מה אתם אומרים

מה אתם אומרים ../images/Emo35.gif

אם אולריך היה מתאמן אצל ברוניל והיה חלק מהקבוצה של הכחולים. ולאנס היה ב T -Mobile . האם היינו רואים תוצאות אחרות בטור?

Sybh

New member
עם או בלי?

זלילה וסביאה של בווריות ובירה על-ידי ארמסטרונג בתום העונה?

gadget

New member
לא

האם שירות הדואר האמריקאי היה ממן קבוצה לאולריך? לדעתי, לא. אבל בלי קשר מגבלות כאלו, אם תעביר את כל הקבוצה של אולריך לארמסטרונג ולהיפך, מה יקרה? אני חושב שלארמסטרונג חלק ניכר בבניית הקבוצה, בעוד שנראה לי שאולריך בעל אישיות שונה, פחות מתאימה ליצור סביבו קבוצת "משרתים" נאמנים רק לו(האמת, כך קוראים להם בצרפתית, DOMESTIQUES, לא?). אז למרות החשיבות של הקבוצות, התוצאות לא היו משתנות, לדעתי. מה היה קורה אם השניים היו רוכבים ללא קבוצות (לא רק נגד השעון, אלא את כל השלבים, ללא קבוצות) ? האם שאלה כזאת בכלל רלוונטית?

תלוי....הכל תלוי

אם תבחן את המצב שהיה בטור הזה, אתה יכול לשים לב ש T-Mobile פשוט "נטשו" את אולריך בכל המצבים שבהם הוא היה הכי צריך אותם. לעומת זאת- את לאנס לא נטש אף אחד כמעט. למה זה קרה? כי הרוכבים של אולריך חלשים והם לא יכלו לעמוד בקצב שלו (כנראה), כי קלודן החליט שהוא לא עוזר לאולריך ושהוא הולך לקחת פודיום. למה זה לא קרה אצל לאנס? כי שם הם יודעים שהמטרה שבשבילה הם בטור זה להביא עוג גביע ללאנס, ולא להביא את פוליד לפודיום, ולא את אזבדו לפודיום- אלא את לאנס. ברגע שיש לקבוצה שני פיבוריטים זה הורס את כל הטור. ובקשר לשאלה שלך- אני הייתי אומר שכן היו שינויים, אם לא במיקום, אז בהפרשים. כי אולי לאנס חזק יותר- אבל בלי הפועלים, יהיה לו הרבה יותר קשה להצליח.

נכון. זה חלק מהעניין. אם המנהל היה

מספיק אסרטיבי. לא היינו רואים חברה מהקבוצה לוקחים עצמאות כגון: קלודון ושו"ת. השאלה שלי היא. אם ממש תחליף ביניהם כולל. מנהל, חברי קבוצה, הכנות לטור וכל מה שמשתמע מזה האם התוצאות היו שונות. ועל זה יש תשובה ?

יכול מאוד להיות שאם יאן היה מתאמן

אצל ברונייל- אז באמת היינו רואים משמעת עצמית אחרת אצל אולריך... באמת יכול להיות. הדבר היחידי שיכל למנוע את זה זה האגו של אולריך...שאולי הוא רוצה לעשות מה שבא לו...

Yarnin

New member
אין לי זמן להרחיב, אבל

מאיפה יש לכם את הרעיון שקלודן "לקח" לו את החופש להמשיך עם לאנס ולא לעזור לאולריך, והכל על דעת עצמו. אולי אולריך תמך בו? ב- 1997 ריס עודד ועזר לאולריך לזכות בטור - ולא אולריך לבד לקח לעצמו את החופש לעזוב את ריס. יש הרבה דברים שאין סיכוי שנדע. בניהם מה אמרו אחד לשני אנשי ורוכבי טי-מובייל אחד לשני בפירינאים. אז תפסיקו "לדעת" מה קלודן עשה - ומה אולריך "לא אמר" וכיוצא בזה. ירנין

למעלה