מה אתם אומרים

g a v i

New member
מה אתם אומרים../images/Emo35.gif

אוקיי, אז פולה תמיד ה-CHEERLEADER, בסדר. אבל, למה היא תמיד מפריעה לשופטים השניים כשהם מדברים? אני דווקא מעריכה את הביקורת של סיימון ורנדי (מה לעשות? לא הכל תמיד ורוד
) וברגע שהם טיפה מבקרים - גם אם זו ביקורת בונה, היא ישר נכנסת באמצע המשפט שלהם ומשתיקה אותם. אותי אישית זה מעצבן - מה אתכם?

ת'אמת

אותי אישית זה מצחיק לראות אותה נלחמת עם סיימון. בקשר לרנדי, אני לא כזה מעריכה את הדעה שלו כמו שאני מעריכה את של סיימון בגלל זה זה לא מפריע לי. רנדי בד"כ לא אומר מה לא היה טוב הוא פשוט אומר ש"משהו לא הסתדר לא" או שזה "פשוט לא עשה לו את זה", סיימון יותר מגדיר את הבעיה (הוא גם כן עם הדימויים שלו....)

g a v i

New member
../images/Emo6.gifהדימויים שלו קורעים אותי! הקטע

הוא שבעיניי יש 3 שופטים - שלושתם "נחשבים" בעולם המוזיקה ואני אוהבת לשמוע את דעתם של שלושתם. כאילו, כבר שמעתי את פולה - למה אני צריכה לשמוע *רק* אותה??

Johanna1

New member
מעצבן אותי כשהיא מתעצבנת...חח

היא נעלבת יותר מהמתמודדים... היא לגמרי מגזימה.

moran500

New member
פאולה? מגזימה? לאאאא...

היא רק "נלחמת" בשביל אלה שלא שווה להילחם בשבילם ! כמו ההוא מהאודישנים שבכלל לא עבר את כל השלבים בהוליווד והיא סתם רבה עם סיימון כמו
... גם שהיא משתגעת על סיימון היא מעצבנת אותי, לבן אדם מותר שתהיה דיעה !

Fairywitch

New member
אותי זה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעיקר כל האינטראקציה בין פולה לסיימון

לדעתי זה לא יפה שהיא מיתפרצת

תסימו לב שסיימון תמיד מחקה שהם יסימו לדבר ושסיימון מתחיל לדבר אז היא קופצת ומיתפרצת וליפעמים גם ראין סיקרט (שהוא שווה ) מיתפרצים ולא נותנים לו לדבר וליפעמים הם יורדים עליו ואני יודע שזה בצחוק אבל רואים שליפעמים הוא לוקח את זה קשה

g a v i

New member
../images/Emo45.gifבמיוחד כי הדעה שלו הכי חשובה כי

ה-record label שלו מחתים את האיידול (שכחתי את המילה).

נועה167

New member
חח זה סיימון

לא נראה לי שממש מזיז לו! אבל בסדר זה חלק מהשוw שהוא אומר משו מגעיל הרבה פעמים והיא סותמת לו ת'פה חח שום דבר לא חדש.

למעלה