מה אתם אומרים? |מיוחדת| אני רעבה....
B buffgirl New member 28/7/03 #3 לא ביקשתי שתעיר על ../images/Emo80.gif|מיוחדת| באפי |שלמות|, אלא על העבודה עצמה. תודה.
ה הקוסם השחור New member 28/7/03 #5 זה נחמד... אבל מה שאת צריכה לשאול את עצמך זה אם הפונט מתאים לסדרה עצמה (אולי כן, מאיפה לי לדעת אני לא צופה בה...)
זה נחמד... אבל מה שאת צריכה לשאול את עצמך זה אם הפונט מתאים לסדרה עצמה (אולי כן, מאיפה לי לדעת אני לא צופה בה...)
K Kryptonite New member 28/7/03 #4 חמוד,../images/Emo168.gif אם כי הגופן לא משהו... יש כל מיני גפנים מאגניבים, שניראים כמו הגופן של באפי. זה היה ניראה יותר יפה ככה...
חמוד,../images/Emo168.gif אם כי הגופן לא משהו... יש כל מיני גפנים מאגניבים, שניראים כמו הגופן של באפי. זה היה ניראה יותר יפה ככה...
B buffgirl New member 28/7/03 #7 עוד שתי אפשרויות: ../images/Emo80.gif|מיוחדת| 1. אני פחות אוהבת. לא יודעת, הכתב העברי שלבאפי פשוט לא עושה לי את זה...
עוד שתי אפשרויות: ../images/Emo80.gif|מיוחדת| 1. אני פחות אוהבת. לא יודעת, הכתב העברי שלבאפי פשוט לא עושה לי את זה...
C Charmed 4ever. New member 28/7/03 #10 לדעתי ../images/Emo54.gif|מיוחדת| תכתבי את ה" גם בלוג זה מכור באובססיביות ל" בשני ואת "באפי קוטלת הערפדים" בפונט של באפי.
לדעתי ../images/Emo54.gif|מיוחדת| תכתבי את ה" גם בלוג זה מכור באובססיביות ל" בשני ואת "באפי קוטלת הערפדים" בפונט של באפי.
B buffgirl New member 28/7/03 #11 מה, ככה? ../images/Emo80.gif|מיוחדת| ה-"ל" לא יוצא יפה עם הוא שונה מיתר השורה...
R RoyalWizard New member 28/7/03 #14 אהה כמה דברים הראשון יצא הכי טוב וזה דיי נחמד אבל קצת פשוט לטעמי ואל תגידי נראה אותך כי אני יודע שאני גם בקושי יודע משו בפוטושופ אבל זאת דעתי
אהה כמה דברים הראשון יצא הכי טוב וזה דיי נחמד אבל קצת פשוט לטעמי ואל תגידי נראה אותך כי אני יודע שאני גם בקושי יודע משו בפוטושופ אבל זאת דעתי
B buffgirl New member 29/7/03 #15 לא התכונתי להגיד את זה../images/Emo80.gif|מיוחדת| חיפשתי ביקורות. ודווקא בפורום גרפיקה אמרו לי שהוא יותר מידי "עמוס"... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=81&msgid=18585575
לא התכונתי להגיד את זה../images/Emo80.gif|מיוחדת| חיפשתי ביקורות. ודווקא בפורום גרפיקה אמרו לי שהוא יותר מידי "עמוס"... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=81&msgid=18585575