מה אתם אומרים ??

jojo92

New member
מה אתם אומרים ??

ממ..
יש לי נקודת חולשה זועקת בחיים ..
והאי בחורות .
אין שום דבר בעולם שגורם לי להתבייש או להיכנס למבוכה חוץ מבחורות .
אני באופן כללי בחור מאוד נועז , יוזם , ניחן בחוש הומור מיוחד .
אבל כל פעם כשזה מגיע לבחורות , וכשיש זריה לכיוון זוגי ואינטמיות אני מקבל רגליים קרות והמבוכה משתקת אותי .
אף פעם בחיים לא התחלתי עם בחורה .

בכל אופן , רציתי לדעת האם אני נראה בסדר ( מהסביבה הקרובה קיבלתי פידבקים חיובים , אבל אף פעם לא היה ברור לי אם זה סתם מחמאות שגרתיות של אנשים מקורבים או יש בזה אמת כלשהי )
אני לא יודע איפה אני עומד על הסקאלה מהבחינה הזאת , ולאיזה רמה חיצונית של בחורות אני אמור לייעד לעצמי ..
אני סוחב מגיל ההתבגרות דימוי עצמי נמוך בהיבט הזה ...

אז אולי תעזרו לי , אני מצרף תמונות

גובה 191 , משקל 84 .

תגיד שבא לך עליו ונסגור עניין

spaysi8

New member
זה לא עניין של מראה

זה עניין של גישה,
אם לא תעיז לפנות לבחורה, סביר להניח שלא תשיג בחורה.
לצערי, רוב הבחורות מחכות שיתחילו איתן ולא יוזמות בעצמן..
אני יודעת שקשה להתחיל עם בחורה וקשה לחשוב על הדחיה,
אבל פשוט תגיד לעצמך שהכי גרוע- תקבל דחייה, ודחייה זה באמת לא כזה ביג דיל....

jojo92

New member
המממ...

האמת שתיעלתי את השאלה לכיוון "איך אני נראה ?" כי זה עניין קליל משהו וניתן להביע לגביו דעה לגופו של עניין ... גם אם כל הדעות סובייקטיביות .
מה עוד שבאמת אין לי הרבה מושג איך אני משתקף דרך העיניים של נשים , וייצר הסקרנות הילדותי במהותו ריחף מעליי שנים .

ענייני גישה , כשזה מגיע אליי , זה הופך לנושא יותר מורכב .
אני סבור שהמציאות שלי מורכבת , נראה לי גם שאני לא נופל לשום טייפקאסט שמוכר לך .

בכל אופן , שאלתי כי ואלה חשבתי לאחרונה כבר לזרוק את עצמי לשוק הבשר.. בניגוד לנטייה הטבעית שלי , כי אף פעם זה לא הרגיש לי טבעי לפנות לבחורה רק על סמך מראיה החיצוני וזה לבדו לא מדבר אליי..
והעולם הפרימיטיבי של הזוגיות עלול לדרוש ממני את זה .. אז אולי חיפשתי בנרות נקודת פתיחה שתעודד אותי ללחוץ על הדוושה .
אגב , תרשי להפנות את תשומת לבך בהזדמנות על כך שהעולם הזה לאו דווקא משתמש באותו לקסיקון .."זה עניין של מראה , זה עניין של גישה " ..."אם לא תעז לפנות לבחורה" לרובנו עולה האסוציאציה לפנות למישהי זרה , לא ? על סמך מה ? לא על סמך מראה ?

anyway , אני ממש לא בראש של לתקן את העולם ..
נכון , סבבה , זה עושה common sense , אם לא אעז לא אשיג .. כי בחורות לא יוזמות ..
נניח בצד שכל המשפטים האלה לא כל כך עוברים לי בגרון , כי אף פעם בתמימותי לא חשבתי שבחורה היא דבר שצריך להשיג , להשיג על פי שיטה .. יותר הייתי בכיוון של חיבור גברי ונשי .
אבל נניח את זה בצד כרגע , לא הרגשתי שהתמזל מזלי עם בחורות במסגרות בהן הייתי , ובסביבה הטבעית שלי ... שם אני לא מרגיש שזה כזה בעיה , ואני יכול להפתיע בגדול . אבל באמת הייתי חסר מזל , פעם אחר פעם והייתי בהמון , הייתי יחסית מאוד אקטיבי ב 3 השנים שעברו .

עכשיו ככה , אני כן עצור מבחינת אינטימיות , אני לא חושש מסקס זו לא הכוונה ..אני בחור מיני וגם אני יכול לאבד את הראש ...... אני חושש ליזום מגע מיני .. תמיד מרגיש מבוכה מאוד גדולה , משהו עוצר בעדי .. אולי חוסר הניסיון , אולי זה נימוסים מתוך מחשבה שאני פולש אל מרחבו של מישהו אחר .

היו לי שני מקרים עם שתי בחורות בשנה האחרונה , דיברנו התקרבנו , לקחתי צעד אחורה ..וזה התרסק .... אם לתמצת את מה שמאתי אז : נורא קשה לי להודות מעשית בפני בחורה שאני חושק בה מינית.. ..( ואם האינטליגנציה הרגשית של אנכי לא בגדה בי , בנות מאוד נפגעות מזה )

לגבי הקושי להתחיל עם בחורות , בגילוי לב ? זה יותר אגו מאשר ביישנות , אבל גם וגם .. אך התחושה השלטת היא בלשון העם :ש "זה לא בכבוד שלי" .

spaysi8

New member
תראה,

אני מבינה שסביר להניח שהגישה שלך היא קצת שונה כי כולנו קצת שונים ואם היית שואל אותי מה גישתי לגבי הדברים היית מבין-
אבל בכל זאת צריך לפשט מעט כדי לנסות ולעזור לך למצוא פתרון,
אז קודם כל נסה לצאת מהקטע של "זה לא בכבוד שלי" כי זה הכי גרוע,
ותאמין לי שהייתי שם.
כשאתה יושב בפאב או במקום אחר בו יש בחורות בסביבך, אל תתחיל לחשוב על עם מי יהיה הכי שווה להתחיל בקטע של מי תשתווה אליך או מי תהיה יפה או חכמה או מעניינת מספיק, תסתכל מסביב, תראה מי נראית לך מושכת (מכל סיבה- בגד שהיא לבשה, צחוק שלה, משפט ששמעת שהיא אמרה שעברת שם, מראה כללי וכו) ופשוט גש אליה ותנסה לשכוח מכל מה שמניא אותך מזה,
וא"כ כבר תחשוב הלאה לגבי החלק המיני..
אחרי שתעבור את הצעד הראשון- אז אפשר אפילו בגלוי בדייט ראשון עם בחורה לפי דעתי לשתף (לבחור צורה לא מפחידה להגיד את זה לבחורה)..

הרבה דיבורים וניתוחים...

שלדעתי מאחוריהם מסתתר מאחורי כולם
פחד לא מודע שלך מאינטימיות או מנשי או משניהם.
"העולם הפרימיטיבי של הזוגיות" זה באמת ביטוי טוב.

שגם מאחוריו אני מרגישה הרבה חשש.
אבל יש לי הרגשה שאתה תמשיך להתחכם במקום להיעזר.
חבל.

EdisonGirl

New member
אתה נראה טוב

זהו? כל בעיותיך נפתרו?

הרי זה לא משנה אם מישהי אנונימית בפורום באינטרנט חושבת שאתה נראה טוב (או לא). יותר חשוב - מה דעתך על עצמך? ומה מפיל לך את הביטחון ברגע האמת?...
יש בחורות שנראות טוב, אבל ברגע שאתה מגיע לאינטרקציה איתן, אתה חווה turn off רציני. ויש גברים שלא נראים משו, אבל מסוגלים להשיג דוגמניות-על בהינד עפעף.

אתה מסכל לעצמך את הצ'אנס ברגע שאתה משדר שהמראה החיצוני שלך הוא כביכול "לא מוצדק", ולא משקף את מה שקורה בפנים.
עצם העובדה שאתה משיג הזדמנויות מראה שנשים לא פוסלות אותך. אתה רק צריך ללמוד לעשות עם זה משהו בתזמון הנכון, כדי שלא יגווע לך הצ'אנס. מניחה שתפסיד כמה בחורות בדרך, אבל האימונים ישתלמו לך בסופו של דבר, ואתה תלמד איך לגשת בצורה נכונה. אם יש לך חברים, עקוב אחרי המהלכים שלהם ותוכל לקבל השראה ורעיונות..

בהצלחה!

למעלה