מה אתם אומרים?

miki49

New member
מה אתם אומרים?

לפני מספר חודשים רבנו עם גיסי וגיסתי , ביקשנו מהם עזרה מסוימת והם לא רצו לעזור לנו. אז תפסנו אחורה פנה וניתקנו יחסים. עכשיו פתאום הם מתקשרים להזמין אותנו למסיבת חנוכה? מה אתם אומרים לעשות? האמת שנורא כעסתי ובצדק אך אני מתלבטת??

אמברון

New member
ללכת למסיבה

זאת הזדמנות לגשר ולסלוח. אם מושיטים יד לשלום, אפשר להושיט יד בחזרה. מקסימיום - לא יצליח. לפחות ניסיתם. חגים הם הזדמנות טובה להשלים.

עציון

New member
לכי. לכי. למרות ולמרות ולמרות

הלאה הכבוד. הלאה המריבות. יחסי משפחה טובים מעל כל הגינונים. עוצמים עין והולכים בכיף. מה שהיה היה ומשקעים הנוצרים- רק צינתור יעזור אחר כך.... לכו!!!!!!!!!!!!1

הגנובה

New member
חשבתי שהפסקנו לדבר על צינתורים...

או שאני טועה
... אבל כמו שאתה רואה מהודעתי לעיל... גם הפעם אנחנו תמימי דעים

הגנובה

New member
עצור עציון../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תוריד את המחבט לריצפה, תרים את הידיים וכך 10 צעדים מדודים אחורה
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 אנחנו ניתן לזה לעבור ללא עונש הפעם...כבר אי אפשר לספור את החבורות הכחולות שלך... אתה כל הזמן מלקה את עצמך... אנחנו כאן כדי לשמור עליך

הגנובה

New member
למרות ולמרות ולמרות.... תלכי... לכל

ריב חייב להיות סוף... אין טעם להחזיק טינה כל כך הרבה זמן... אם הזמינו - צריך ללכת זה לא אומר שפתאום תהיו החברים הכי טובים... אבל זה צעד ראשון... אלא אם כן הוזמנת למקום אחר ובא לך לבלות את החג באוירה יותר שמחה. עם כל הבלאגן שיש מסביב... כשמושיטים יד לשלום - לוקחים אותה... עם כל הלקחים ממה שקרה בעבר, ונמנעים מאותן טעויות שעשיתם בפעם הקודמת. מאחלת לך בהצלחה

חני ב

New member
גם אני מציעה לך ללכת

אולי זוהי דרכם לבקש ממכם סליחה, ולנסות להתקרב אליכם בחזרה.

עדי 4

New member
בקיצור הרוב בעד שתלכו

תעדכני מה החלטתם . ואם הלכתם ספרי איך היה. בהצלחה, ושיעבור בקלות

בולי27

New member
בניגוד לדעה הרווחת כאן.....

אם גיסתי היתה מזמינה אותי הייתי מחפשת תירוצים מתחת לאדמה למה לא ללכת! הכל תלוי בהיסטוריה שלכן. אם גיסתי היתה מזמינה אותנו זה ברור לי כי זה רק בגלל שהיא רוצה שבעלי יעמוד דום כשהיא מזמינה (ובגלל שאין לה חברים בעולם, אז אין לה את מי להזמין) ורק בגלל שהיא רוצה מתנה (משהו שהיא יודעת רק לקבל ואף פעם לא להחזיר) ככה שאני חד משמעית לא הייתי הולכת!

סיגנאל

New member
מצוין!

הזדמנות לשכוח הכל - ללכת להנות ולחדש את היחסים אני חושבת שכל הכבוד להם שהם התעלו על עצמם. כנראה חשבו על המריבה והתחרטו וזו הדרך לבקש סליחה. אני הייתי הולכת בכיף עם מתנה קטנה ושוכחת את המריבה.

miki49

New member
אפילן אם אלך , מתנה בטוח לא אביא כל

כל שנה אני עושה מסיבת חנוכה אצלי ובחיים הם לא הביאו כלום. באים לאכול ולא מביאים ´ הפעם אני אעשה בדיוק אותו דבר.

miki49

New member
והתענוג יהיה כולו שלי,

והתענוג יהיה כולו שלי, או שאקנה מתנה לילדים שוקולד ב5 שקל מה שמוכרים בסופר!

למעלה