מה אתם אומרים?

אורן love

New member
מה אתם אומרים?

איך לשפר ביטחון עצמי? תנו לי שיטות........ לא שאני שונא את עצמי או שהמצב שלי בקנטים אבל אני די ביישן ואני לא מתבלט... אני רוצה להיות הפוך מזה רק פוחד מתגובות של אחרים וגם חושב שאני לא יפה , לא מצחיק ולא משכנע... מה לעשות? עברתם את זה? אתם עשיתם משהו בעניין כזה?ביי ותודה

O Boy

New member
בטחון עצמי

זה משהו שבא עם הבנאדם ורוכשים עם השנים. אני יכול להגיד על עצמי שאני די ביישן אבל בטחון עצמי יש לי בשפע. אתה צריך לשים ז*ן על כולם. אתה צריך להחליט - די, אני מפסיק עם זה, מהיום אני מעל כולם, ושימות העולם. אולי מה שאני כותב כאן זה בולשיט, אבל ככה אני, בתור בנאדם די ביישן, מסתכל על העולם. ומה שאומרים - שיגידו. הכוונה היא שלא תתנשא אבל תזרום... אגב, אם תוכל לפרט בנושא של פחד מתגובות אחרים וכו', דוגמאות קטנות מהיומיום?

אורן love

New member
טוב, אז זה לא נורא כל כך אבל......

לפעמים אני מרגיש שאני נראה לא טוב או שאני שונא את הול של עצמי ולפעמיםאני חושב שאני סתם לא יודע לרקוד או דברים כאלה.... זה מעצבן ואני יודע שאני מסוגל ליותר אני פשוט כל זהמן אוימר לעצמי שאני לא כזה ואני לא מצליח..... יש כל מיני דברים שאתה יכול להמליץ לי לעשות כדי להיות יותר יפה? יותר מעניין? דברים כאלה...

עזוב יותר יפה! מי צריך את זה?!

אתה לא יכול לקבל טיפים! הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך... זה שאתה פשוט צריך ללמוד לאט לאט לשים זין על מה שאנשים אומרים עלייך (שים לב להבדל, לא לשים זין על אנשים לשים זין על דברים שאנשים אומרים, יש הבדל גדול) להפך! תחשוב שאתה הכי! שאתה רוקד יפה! אז מה?! לי יש קול של גבר!!!! אני, בחופש הגדול, בחודש, פתאום היה לי ביטחון עצמי! אין לי מושג מאיפה הוא נפל... פשוט נמאס לי מתגובות מזדיינות...!

אורן love

New member
אני מרגיש שאין לי הרבה חברים ...

ונראה לי שזה קשור לזה שאיון לי ביטחון עצמי גבוה, אז מה אני צריך לעות? למשל אני מפחד ללכת למועדונים שליד הבית שלי , למרות שהציעו לי , בגלל שאני חושב שאני לא ידע לרקוד שם...

LOW

אתה הולך למועדון. כמה אנשים במועדון רוקדים כמו רובוטים, שיכורים, כאילו הם הרגו כרגע מישהו, או כאילו הם באו מהזבל. זה מועדון! מה אתה שם!?

SsssTaaaR

New member
אין דבר כזה לא יודע לרקוד..

אתה פשוט זז לפי הקצב ומשתחרר קצת כמו שאמרו כבר אתה צריך להשים זין על אנשים!! תעשה מה שאתה אוהב בלי לחשוב על מה הם חושבים עליך

O Boy

New member
אישית

אני לא הולך כל הזמן למועדונים, אלא ממש פה ושם... אני לא אוהב לרקוד. אבל בניגוד מוחלט אני לא רוקד כי אינני אוהב את זה. אתה צריך לעבוד על עצמך. חזק. תחליט שככה זה לא יכול להימשך. זה קשה, אבל אתה חייב לעשות את זה. תתחיל מהדבר הקטן ביותר... מה אתה אומר?

O Boy

New member
ועוד משהו לך ולכולם, יש לי רעיון...

מה דעתכם לארגן מפגש בצ'אט הפורום, בהשתתפותך, וכך זה יפעל ביותר דינמיקה ויוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר??

O Boy

New member
לאורן

בעקבות ההיענות הלא גבוהה במיוחד אשמח להפגש איתך בצ'אט הפורום לשיחה אישית, ולייעץ לך בכל נושא שמפריע לך. צור עימי קשר באמצעות מערכת המסרים.

Berbale

New member
אני כל כך מזדהה... ../images/Emo140.gif

אני בעצמי כזאתי, המצב ממש משגע אותי... אני ביישנית חבל על הזמן, ותמיד פוחדת מה האנשים יגידו.. אם אני נמצאת עם הרבה אנשים, אז אני בקושי מוציאה מילה מהפה... בקשר ליופי-תמיד חשבתי שאני לא משהו... למזלי הרב, לפחות זה השתנה - כעת אני נמצאת יחד עם בחור מדהים, שמשוכנע שאני הכי יפיפיה בעולם... עכשיו אפילו אני כבר מתחילה להאמין בזה...
אבל בכל מקרה, אני ממש ביישנית ומפחדת ממה אנשים יגידו... הלוואי והיו לי עצות שהיו עוזרות גם לי...

i l0ve u

New member
פשוט אל תשימי....

תסתפקי במחשבה שיש מישו שחושב שאת מושלמת ...זה מספיק לא? זה אפילו יותר מדי......... אבל חשוב מאוד שלא תהיי תלויה בו!!!!!! ואל תשכחי שהוא לא היחיד שאוהב אותך בחיים יש לך את ההורים את המשפחה שלך את החברות שלך....... טוב זה באמת עניין של אופי אם את ביישנית או לא.... גם אני די ביישנית ליד אנשים שאני לא מכירה.. אין לי ממש מה לייעץ לך את תצטרכי להתגבר על זה מתישהו בחיים! וכדאי שתתחילי מעכשיו ...לא?<אם הייתי מכירה אותך אולי הייתי יכולה להגיד גם איך אבל אני לא ממש מכירה אותך....>

למעלה