מה אתם אומרים חוזרים היום למסלול הניצחונות?
E eladhagever New member 3/5/03 #2 חסר לנו שלא... אם לא נשאר לנו רק הגביע... ו... שוב... מזל טוב!!!!! (למי שלא ידע לשי (בלו מן) יש היום יומולדת!!)
חסר לנו שלא... אם לא נשאר לנו רק הגביע... ו... שוב... מזל טוב!!!!! (למי שלא ידע לשי (בלו מן) יש היום יומולדת!!)
מ מוצארט New member 4/5/03 #4 הגיע הזמן... אז דבר ראשון: ברכות לבלומן ליום הולדתו ה- (למרות שכבר איחלתי לו מזל"ט בפורום אחר..) דבר שני: ברכות להפועל ב"ש, שסוף-סוף הציגו כדורגל נאה. דבר שלישי ואחרון חביב: ברכות לרמי אבו-לבן, שחזר היום אחרי חמישה חודשי החלמה!!!
הגיע הזמן... אז דבר ראשון: ברכות לבלומן ליום הולדתו ה- (למרות שכבר איחלתי לו מזל"ט בפורום אחר..) דבר שני: ברכות להפועל ב"ש, שסוף-סוף הציגו כדורגל נאה. דבר שלישי ואחרון חביב: ברכות לרמי אבו-לבן, שחזר היום אחרי חמישה חודשי החלמה!!!
B blueman1 New member 4/5/03 #5 כן צודק סוף סוף הוא חזר למגרשים , ואולי הוא יספיק לתת לנו איזה גול או שניים במשחקי הגביע.
E eladhagever New member 6/5/03 #6 המזל טוב הבא שאני רוצה לשמוע הוא: מזל טוב להפועל באר שבע שזכתה בגביע המדינה! שיהיה מחר בהצלחה! ומי שבא (וכולל אותי) למשחק-לעודד עד צאת הנשמה!!!
המזל טוב הבא שאני רוצה לשמוע הוא: מזל טוב להפועל באר שבע שזכתה בגביע המדינה! שיהיה מחר בהצלחה! ומי שבא (וכולל אותי) למשחק-לעודד עד צאת הנשמה!!!