מה אתם אומרים......

מה אתם אומרים......

האם זה נסיון ללינץ` או לא? ערבי נורה בירושלים - טוען כי היורה יהודי שומר ערבי נורה לפנות בוקר בכתפו ונפצע קל בעת שעבד בכניסה לבית החולים אוגוסתה ויקטוריה בירושלים. האיש טען כי צעיר יהודי, חובש כיפה, הגיע ברכב מסחרי לבית החולים, ירה בו ונמלט מהמקום. במשטרת ירושלים בודקים את נסיבות המקרה. (אפרת וייס) YNET

igul

New member
אנחנו אומרים...

אנחנו אומרים שבהעדר עכשווי של שמאלנים על רמה אנו נאלצים להסתפק בך. עם זאת אני חושב שפורום תפוז היה צריך לספק לנו שמאלן, אפילו מתחזה ובתשלום. למי יש כוח להומור המוזר שלך? בטח היית יוצא מהלינץ ברמלה בלי שריטה. דופק איזה בדיחה פלחמניקית, איזה קריצה עסיסית ויאללה אודרוב הייתם כולכם הולכים לדפוק תרנגולת ביחד מאיזה חצר של מושב בסביבה. תן גז בחייך.

אענה לך בפשטות ....ידידי

מרמאללה לא הייתי יוצא כי לא הייתי נכנס לשם. וחוצמזה, למה אתה חושב ששמאלנים רציניים יתעסקו עם אחד כמוך?

igul

New member
אוקי, אז תשאר...

רק מה, סמן בסמיילי כזה :) את המשפטים בהודעותיך שאתה מאמין שהם מצחיקים כדי שנדע איפה לחייך. אתה יודע מה... עזוב. לא לכל אחד חייב שיהיה הומור. אבל כן סמן בסימן קריאה את המשפטים בהודעותיך שאתה מאמין שהם חכמים כי לא מרגישים לבד. אגב, לעכו היית נכנס? לאום אל פאחם? היית גם מעז לרכב על וספה בואדי ערה? לכל מקום ביפו כן היית נכנס? בטוח? או רק לרמאללה לא? אפס.

igul

New member
הנה הסימן הזה ~~~~!

כל פעם שתסמן משפט בהודעתך בסימן הזה ~~~~~ נדע שזה לא קלישאה. לא השבת לי. רק לרמללה לא היית נכנס או לעוד מקומות? עכו? אום אל פאחם? יפו? כי אני גר בתל אביב ואחרי שש בערב אין הרבה אמיצים כמוך ביפו.

למעלה