מה אתם אומרים ?

astral travel

New member
מה אתם אומרים ?

יש לי כבר משהו כמו שנה בעיה בעיניים שמתבטאת ביובש חזק\אין דמעות + תחושת מועקה כזו בגלגלי העין הרופא עיניים שהלכתי עליו אמר שיש לי דלקת (ובאמת רואים שוורידיי העין בולטים ובכלל הוורידים באזור העין בולטים). האבחנה שאני רואה שהרופא כתב היא: conjunctivitis chronic קיבלתי מספר טיפות ושום דבר לא עזר עד כה הטיפות שקיבלתי הן בסדר הנ"ל: *LACRIMOL *OPHT SULFACID DRO 10% *CILOXAN *תחליף דמעות של allergan בשם refresh שבא בתוך פלסטיקים חד פעמיים כאלו + opthalmic gel - (viscotears, polyactlic acid כל אותם תכשירים סיפקו הקלה זמנית בלבד שהתפוגגה לאחר זמן קצר ולא פתרה את הבעיה. מה אתם מציעים, מה אפשר לעשות ?

דלקת כרונית ויובש

שלום רב. אנני יכול לתת לך תשובה ספציפית ללא בדיקה קלינית. כמו כן, הסיבות ליובש בעיניים שונה מגיל לגיל ולכן אין ביכולתי לצמצם את ההסבר. האם את נושא עדשות מגע. האם יש מחלות כלליות נוספות. באופן כללי: לגבי דלקת כרונית - יש לשלול בעייה של דלקת בעפעפים ורצוי לקחת תרביות לנסות ולזהות את הגורם. לגבי היובש - יש לבצע בדיקת עיניים לברר אם הבעיה היא כמות הדמעות או האיכות. בכל מקרה אניח ממליץ להבדק שוב. בברכה ד'ר אורן מן

למעלה