מה אתם אומרים???

Nadav Fix

New member
מה אתם אומרים???

לפני שבועיים נגנבו האופניים של בני בן 11 (אופני מדבקה מהסוג הטוב יותר עם מערכות טובות) אני מתלבט מה לקנות , אופני מדבקה או כבר ללכת על מותג? רציתי לציין גם שבני מצטרף אלי לטיולי שטח קלים בעיקר שבילים עד 10 ק"מ, אך עם נכונות והתלהבות ליותר. כמובן שהאופניים צריכות להתאים לגודלו בהתחשב בכך שזוהי קניה זמנית בשל גדילתו. והאמת לא מצאתי בחנויות אופני מותג במחיר סביר לנוער.

sdanpo

New member
עצה!!!

תסתכל במצמן על אופני RALEIGH A3 . מנסיון שלי (וחיפשתי די הרבה לאחיין שלי) הם האופניים היחידות לילדים שניתן לומר שהן מתאימות לשטח ואמינות . אין לי מושג לגבי המחיר. אם לא זה אז אופני מדבקה טובות , גם יכולות לעשות את העבודה (ראה COBRA) , בעלות מערכות אולטרא-בסיסות של שימנו , אך עושות בשטח עבודה סבירה. בברכת עלה ורכב דן פורת

רֶשֶף

New member
מחירים אפשר לראות באתר של מצמן

A3 גירסת 24" - 695 ש"ח A3 גירסת 20" - 545 ש"ח בהנחה שאתה המקבל 10% הנחת מזומן אתה יכול לגמור על ה-20" ב-490 ש"ח. אופני מדבקה מקבילים עולים בסביבות 250-350 ש"ח. כמו כן, טוענים באתר שתמורת תוספת 150 ש"ח אתה יכול לשים בולם קדמי
נו שויין. מה לא עושים בשביל הצאצאים.

oreny1

New member
יש בטרק ישראל

אופני TREK בגודלי שלדה 20" ו24" שנראים סבירים. אני חושב שגם דגמי ראלי במצמן נותנים תמורה טובה.

taz3k

New member
תבדוק schwinn

מייבאים מגודל xs או אפילו קטן יותר עם מערכות לא רעות כלל. מה שהייתי בכל מקרה ממליץ לך שהוא לא יקח אותם לבית ספר, יציאה למרכז עם חברים כי תופעת הגניבות ידועה, עדיף שביום יום "יסתובב" עם אופנים זולות.

roni273

New member
לפני יום כיפור קניתי לבני בן ה 10

אופני יגואר 26" בטרק ישראל, הוא רכב איתי גם בשבילים קלים של 10 ק"מ והוא מרוצה עד הגג, לצרכים שלו האופניים בהחלט עושות את העבודה. המחיר הוא 750 ש"ח לדגם עם בולם של RST ומערכת הילוכים של שימאנו (לא זוכר את הדגם אבל זה לא XTR) בקיצור מאוד ממליץ רוני

מאדמאן

New member
אופניים מעולים

קנית לדעתי את היגואר סאפארי 1 או 2 - גם לי יש כאלה והם משמשים אותי עד היום ליד הדיאמנוד בק שלי שהן מקצועיות יותר אבל הרבה יותר קשותלרכיבה בגלל הצמיגים המנופחים מידי שלהם (2.4). הילד מרוצה ולא סתם.

למעלה