מה אתם אומרים?

פילאטוס

New member
מה אתם אומרים?

זו פעם ראשונה שאני קוראת בלוג (מה פירוש המלה?), אבל יש פה אשה מדהימה באמת. מדי פעם אני מקבלת עדכונים לרשימות החדשות שלה, ותראו כמה צורב. קוראים לה זו ש

1הופ

New member
זו ש...

באמת כותבת יפה. אבל אף פעם לא הבנתי את העניין הזה של בלוגים. אני תמיד מדמיינת את האדם שכותב אותם, וברור לי שאני לא אוהבת אותו. הצורך הזה של אנשים להקיא החוצה כל פרט שעובר עליהם, לשתף את כל העולם במחשבות הכי קטנות. ברור לי שאלה אנשים מוצפים, ואני בד"כ לא אוהבת אנשים כאלה. מצד שני, באמת היה נחמד לקרוא את "זו ש". ועכשיו שאני חושבת על זה, מה בעצם אנחנו עושים כאן? אולי אני סתם ביקורתית. פיל, רציתי לשאול אותך: כבר כמה זמן אני בא לי ללמד חיבור או תקשורת בתיכון. יש לך מושג איך עושים את זה? חייבים תעודת הוראה?

פילאטוס

New member
מה אנחנו בעצם עושים כאן?

גם אני שואלת. בקשר למוצפים... לא כל מה שעולה על גדותיו - זהב (פתגם שזה עתה ייסדתי). אבל לזוש יש רגעי חסד רבים. ובקשר להוראה - אין לי מידע מהימן, זה תלוי בנסיבות. לי אין תעודת הוראה (ובעצם אין לי שום תעודה), מה שמשפיע בעיקר על התלוש, המצחיק לגמרי. לעבודה הזאת הגעתי במקרה לגמרי. אם יש לך תואר בספרות או בתקשורת, אפשר להגיש קורות חיים לאן שרוצים. תעודת הוראה מקנה כל מיני הטבות (שאין לי מושג מה הן), ואפשר לעשות אותה בכמה שנים, או בשנה אינטנסיבית במסגרת שנקראת "חופן" ומסופחת למכללת דוד ילין בירושלים. שם לומדים הוראה לבתי ספר פתוחים, בשיטה המושפעת ממישנת כספי, והיא מזכירה מאוד קבוצת דינמיקה צפופה ביותר. אבל, כמה אנשים יקרים שאני מכירה עשו את השנה הזאת, והרוויחו הרבה יותר מהוראה גרידא. אם את רוצה מידע יותר בדוק, שימי שאלה בפורום מורים (אפשר בבית הישן שלנו, אורט, או בבית העוד יותר ישן, Y-NET.

noa128

New member
סליחה, מורתי - למה להרחיק לכת?

יש כאן, אצלנו בבניין - פורום מורים , מאד נחמדים, למנהלת קוראים חיה - אם תצביעי יפה הם בטח ישמחו להשכילך בנושא תעודת הוראה
... ובעניין הבלוגים - אם זה כל כך פורח יש להניח שיש להרבה אנשים הרבה מה לומר... לא?

למעלה