מה אתם אומרים? ???דומה????? לדעתי כן...
I inbal145 New member 26/4/04 #3 נצל"ש../images/Emo26.gifיום עצמאות שמיייח../images/Emo166.gif תהנו מחר עם המנגל (ודווקא עכשיו כשכבר אין את האייקון הזה צריך אותו ) וגם היום
נצל"ש../images/Emo26.gifיום עצמאות שמיייח../images/Emo166.gif תהנו מחר עם המנגל (ודווקא עכשיו כשכבר אין את האייקון הזה צריך אותו ) וגם היום
M Moreiro New member 27/4/04 #4 יום עצמאות שמח../images/Emo9.gif../images/Emo116.gif../images/Emo121.gif דווקא יש את ה , אבל קצת יותר למטה ברשימה. כנראה הפכו אותו לקבוע....
יום עצמאות שמח../images/Emo9.gif../images/Emo116.gif../images/Emo121.gif דווקא יש את ה , אבל קצת יותר למטה ברשימה. כנראה הפכו אותו לקבוע....
I inbal145 New member 27/4/04 #5 ../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif../images/Emo116.gif../images/Emo116.gif../images/Emo116.gif../images/Emo9.gif
../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif../images/Emo116.gif../images/Emo116.gif../images/Emo116.gif../images/Emo9.gif
W Wiccan Scorned New member 28/4/04 #6 חחח... באיחור אבל לא משנה../images/Emo104.gif לי היה יום עצמאות מצויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייןןןןן... מקווה שגם לכם
חחח... באיחור אבל לא משנה../images/Emo104.gif לי היה יום עצמאות מצויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייןןןןן... מקווה שגם לכם
ק קרלוצה New member 28/4/04 #8 אוי כמה אכלתי../images/Emo116.gif תחשבו שהאייקון הזה יושב על כיסא עם בטח מנופחת עם יד עליה...ככה כולנו נראינו בסוף הארוחה...
אוי כמה אכלתי../images/Emo116.gif תחשבו שהאייקון הזה יושב על כיסא עם בטח מנופחת עם יד עליה...ככה כולנו נראינו בסוף הארוחה...
מ מווותק New member 28/4/04 #12 קרלוצה - אני יודעת איך את... אוהבת את הבשר שלך צלוי!!! well done!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
M me myself N MichaL New member 28/4/04 #14 אה.... עכשיו הבנתי... (קראתי את מה שאורלי כתבה קודם ולא הבנתי מה היא רצתה...) *מיכל מרגישה טיפשה- צריך להסביר לה בדיחות*
אה.... עכשיו הבנתי... (קראתי את מה שאורלי כתבה קודם ולא הבנתי מה היא רצתה...) *מיכל מרגישה טיפשה- צריך להסביר לה בדיחות*
מ מווותק New member 29/4/04 #16 זה בסדר מותק...לפעמים גם אני לא מבינה את הבדיחות של עצמי... חחחחחחחחחחחחחחח
I inbal145 New member 28/4/04 #10 אני התפוצצתי../images/Emo59.gif../images/Emo67.gif כמה שאני אכלתי... אחרי זה לא יכולתי לזוז דנה את מצחיקה אותי
אני התפוצצתי../images/Emo59.gif../images/Emo67.gif כמה שאני אכלתי... אחרי זה לא יכולתי לזוז דנה את מצחיקה אותי
H humm New member 29/4/04 #18 נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חזרתי לפורום!!! אחרי היעדרות של מיליוני שנים תוקן המחשב ואני שמח לא התגעגעתם נכון חחח נראה לי רק ענבל ומור מכירות אותי פה אז חזרתי הייי
נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חזרתי לפורום!!! אחרי היעדרות של מיליוני שנים תוקן המחשב ואני שמח לא התגעגעתם נכון חחח נראה לי רק ענבל ומור מכירות אותי פה אז חזרתי הייי