מה אתם אומרים

mande12014

New member
מה אתם אומרים

יש לנו סיכו לסיים העונה מקום ראשון או שני

מוצארט

New member
מה? ../images/Emo2.gif

E.T. לא הגיע לבית? ידעתי שהייתי צריך להביא לו סלולרי, בטח הלך לאיבוד האדיוט...

מוצארט

New member
יאללה, נחזור למציאות...

הטוב, הרע, והלא נורא-דודו לא פשוטה היא עבודת המאמן הישראלי בעידן הזרים. חנות ממוצעת של בלוקבסטר נראית כמו מדף קלטות ביתי ליד הבית שלו, הוא צריך לבחון שחקנים באימונים ומשחקי גביע הטוטו מול הרכבים חסרים ומאה אוהדים מפוהקים, ככה בדיוק בחן היום אלי כהו את 3 הזרים שלו, ברזילאי, רוסי וקונגולזי, או אם תרצו "הטוב,הרע והלא נורא". הטוב כבר אחרי 3 נגיעות אפשר היה להבין שרוג'ירו דה אוליביירה לא הגיע על אשרת תייר לב"ש, ראית משחק לא רעה, טאץ מצויין בכדור, ולא מעט כדורי עומק ובסה"כ הופעה מעודדת למדי. כמובן שצריכים לקחת בחשבון את היריבה, את המפעל ובעיקר את הנטייה המוזרה לתת משחקים טובים בהתחלה ואז להשתלב ברמה הכללית. הרע טוב, האמת לא ממש רע, סתם לא ברמה המתאימה לליגת העל, החלוץ הרוסי איבן ז'נוס גדול, מאסיבי, חזק ונהנה ממשחק ראש בכלל לא רע ולוק של מוסטובוי, רק ששם פחות או יותר זה מצטיין, מאוד יתכן שבליגה הלאומית הוא יכול להפוך להיות חלוץ טוב ובכלל יתכן שיש פה עניין של קליטה, אבל כרגע הפועל ב"ש היא מקום לחוץ מידי על מנת לגלות את זה. והלא נורא איב יובלדיו נתן מחצית ראשונה סבירה, רק שבמחצית השניה כשנכנס לימה החיים שלו (ובעיקר של אברמוביץ) הפכו להיות הרבה יותר מסובכים. הרחקות לא טובות, פנדל מיותר בפינת הרחבה ויכולת שבצדק גורמת לאלי כהן לשים סימני שאלה ליד שמו של הקונגולזי, בטח ובטח כשחושבים על כך שדה אוליביירה עשוי לתפוס את עמדת הקשר האחורי. חוץ מהזרים אפשר היה לראות משחק משוחרר מאוד עם לא מעט שחקנים צעירים או סתם לא מנוסים, חלקם בהחלט מבטיחים. הראשון שבהם הוא אלירן אפריאט, ראיית משחק, מסירות מצויינות, הם בהחלט מרכיבים מעודדים שניתן היה להתרשם מהם בהופעת הבכורה שלו בבוגרים, העובדה שאלי כהן החליט לצרף אותו לבוגרת בהחלט מעודדות. הבעיה היחידה שלי עם אפריאט ולמען האמת גם עם שחקנים צעירים אחרים באותו איזור תפקיד כמו בונפלד, חוגג או אפילו אילוז – מדובר בשחקנים קטנים במובן הפיזי, כאלו שרואים שלא עבדו איתם מספיק בחדר כושר, אולי בגלל שבאגודה אין חדר כושר. פרט לאפריאט גם שרון לוי הראה (בעיקר בעזרתו של דה אוליביירה שפיטם אותו במסירות מצויינות) בכמה וכמה פעולות מדוע הוא צורף לסגל בתחילת העונה, הבעיה היא שלא אחת הוא מבצע את הפעולות חצי שניה איטי מידי, בליגת העל (איטית ככל שתהייה זה פשוט לא מספיק). עוד אחד שהראה בכמה וכמה פעולות יפות פוטנציאל לא רע הוא אלעזר לביא, אחד שפעם היה הבטחה גדולה והתברבר בליגות הנמוכות, לידיעת הגולש זוהר חוגג.

תהרגו אותי אבל אני לא קלט משהו 2

אלי כהן כמו שאר המאמנים בארץ,בוחן שחקן זה או אחר(שלמעשה אנחנו עם שחקנים טובים מספיק גם מהנוער) במשחק מעפן מול שחקני נוער בגביע הטוטו וזה ממש ליצנות וחובבנות לדעתי,כי: 1) אם שחקן זר לא מצליח להתעלות במשחק מול שחקני נוער אז שיחסוך לעצמו ולנו את הבושה וילך כמה שיותר מהר. 2) אם כל הכבוד למאמנים אני לא יודע איך יש זרים שהם ברמה פחותה משחקנינו ואם הם כבר יותר טובים אז יש להם בעיית התאקלומות.

תהרגו אותי אבל אני לא קולט משהו.1

למה אנחנו צריכים קשר.הרי יש לנו מהנוער יש על הספסל ויש את רמי,זוהר,פמי(שלדעתי צריך לעשות אחרוה פנה מהקבוצה,הוא לא מספק את הסחורה,פשוט מאד). אני לא כל כך בעד שרון לוי שלדעתי לא ממש מתאים בשלב זה לליגת העל אבל בהחלט בעד אפריאט שאת שמו אני רואה מתנוסס כל שבוע במקומונים ועיתוני ספורט אחרים,על שערים שכבש.

למעלה