מה אתם אומרים?

kfir number 1

New member
מה אתם אומרים?

אתמול כמובן ראיתי ארץ נהדרת ואני חולה על טל תאמין לי רק בזכותו אני רואה את התוכנית. אני אהבתי את יואבי מפרויקט מוסקונה את חלי גונזלס את אריק שרון פחות אבל החיקוי של יצחק (בוזי) עם האקטימלים קרעעעעעעעעעע אותי. הוא חולה בראש ואני שרוף על השריטה שלו. ועל זה שהם ישנים ב12. ופתאום סיגל עזריאלי באה אליו כמו פרחה מבת ים בכלל גאוני כן ירבו!!! מה אתם אומרים?

~*~gaL

New member
אמממ, עוד לא ראיתי את כל התוכנית...

(היה באפי אז הקלטתי את זה...) אבל כן, בהחלט טל תורם את הכשרון שלו ורואים את זה. זה ברור. אבל אני לא אפסיק לציין, כנראה לעולם, שלדעתי צריך לתת גם לקיציס להביע את הכשרון האחר שלו (מלבד מה שהוא כבר עושה בתוכנית..) בתוכנית.

Yuvalenko

New member
לומר לך ת'אמת, די נמאס לי מהתגובה

הקבועה שלו - "ואכן אנחנו נ-ס-ת-פ-ק בדברים האלה...", ובכלל הציניות שלו שהייתה חביבה על כולם בהתחלה, עכשיו לדעתי מוגזמת ומוחצנת כפליים, וזה מאוד מעיב על הדמות שלו. מאוד. זה נראה כבר מלאכותי לגמרי, בעיקר כשגם לא טורחים לנסות ולהסתיר את העובדה שהוא קורא מפרומפטר, כשהוא יושב ממש ליד מישו ומדבר כמעט ב90 מעלות שמאלה ממנו.

Kido2222

New member
כן! גם אני שמתי לב לזה!

זה באמת מתחיל לעצבן שהוא לא מפסיק להגיד "נ-ס-ת-פ-ק בדברים האלה"... כאילו... כל פעם שהוא רוצה לעבור נושא... זה מה שהוא אומר... בהתחלה זה הצחיק... עכשיו זה לא... זה ברור שהוא הולך להגיד את זה... :/ מילא... מקווה שהם יישימו לב לזה...

למעלה