מה אתם אומרים??

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
מה אתם אומרים??

מה אתם אומרים??
תקציר הפרקים הקודמים הזרע מזעזע- מתדרדר מטיפול לטיפול. בטיפול האחרון לפני תרומת זרע נוצרה תמר המדהימה שלי
אני תוהה אם כדאי לשלוח את האיש לבדיקת זרע על מנת להיות מוכנה נפשית "(עוד בטרם התחלנו את הטיפול הבא) לכך שאולי אין עם מה לעבוד
ואז אולי להקפיא זרע? (אם יש עוד שרידים) מה דעתכם? אני כל הזמן חושבת על הריון נוסף- ההתחרפנתי? תמר בת 5 חודשים

קייצית

New member
עמיתוש !!! איזה כיף לראות אותך

מה אתם אומרים??
תקציר הפרקים הקודמים הזרע מזעזע- מתדרדר מטיפול לטיפול. בטיפול האחרון לפני תרומת זרע נוצרה תמר המדהימה שלי
אני תוהה אם כדאי לשלוח את האיש לבדיקת זרע על מנת להיות מוכנה נפשית "(עוד בטרם התחלנו את הטיפול הבא) לכך שאולי אין עם מה לעבוד
ואז אולי להקפיא זרע? (אם יש עוד שרידים) מה דעתכם? אני כל הזמן חושבת על הריון נוסף- ההתחרפנתי? תמר בת 5 חודשים
אנחנו התחלנו לנסות שבני היה בן 4 חודשים, חשבנו שהיה לנו קשה להרות אתו
עברנו את כל מסלול האיקקלומין, מעקבי זקיקים זריקות, היסטרו ומטעמים שונים, בסוף הגענו ל IVF כבלתי מוסברים (היו כל מיני חריקות אבל שום דבר ממש רציני) ושם התגלה לתדהמתנו שמצב הזרע בכי רע, ושללא IVF סיכויינו להרות אפסיים - מעניין שאת עם בננו האהוב הצלחנו ללא - אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה 2 בדיקות זרע רגילות לא גילו את המחדל, ולכן אני לא יודעת כמה הבדיקות הרגילות שוות, הסבירו לי שתהליך השטיפה, מיון וסינון במעבדות ה- IVF הוא שעושה את ההבדל (הגיוני בסה"כ). את לא התחרפנת יקירתי, תתחילו מתי שתרגישו שזה נכון כל עוד יש אנרגייה לכך, ורצון אין לדעתי שום בעייה. מכירה הרבה זוגות עם ילדים ברווחים מאוד קטנים וזה שיגעון. איך אישך מרגיש עם זה ? מה הוא רוצה לעשות ? אני יודעת שאם כל השיוויוניות, קידמה וליברליות תגלית הזרע הייתה קשה עבור בעלי. זה שכיף לראות אותך כאן כבר אמרתי
? שלך קייצית

עמית@

New member
תודה - באמת תהיתי מה קורה איתך

אנחנו התחלנו לנסות שבני היה בן 4 חודשים, חשבנו שהיה לנו קשה להרות אתו
עברנו את כל מסלול האיקקלומין, מעקבי זקיקים זריקות, היסטרו ומטעמים שונים, בסוף הגענו ל IVF כבלתי מוסברים (היו כל מיני חריקות אבל שום דבר ממש רציני) ושם התגלה לתדהמתנו שמצב הזרע בכי רע, ושללא IVF סיכויינו להרות אפסיים - מעניין שאת עם בננו האהוב הצלחנו ללא - אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה 2 בדיקות זרע רגילות לא גילו את המחדל, ולכן אני לא יודעת כמה הבדיקות הרגילות שוות, הסבירו לי שתהליך השטיפה, מיון וסינון במעבדות ה- IVF הוא שעושה את ההבדל (הגיוני בסה"כ). את לא התחרפנת יקירתי, תתחילו מתי שתרגישו שזה נכון כל עוד יש אנרגייה לכך, ורצון אין לדעתי שום בעייה. מכירה הרבה זוגות עם ילדים ברווחים מאוד קטנים וזה שיגעון. איך אישך מרגיש עם זה ? מה הוא רוצה לעשות ? אני יודעת שאם כל השיוויוניות, קידמה וליברליות תגלית הזרע הייתה קשה עבור בעלי. זה שכיף לראות אותך כאן כבר אמרתי
? שלך קייצית
תודה - באמת תהיתי מה קורה איתך
ולאן נעלמת אני בטוחה שהיה לו קשה- למרות שהוא טוען בתוקף (וגם די מאמין לעצמו) שאין לו בעיה עם זה ושהוא יעשה הכל כולל תרומה בלי בעיות כדי שיהיה ילד. אני בכל זאת חושבת שמשהו מעציב בלגלות שהזרע שלך לא משהו (בלשון המעטה..) לא שזה פגע לו בתחושת הגבריות (לא שהוא כזה מאצ'ו בכל מקרה
) אבל יש בזה משהו לא נעים. טוב לשמוע שאני אל מחורפנת- טוב- נתחיל ונראה..

רחל5

New member
אין הסבר להדרדרות במצב?

מה אתם אומרים??
אין הסבר להדרדרות במצב?
וריקוצלה אולי? חשיפה לקרינה, חומרים רעילים, עישון, דלקת? אולי באמת כדאי לפחות לבדוק מה המצב, ואם ממשיכה הדרדרות - להקפיא?

עמית@

New member
אין ממש הסבר- הסברה היא שזה לא

אין הסבר להדרדרות במצב?
וריקוצלה אולי? חשיפה לקרינה, חומרים רעילים, עישון, דלקת? אולי באמת כדאי לפחות לבדוק מה המצב, ואם ממשיכה הדרדרות - להקפיא?
מאתמול וההתדרדרות היא הדרגתית לאורך השנים שעברו ובהם חי לו האיש בנחת בלי לדעת מה קורה שם
בכל מקרה נעשה בדיקה ונראה. (גם אני ממחלקת הזרע. והרירית, והשחלות, ובעצם גם ההורמונים
)

אולה *

New member
גם אצלינו לאורך הטיפולים

מאתמול וההתדרדרות היא הדרגתית לאורך השנים שעברו ובהם חי לו האיש בנחת בלי לדעת מה קורה שם
בכל מקרה נעשה בדיקה ונראה. (גם אני ממחלקת הזרע. והרירית, והשחלות, ובעצם גם ההורמונים
)
גם אצלינו לאורך הטיפולים
רואים הדרדרות במצב הזרע. וגם אצלינו אין שום הסבר. אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה הלאה.

עמית, מה הנזק בבדיקה?

מה אתם אומרים??
עמית, מה הנזק בבדיקה?
אם אתם לא שקטים, אם זה יושב לכם באיזושהי פינה על הנשמה, למה לא לבדוק? ואם התוצאות ממש לא טובות, מה הנזק בהקפאה? זה רק יכול לשמש כתעודת ביטוח למען העתיד, לא? נדמה לי שאפילו לא מחייבים על זה, אבל את זה שווה לברר. התחרפנת? כן! אז מה? כשרואים את תמר המהימה שלך (אני מציצה מדי פעם בתמונות בפורום הורים אחרי) אפשר בקלות להבין למה זה מדגדג לך ככה...

העין ה 3

New member
ממש לא התחרפנת!

מה אתם אומרים??
ממש לא התחרפנת!
אני התחלתי לחשוב על ההריון הבא עוד במחלקת יולדות. התחלתי מחזור IVF ראשון כשעידן היה בן 4 חודשים. ובלי להרגיש, או-טו-טו, בעוד 3.5 חודשים בע"ה הוא יהיה בן שנתיים ואני עדיין לא בהריון. אני חושבת שבמיוחד לזוגות שעברו טיפולים, יש את החשש שאולי זה שוב יקח הרבה זמן, אפילו יותר מפעם קודמת, ולכן הם יותר ממהרים (חלקם, לפחות). לגבי הזרע, ניסיתם ללכת לרפואה אלטרנטיבית? בעלי עושה דיקור סיני וזה מחולל פלאים! ורדה

עמית תלכי עם ההרגשה שלך

ממש לא התחרפנת!
אני התחלתי לחשוב על ההריון הבא עוד במחלקת יולדות. התחלתי מחזור IVF ראשון כשעידן היה בן 4 חודשים. ובלי להרגיש, או-טו-טו, בעוד 3.5 חודשים בע"ה הוא יהיה בן שנתיים ואני עדיין לא בהריון. אני חושבת שבמיוחד לזוגות שעברו טיפולים, יש את החשש שאולי זה שוב יקח הרבה זמן, אפילו יותר מפעם קודמת, ולכן הם יותר ממהרים (חלקם, לפחות). לגבי הזרע, ניסיתם ללכת לרפואה אלטרנטיבית? בעלי עושה דיקור סיני וזה מחולל פלאים! ורדה
עמית תלכי עם ההרגשה שלך
אנו חזרנו לטיפולים שכנתנאל היה בן שנה וחודשיים בערך עוד חודשיים הוא בן שלוש מאז שהוא נולד הייתי פעמיים בהריון שלא הצליח גם אצלנו מצב הזרע נמצא בהתדרדרות מתמדת אבל אצלו מגלים זאת בבדיקת זרע רגילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה