מה אתם אומרים?

CaptainNellson

New member
מה אתם אומרים?

היי, אני חדש יחסית בתלת. הנה רנדר של סט לסרטון קצר שאני הולך לעשות, מה אתם אומרים עליו? הערות יתקבלו בברכה

מיכאל ג

New member
נראה טוב מבחינת אווירה

מזכיר קצת תפאורות של וולאס וגרומיט. רק המשקופים לא משכנעים, יש להם צורה שבחיים לא ראיתי במשקוף אמיתי, הם נראים יותר כמו מסגרות תמונות. אפילו אם הכוונה היא ליצור משהו קרטוני, אתה יכול לקחת צורה אמיתית ולהקצין אותה מבחינת גודל, זוויות, יחסים וכו', אבל ברגע ששינית את הצורה למשהו אחר זה מאבד משהו.

omern25

New member
נחמד מאוד - יש בעיה עם

הצל של הדרגש - נראה כאילו הוא לו מחובר לקרקע תנסה שהצת יצא מהרגליים והטקסטורה בדלת לא מסתדרת לי - איך עשית את אפקט הקרני שמש מהחלון?

CaptainNellson

New member
ב-MAX

עשיתי אפקט סטנדרטי של volume light.... לגבי הטקסטורה של הדלת, איך היית משנה אותה?

omern25

New member
יכול להיות שאם תיתן לדלת צבע

בהיר יותר שירגישו את הצורה שלה כי יהיה יותר קונטרסט עם צלליות והטקסטורה עדינה יותר בי כרגע היא נראית כאילן ציירו אותה - אבל זה אם אתה רוצה יותר ריאליזם

elorin

New member
אני אומר שאתם משוגעים לגמריי

אם אתם עושים דברים כאלה. אני לא מבין, אתה עובד בזה או בשביל הפאן?

elorin

New member
משוגע! מבוזבז!

לך תעבוד בזה!!! אגב, למה באמת לא?

CaptainNellson

New member
אבל למה נטפלת לעבודה שלי?

חח סתם. אבל יש פה דברים הרבה יותר יפים.

מיכאל ג

New member
כי, עם כל הכבוד,

למרות שהעבודה הזו היא בסדר גמור לתיכוניסט חובב, היא רחוקה מלהיות בסטנדרט הנדרש לעבודה מקצועית.

elorin

New member
ועד שתסיים צבא

יהיה לך די והותר זמן להתמקצע ולהתחדד, אם אתה מחליט להשקיע בזה, (כל עוד אין לך משהו אחר להשקיע בו) ואם זה כך, עד אז יקפצו עלייך.

CaptainNellson

New member
פרסמתי את העבודה הזאת בשביל הערות.

אלה בדיוק ההערות הבונות מהסוג שחיפשתי, באמת! ססססס!

מיכאל ג

New member
אין כוונה להעליב,

צריך לשפוט כל עבודה יחסית לגיל ולנסיון, והעבודה הזו מראה על המון פוטנציאל, מבחינת אווירה וצבע. תלת מימד הוא תחום שלוקח המון זמן להתמקצע בו, ואני בטוח שאם תרצה, תוך שנה שנתיים תהיה ברמה מקצועית ביותר. ההערה היתה לבחור שהתלהב כל כך מהעבודה שלך ששלח אותך ישירות לפיקסאר לבקש עבודה ברגע זה.

CaptainNellson

New member
חחח בסדר, לא נעלבתי

רק לא חושב שזה הייתה הערה עניינית. חוץ מזה שכבר אמרתי לו שיש פה דברים הרבה יותר יפים, ושמוזר שדווקא הוא בחר בזה. (אולי זאת הייתה העודעה העליונה או משהו)

למעלה