מה אתם אומרים?

• פותח הנושא GLUT4
  • פורסם בתאריך

GLUT4

New member
מה אתם אומרים?

יש לי אפשרות לקבל בעוד שבועיים נגן מארה"ב. אני מחפש נגן מבוסס דיסק בגודל של 20 ג'יגה. אני חשבתי על אי פוד או אי ריבר. מה אתם אומרים? אגב, אני יודע שבגירסה האמריקאית של אי ריבר לא מקבלים ספק ואיזו תוכנה. האם זה קריטי? מי שלמשל בארץ היה מעדיף אי ריבר היה הולך עליו גם בגירסה האמריקאית או שכבר היה מעדיף אי פוד? אם תוכלו בבקשה לתת לי שמות של דגמים כדי שאוכל לדעת מה לבקש. תודה לכולכם מראש

GLUT4

New member
מזל טוב סטארדסט

מאחל לך דרך צלחה. אם יהיה לך זמן לענות על שאלתי היום, אני אשמח ואף אודה לך. כמובן אודה מראש לכול שאר האנשים שיענו.

stardust19

New member
תודה.....אז ככה עד כמה שאני יודע

איריבר הפסיקו לשווק בארה"ב את H320 היות ויצא את H10 של ה 20 גיגה שצפוי כנראה להגיע אלינו בשעה טובה בעוד מס' לא קטן של חודשים( אני מכוון דרך היבואנים הרשמיים). אייפוד הצבעוני גם לא רע והוא, ד"א היחיד שיש לו אחריות בינלאומית וידע מקבלת אוה (רק אם נקנה בחו"ל ממשווק מורשה ע"י APPLE ). אני קניתי את H320 ולא את אייפוד כי לי חשובה גם הפונ' של USB2GO בשביל להעביר ולרחסן קבצים ותוכנות בנוסף למוזיקה.. כמו כן הבאנדל שהגיע עם המכשיר יור עשיר- אני לא מצטער שהשקעתי כל כך הרבה בנגן הזה, הוא פשוט מחזיר לי כל אגורה בתמורה. ישנם עוד מס' נגנים כמו של קריאטיב וסוני וכד'- אם תכתוב מה הן הדרישות מהנגן שלך (אני ממליץ להעיף מבט בטאגליינס ובקישורים למעלה) אולי נוכל לעזור לך יותר ספציפית, כי 20 גיגה זה לא אומר הרבה...יש כאלה ב"ה הרבה בעולם

GLUT4

New member
דרישותיי מהנגן

הדרישות שלי מהנגן (מעבר ל-20 גי'גה) הן בעיקרון רק למוסיקה, אורך סוללה יפה שלא ניגמר אחרי שעתיים וכול השאר הוא רק בונוס,אם זה רדיו או טייפ מנהלים. ניראה לי שהייתי הולך על האיי ריבר, פשוט מה שחסר בגירסה האמריקאית קצת מטריד אותי ואני לא יודע עד כמה זה קריטי (אין לי מושג על איזו תוכנה מדובר שהם לא נותנים ובנוסף מטרידה אותי העובדה שאין ספק והטענת הסוללה היא דרך המחשב). אשמח להערות והארות בנושא

stardust19

New member
לגבי ה H10-התוכנה היא מאד חשובה אם

כי ניתן להשתמש גם בMEDIA PLAYER של ווינדוס אבל הרבה לוחו מדווחים כי השימושי בה עם נגן מסורבל (אני לא יודע עג כמה זה באמת נכון)...בקשר למטען זה גם חבל כי אם יש מטען חיצוני אז ניתן להחליף מטען על מנת לזרז קצת את הטעינה וכד' (מטען חיצוני עדיף בהרבה מאשר הטענה דרך ה USB)...לגבי פרטים אחרים- אני דווקא הייתי הולך (לפי הדרישות שלך) על אייפוד או קריאטיב (אין לקריאטיב אחריות בינלאומית או אפשרות לשלוח לתיקון בחו"ל)...נחכה מה יאמרו האחרים על ההמלצה שלי

bitonano

New member
ניתן להעביר את המוזיקה כמו דיסק און

קי. הממשק הכי קל מכולם, מניסיון.

TheRealDeal

New member
איפה אתה מתכוון לקנות?

יש גם את הX5L של IAUDIO, שווה לשקול גם אותו.. אם חשוב הרדיו וההקלטה, אז האייפוד לא בשבילך..

GLUT4

New member
אני מתכוון לקנות

או בסן פרנסיסקו או בניו יורק

למעלה