מה אתם אומרים?

9B9

New member
אממ

בקשר לראשון אני חושבת שיוסי הגיע למקום שני בגלל שיר וביצוע מצויין וכל מי שיכול להוכיח את עצמו במחינת שני הדברים האלו יכול להגיע למקום מכובד. בקשר לשני אז כמו שאמרתי יוסי הוכיח את עצמו מבחינת שני הדברים ואני בטוחה שהועדה לפני שהיא מחליטה את מי לצרף היא "בודקת" את הזמר/ת לפי הקריטריונים שלה.

ניר86

New member
לדעתי...

אין לי כל כך מה להגיב בקשר ליוסי שם ...רק אני יודע שהוא הגיע בזכות למקום השני ושהיה לו אחלה שיר ... בקשר למאיה אני לא חושב שיש לה חרא של כותבים ,יש לה אחלה כותבים לפי דעתי ..בדיסק הקודם שלה היו מעורבים שמות תותחים מאוד כמו צביקה פיק,מירית שם אור , אהוד מנור ז"ל , ארכדי דוכין,עידן רייכל ,ועוד טובים ...ואגב בדיסק השני שלה יש שיר של אייל שחר שהלחין אותו שהוא גם כתב לשירי מימון את השקט שנשאר אבל לא משנה ..נכון שמאיה לפעמים צורחת אבל אני עדיין אוהב אותה ולפי דעתי היא גם תיקח את הקדם וזהו..ויש לה לפי דעתי יכולות קוליות וזהו... אבל כמובן שאין על מירי מסיקה !!! ואם כבר מירי מסיקה ..אריאל אנחנו חייבים ללכת להופעה שלה ...אם אתה רוצה ללכת איתי אז דבר איתי ...חחח

orianush

New member
אגב.. אריאל מה עם השירותרום?

אתה יודע עם מי תשיר?? זה מצולם או שידור חי?

ורגע ויש תחרות

מי ששר הכי יפה, נכון

יש תחרות,

אבל אני לא אזכה כי נבחרתי לשיר עם רונית שחר ולא עם הראל מויאל או גבסו...שמן הסתם יותר פופולאריים ויש להם שירים הרבה יותר יפים לדעתי. אז אני לא חושב אפילו בכיוון... אבל אני הולך לתת את מה שאני יודע לעשות הכי טוב.. ולהנות מהחוויה!

למעלה