מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

שמעתי על זה פעם..לפני שנתים בערך אבל לא ממש לקחתי את זה ברצינות. פתאום ראיתי את זה היום. אתם באמת חושבים שדבר כזה יכול לקרות ואנחנו, בשנת 2006, "העולם המודרני" לא מתייחס לזה???!! או שכל זה זה סתם סיפור שאיזה מפגר המציא??? http://www.korea-lo-lishtok.com/index.aspx

נטלי 100

New member
אמ.. מה שהבנתי זה

שיש שם למנהיג איזה פצצה גריעינית וכולם מפחדים ממנו או משו כזה גמני זועזעתי ושראיתי את התמונות כמעט התעלפתי וזה מעצבן שלאפחד לא איכפת ואנחנו בתור העם היהודי שכל כך סבל מאותו דבר בדיוק ומההתעלמות של העולם שותק.. נכון אין לנו (למדינת ישראל) כוח להתמודד איתו אבל אם כולם ישתפו פעולה? ארה"ב בעיקר?.. אבל לא, אפחד לא רוצה להכנס לתוך מלחמת עולם. יש הרבה כתבות על זה בוואלה למשל ששם הראו גם צילומי ויידאו מהמחנות ואת האנשים שעשו בהם ניסויים מזעזע!!!

אבל מה זה צריך להיות

שאין לאף אחד כח להיכנס למלחמה?? זה כמעט בדיוק מה שקרה לנו. איך מדינת ישראל יכולה לשתוק?? איך ארה"ב יכולה לשתוק?? וגם במקרה שלנו, לפני 60 שנה, לאף אחד לא היה כח להתערב...לא לקחו את זה ברצינות..או שסתם לא היה להם אכפת? ורק בסוף המלחמה פתאום העולם רואה את התוצאות של השואה ובוכה, כאילו הם לא ידעו שמתחולל רצח עם. כאילו. המסקנה שלי מכל העניין זה שבעולם, ובמיוחד ארה"ב, דברים זזים רק אם יש אינטרסים. גועל נפש!!!

נטלי 100

New member
אין לי תשובות לזה אני מצטערת

אתה צודק זה באמת גועל נפש. האדישות והעצלנות אוכלות את כולם. אבל עובדה לאפחד אבל לאפחד אין פיתרון לזוועה שהולכת שם

נטלי 100

New member
מצטערת ../images/Emo140.gif

אני כותבת בלשון זכר אך זה מיועד לשני המינים
סתם פשוט אין לי כוח להכנס לכרטיס לבדוק אם את בן או בת אז אני בוחרת בשיטה נפוצה..
המשך ערב מקסים

ashkeloni

New member
השאלה היא...

מה האדם הפשוט יכול לעשות? אני החלטתי לרשום את עצמי בעצומה. נכון, עצוב לי לראות את זה. נכון, זה מזעזע. תכלס, אין הרבה שאני יכול לעשות בנידון.

למעלה