מה אתם אומרים?

dbg21

New member
מה אתם אומרים?

שלום, שמי דורון ואני צריך את עצתכם. לפני כ3 שנתיים, רכשתי דרך וואלה פאלם zire71 שמסופק עם עברית של כלנית. אחרי ארבע חודשים, פגה לי ההתלהבות והפאלם מצא עצמו עמוק עמוק במגירה. לפני כשלושה חודשים הוצאתי אותו ורציתי להתחיל להשתמש בו. לאחר טעינה ממושכת הוא אכן נדלק אבל הוא מעין פירמט את עצמו. העברית שהייתה בו נעלמה, כך גם המילון וכל הפיטצ'רים שסופקו איתו. מה שמעניין אותי הוא בעיקר העברית- האם יש לי זכות לקבל מכלנית גרסה של העברית שוב? וגם אם לא/כן- האם ניתן להורידה איפשהו גרסה כזו? תודה דורון

gadi7

New member
כלנית ז"ל, פשטה את הרגל

ושוב לא יטרידו אותה לקוחותיה הזועמים. בפניך כמה אפשרויות: 1.במידה ורשום אצלך הקוד לתוכנת העברית, האפשרות הפשוטה ביותר הא להוריד אותה מחדש מכאן (תחת השם מערכת הפעלה לפאלם Zire71), להתקין ואח"ח להשתמש בקוד שאמור להיות בידך. 2.במידה ולא שמרת את הקוד לתוכנת העברית פנה אל חב' טופ טכנולוגיות, שחזר את הקוד לתוכנת העברית הקיימת, תמורת תשלום פעוט. במקרה זה 150 ₪ 3.צור קשר עם מח' התמיכה של חב' הראל, 7681500 -03 הזדהה כלקוח של "כלנית" ז"ל, הפרד מ 150 ₪ וקבל תוכנת עברית חדשה עם קוד חדש. בכל מקרה, היעדרו של הקוד הגואל תחייב אותך לרוקן קצת את הכיס. לא נורא, יש הוצאות שמכאיבות לכיס הרבה יותר.

למעלה