מה אתם אומרים?....

יצחקיי

New member
מה אתם אומרים?....

שלום חברה באתי לספר לכם על התרשמותי מהוועדות רפואיות של נכות כללית שהיו לי ומה דעתכם? אצל רופא עיניים ממש לא אמרתי אף מילה והוא מצא בדיוק מה ששיש כפי שידעתי אותה לעומת זה אצל רופא א.א.ג הוא רצה שאני אגיד לו בדיוק מה שיש אפילו בקול מורם עד שהמזכירה התערבה ואמרה לו: "הנה הבדיקה" אבל שום דבר עד שהראיתי לו מסמך שהגשתי וביקשתי אותו 3 פעמים שיקרא את המסמך אז הוא נאתר לבקשתי ואמר שזה בסדר אבל בינתיים אני נעלבתי והושפלתי מהתנהגותו כתבתי מכתב תלונה שלא שלחתי מה דעתכם האם בכל זאות לשלוח? ואצל רופאה פנימאית ההופעתי הייתה כמעט מיותרת היא ידעה הכל ולרגע חשבתי שאולי היא רופאת משפחה שלי
) לסיכום האם הוועדה קובעת את הנכות לפי מה שנזכרתי להגיד או שכחתי לציין או שלפי מסמכים רפואים שהגשתי לוועדה? הרי אצלי נוצר הרושם שרופא שעושה את עבודתו ולומד את המסמכים שמסרתי אז אין בעיה ורופא שרוצה לעשות חיים קלים ולשאול את החולה מה הבעיה שלו אז החולה יכול להיות מקופח כי החולה לא יכול לציין במונחים רפואיים כמו שכתוב במסמכים מה דעתכם? שבת שלום יצחק

haimra

New member
יצחקיי שלום אשמח לקבל ממך מכתב

מפורט במסר על אשר עוללו לך בועדה במל"ל,וזאת לצורך הגשה בג"ץ כנגד המל"ל להוצאת הועדות מידיהם,כל זאת באם תרצה להחשף,ולתרום למהלך זה, באופן אישי אותי זה לא מפתיע בגלל נסיוני הרב עם ועדות המל"ל,אגב אני אחד מהיוזמים והתובעים במהלך זה,וככל שירבו מקרים הרי זה משובח.

mr dish

New member
סתם תהיה בקול רם....ובכתב......

הרי רופאי הועדות הללו - כולם רופאים רגילים שאינם עובדי המל"ל, ורק מזכירה היושבת ביחד עם הרופאים - היא נציגת המל"ל ממש...מה באמת משקל המל"ל במסקנות הרפואיות הנכתבות ממילא בידי רופאים "בלתי תלויים".....כמובן שזו לא בדיוק התמונה הכוללת, אבל אם אותם רופאים יישבו תחת אכסנייתם של גופים אחרים, עדיין את הנכות הרפואית ישקלל אותו פקיד נכות שעושה את המוות לרובנו....לא הרופאים ולא הועדה של אחוזי נכות רפואית.

haimra

New member
ובאם הועדות יצאו מידי פקידי המל"ל

ואחוזי הנכות יקבעו לפי המצב הנכה ולא לפי מצב הקופה הלאומית או רצונו או אי רצונו של פקיד זה או אחר על מה תלין,לזה אני שואף ועושה כל מאמץ להכין עתירה שתורה להוציא את הועדות מידי המלל,באם זה לא מספיק בקול רם. במישורים המשפטיים אני כבר פועל,וכל סיפור של התעללות הועדות יכול להוסיף ודי לחכימה ברמיזה.

mr dish

New member
אני חושב כמוך, ידידי...רק שהקביעה

הסופית והפוגעת בנו לא נתונה בידי הרופאים (בדרך כלל...) אלא בידי פקידון זה או אחר שמכמת את האחוזים הנכותיים לכדי אובדן כושר העבודה!!! וזו ההבעיה שלנו.

ITCHAKG

New member
יצחקי- הרושם שקיבלת הוא מנת חלקם

של עוד רבים וטובים הסובלים מתסמונת "הרופאים בעלי שני הכובעים". האם מצאת אי שם ברחבי ישראל אדם שיכרות את הענף עליו הוא יושב, וממקורות הצוף שלו הוא יונק. האנומליה של המים, סליחה, של רופאים שחלקם שכחו מהי אתיקה מקצועית, צריך לשים לה סוף, ולא על ידי בטול חוקי הפיזיקה אלא על ידי בטול הועדות הרפואיות של המל"ל והעברתם לגוף בלתי תלוי. יש הצעות חוק בנושא, יש החלטות של ועדות משנה של הכנסת (ועדת גולדברג, ועדת הר נוי). והרשויות לא עושות מאום. נראה האם הרשות השופטת גם כן תסתום את פינו (של חיים ושלי) בדברי חלקלקות.

למעלה