מה אתם באמת יודעים על דניאל ?

hilape

New member
מה אתם באמת יודעים על דניאל ?

חידון הטרוויה באדיבות הילה פלד בלאיש 1) לאיזו להקה הצטרף דניאל רשמית ב 99 ? 2)עם איזו להקה ידועה נוספת עבד דניאל ?? 3) באיזה גיל גילה דניאל את כישוריי הכתיבה שלו והחל להשתמש בהם ?? 4) מי אמר למי אני גאון ואתה סתם פסנתרן ? 5) באיזו שנה זכה דניאל בטקס נוצות הזהב כמלחין השנה ומה שמות השירים שזכו בפרס ?? 6) ציין את מספר ההצגות שבהם השתתף דניאל ואת שמותיהם של ההצגות :) 7) תאריך הלידה של דניאל הוא ??

S h A b i T

New member
חחח...

1. תעויוט (זה לא היה ב98?..) 2. רוקפור 3. 5? 4. אביב גפן ההומו. את השאר שכחתי.

תשובותיי...

חידון הטרוויה באדיבות הילה פלד בלאיש 1) לאיזו להקה הצטרף דניאל רשמית ב 99 ? התעויט/ההזיות, ואני גם חושבת שזה ב-98' 2)עם איזו להקה ידועה נוספת עבד דניאל ?? רופקור 3) באיזה גיל גילה דניאל את כישוריי הכתיבה שלו והחל להשתמש בהם ??5 4) מי אמר למי אני גאון ואתה סתם פסנתרן ? אביב 5) באיזו שנה זכה דניאל בטקס נוצות הזהב כמלחין השנה ומה שמות השירים שזכו בפרס ??2003, הוא זכה על "עדיף", לגבי שאר השירים- ??? 6) ציין את מספר ההצגות שבהם השתתף דניאל ואת שמותיהם של ההצגות :) דניאל לא השתתף באף הצגה, הוא כתב מוזיקה להצגות. אחת מהן היא מועדון הקופים הירוקים. כמה הצגות? אין לי מושג 7) תאריך הלידה של דניאל הוא ?? 05.12.1973- מה שאומר שמחר הוא בן 32 וחצי
...

hilape

New member
אני יודעת שדניאל

הוא זה שכתב מוזיקה להצגות הגדרתי השתתף היתה טועה לראשונה בחיי אך אפשר לומר גם השתתף משום שאין זה חייב להיות פרוש של הציג את עצמו מעל במה אלא השתתף כמי שלקח על עצמו מטלה להיות פעיל בכתיבת המוזיקה להצגות

למעלה