מה אתם הייתם עושים במקומי

1חרטטן

New member
מה אתם הייתם עושים במקומי

שמעו מצב.. אני משחק בפוקר סטארס, הבליינדים קטנים ואני נכנס עם יד של J 3 כולם נכנסים בלי העלאות והפלופ הוא J 8 3 כששניים מהם עם מצב לפלאש, אבל לא אחד שקשור אליי (אני לא זוכר בדיוק, אבל צורך העניין ה8 3 לבבות ולי ביד של תלתן ועלה) הסמול עומד, וככה עוד 3 אנשים.. אני מעלה בביג בליינד (מאוד נמוך, משהו כמו 10 סנט) כולם משווים. הטרן מגיע 8 תלתן כולם עומדים, אני מעלה בכפול מהבליינד וכולם משווים. מגיע הריבר 3 לב, ככה שאם למישהו יש סוטד ביד יש לו פלאש, ולי בלי קשר יש פול האוס... מה שאני רוצה קורה, הבחור לפני מעלה בחצי מכל הכסף שיש לו (שוב, אני מדבר על סכומים קטנים, משהו כמו 3 דולר) ואז מגיע תורי... מה לעשות? להעלות? להשוות? חשוב לציין ששוואה מבחינתי לא הייתה אול אין.

ד י נ מ י

New member
קודם כל

קודם כל לא משחק עם J 3 .. יד מסריחה. דבר שני, ברגע שיצא עוד 8 על הלוח, אני לא מכניס סנט אחד ביוזמה שלי. אני מצ'קצ'ק עם כולם, ואולי אולי אני משוה להימור סביר ונמוך. אם תמשיך לשחק עם J 3 לא ישאר לך כלום בחשבון ותלך לקנות כסף מחברים.

1חרטטן

New member
כעקרון אתה צודק

אבל אני אומר לך ששיחקתי על סכומים מאד מאד מינימליים, ונפל לי המזל לקבל מהפוקס הזה פול האוס

liranmessi

New member
במקומך..

הייתי מעלה בפלופ ביותר אולי היו יוצאים ובנוגע לריבר אני מניח שהייתי משווה השמונה מפחיד קצת,ותכלס לא מבין למה נכנסת עם נסיך 3

ד י נ מ י

New member
לא קשור לסכומים.

מה גם שהפול האוס שלך לא שווה הרבה במצב הנוכחי. 4 אנשים השוו לך בפלופ... יש סיכוי שלמישהו יש 8 ביד ? אתה חושב שכולם משווים לך כי לכולם יש קלף לצבע ? אם 4 משווים לך סימן שיש להם משהו, ו 8 לאחד מהם זו אפשרות טובה. ברגע שיצא 8 בטרן, היד שלך לא שווה הרבה. ה 3 שלך פתאום לא משחק, זותומרת למי שיש למשל J 7 כבר יותר טוב ממך. שלא לדבר שאם למישהו יש 8 אז אתה כמעט גמור. אם אתה לא מודע למצב סביבך ביד כזאת ואתה לא יודע לשלוט בה, אל תשחק עם J 3 ולא קשור לסכומים.

לזרוק את היד לפני הפלופ

אם כבר שיחקת, בפלופ להמר גבוה. בטרן\ריבר להתקפל. כמו ששחקת, זה fold אלא אם כן יש לך read על הבחור שהוא מבלף הרבה בריבר, למרות שעם עוד 4 שחקנים סבירות גדולה שלמישהו יש את ה 8.

darkAI

New member
אין סיבוב אחד ששוחק נכון.

דבר ראשון - אתה לא נכנס עם J3. שנית - אחרי הפלופ יש לך 3 שחקנים מולך ויש לך את ה2nd nut. העלאה של רבע קופה תיתן לכל הידיים עם זוג 3 או זוג 8, לכל הידיים עם הפלאש דראו וחלקית גם לovercards אחלה מחיר לראות את הקלף הבא. עם כ"כ הרבה שחקנים מולך - אתה רוצה להעיף כמה שיותר ולהישאר עם אחד מקסימום. מעבר לפלופ אין מה להגיב הלאה כי דבר ראשון - לא היית בסיטואציה כזאת אם היית מעלה יותר בפלופ. שנית כל - לא אמרת על כמה הוא הימר. ההימור מתבצע ביחס לקופה, לא רק ביחס לכמות הצ'יפים שיש לו. אגב, זה לא טורניר, מה זה משנה אם ההשוואה מבחינתך זה אול אין או לא?

ד י נ מ י

New member
ל darkAI

הוא לא החזיק סקנד נאט. יש כמה מעליו: JJ 88 33 J8 J3- מקום 5. בכל אופן היד לא שוחקה טוב. כמו שאמרתי J 3 זה זבל וללא יכולת טובה לקרוא אפשרויות אז זה יכול לעלות ביוקר.

darkAI

New member
כן, קצת התבלבלתי קצת בקריאה של היד P:

בכל מקרה, ההימור על הפלופ צריך להיות גבוה בהרבה.

למעלה