מה אתם הייתם עושים במקרה כזה....

pain is MY love

New member
מה אתם הייתם עושים במקרה כזה....

בואי אני אספר לכם סיפור ותהיו הכי אובייקטיבים שאפשר ותגידו לי מה אתם חושבים... יש לי ידיד שהוא הידיד הכי טוב שלי בעולם הוא הנשמה התאומה שלי הוא עוד מעט בן 22 והוא מעין אח גדול בשבילי הוא תמיד עומד לצידי ומגן עליי ומייעץ לי בכל הקטעים עם בנים והכל בתור בן הוא תמיד מבין את כל הסיפור ותמיד מבין אותי... בכל מקרה יש לו חבר כנראה יש לו איזה קסם מסויים כי בנות נמשכות אליו כמו מגנט והוא מזיין אותן, זורק אותן והן עוד חוזרות על 4 ומתחננות לעוד סקס.... הבן אדם הזה פשוט תופעה!!!! מאז ומתמיד הייתי אומרת לידיד שלי בצחוק שיכיר לי את חבר שלו רציתי לדעת מה סוד הקסם שלו שכל הבנות רוצות אותו וידיד שלי תמיד היה אומר לי שהוא בחיים אבל בחיייייייים לא יכיר לי את החבר שלו כי הוא ישכב איתי ואז הוא ימשיך הלאה ואני אפגע והוא בחיים לא יתן שזה יקרה. שתבינו הוא לא רצה אפילו שאני אפגוש אותו! שלא לדבר על לשכב איתו.... הוא פשוט לא היה מוכן להראות לי מי זה הבחור. ופתאום בזמן האחרון בכל פעם שאני מציקה לו בנושא הוא אומר לי כזה "טוב טוב אני אכיר לך אותו בהזדמנות......." סבבה הוא התרכח ואתמול דיברנו שוב ומפה לשם הגענו לזה שהוא אמר שהוא יסדר לי את חבר שלו אבל רק ללילה אחד משהו חד פעמי.... קיצר אמרתי לעצמי משהו פה מסריח.... הייתה לי תחושה רעה אמרתי לו ככה בצחוק שאני מסכימה. ומה הבן אדם עשה? הוא פשוט הלך והתקשר לחבר שלו ואמר לו "יש מישהי שרוצה אותך אתה רוצה לשכב איתה?" מה אני חפץ שהוא מוכר אותי ככה?!?!?!??! אני הייתי בשוק!!!!! איפה כל ההגנות שלו עליי?! איפה טיפת כבוד שיש לו אליי?!?!?!?! מה הוא חושב שאני אהיה עוד אחת מהבחורות שחבר שלו מזיין ואחר כך מדסקס על זה עם כל החבר'ה?! אני כל כך אבל כ-ל כ-ך התאכזבתי ממנו! פשוט אין לכם מושג.... אני לא יודעת עכשיו אם הכעס שלי מוצדק כי מצד אחד הוא באמת חשב שאני רצינית והוא סך הכל רצה לעשות לי טובה. אבל מצד שני איפה השכל?!?!?! הוא יודע שחבר שלו רק מזיין ורץ לספר לחבר'ה. הוא רוצה שגם אני אהיה חלק מזה?!?!?! איפה כל ההגנה שהייתה לו עליי?! אז עכשיו עזבו את הרגשות שלי בצד. מהצד איך אתם רואים את זה יש לי סיבה לכעוס או שלקחתי את זה קשה מדיי?...

poker_face

New member
מתוקה...

מהצד זה נראה ככה: משהו מאוד מושך אותך בבחור הזה בגלל כל הסיפורים עליו. ויכול להיות שבהתחלה ביקשת מידיד שלך להכיר ביניכם בצחוק אבל אם את ממשיכה להציק לו אז אולי זה כבר לא כל כך בצחוק? ואולי הידיד שלך בכלל לא חושב שזה בצחוק ושאת באמת רוצה "לנסות" את הבחור? נראה לי שאת קצת מפחדת להודות אולי שאת רוצה לנסות את האגדה שכל הבנות שהוא זורק חוזרות על 4 ומבקשות עוד... אז כשידיד שלך סופסוף לאחר תחנונים והצקות רבות נענה לך ומדבר עם חבר שלו את נרתעת ונסוגה לעמדתך ה"בצחוק". אז תחשבי עם עצמך אם רוצה לנסות (אין בזה שום רע לדעתי) או לא. תבדקי עם ידיד שלך מה הוא הבין ממך... ואולי תודי?

pain is MY love

New member
מה שאת אומרת

נשמע מאוד הגיוני. באמת. אבל בפועל לא רק שלא באמת הייתי רוצה ",לנסות" את הבחור (טוב אני משערת לעצמי שידיד שלי לא היה אמור לנחש את זה) אלא שבכלל מלחתכילה הוא לא היה צריך לדבר איתו רק בשביל להגן עליי!

מה את דפוקה?

את זיינת לו את השכל שידבר איתו עלייך , ופתאום את כועסת שהוא דיבר איתו כי הוא לא הגן עלייך? מה הטימטום ההזה? את רצית אותו אז מה את עושה פוזה? מה נסגר איתך?

pain is MY love

New member
בוא נדבר במילים יפות.

כל הקטע היה שהוא פתאום שינה את דעתו למרות שהוא ידע שחבר שלו מניאק. ובכלל לא ביקשתי שידבר איתו עליי בצורה כזאת!

את צודקת , באמת לא התנסחתי כיאה

סתם הייתי עצבני והוצאתי את זה כאן . את אולי צריכה לכעוס עליו שהציג אותך רק בתור אחת שרוצה זיון , אבל לא מפני שניסה להכיר לך את החבר שלו . הוא סי]ר לך על חבר שלו ומעליליו , ואת בחרת בזה שאת רוצה להיות איתו , הוא סירב בהתחלה אך כשראה שאת לא נשברת חשב שזה יהיה רק לטובתך , ומכאן כל הקטע הפסיק להיות מובן לי איך הוא אשם ולמה את כועסת עלין? הרי הוא עשה את מה שביקשת לא? אולי ניסת לתמרן אותו למשהו אחר? יענו זה כמו ההתקף "שמנה" או חולצה לא יפה" , שמשהי באה ושואלת אותך , היא יודעת שהיא רזה , היא יודעת שהחולצה מדהימה עליה , אבל בכל זאת היא שואלת , ואם אתה אומר תשובה לא נכונה הלך עלייך " אבל מאמוש גם את חושבת שאת טיפה צריכה להרזות לא?" . הוא לא הציג א ותך נכון , אבל לפי ההודעה שלך גם אני הבנתי את זה כמו שהוא הציג .

pain is MY love

New member
קודם כל

אני שמחה שקצת נרגענו ועכשיו אפשר להתרכז בעיקר לשם כך כתבתי את ההודעה הזאת כאן כי יכול להיות שבאמת מהצד זה נראה אחרת. אני פשוט מאוד נפגעתי מהצורה שבה הוא הציג אותי. חשבתי שהוא מעריך אותי יותר...

HyPeR SoNiC

New member
תראי, מתוקה....

מצד אחד, הוא באמת לא היה יכול לדעת שאת עדיין צוחקת איתו כי את זאת שזיינת לו את השכל כל הזמן שיכיר ביניכם.... אולי באמת רצית אותו ואולי לא, לא ניכנס לזה עכשיו, כי זה לא רלוונטי לדיון כרגע...... אבל מצד שני גם הוא לא ממש בסדר כי הוא בעצם התקשר לחבר שלו והציע לו זיון איתך..... "יש מישהי שרוצה אותך, אתה רוצה לשכב איתה?" מה זה!?!?!? מה קרה ל"אחי, יש לי מישהי להכיר לך", או "תשמע, יש לי ידידה ממש טובה שרוצה להכיר אותך..."!?!!? אה!? איפה הטאקט? איפה הכבוד אלייך בתור ידידה טובה שלו? בתור אחת שהוא בכלל לא רצה להכיר לה אותו מתכלחילה?!?!?!? לדעתי יש לך בהחלט על מה לכעוס.... לא על העובדה שהוא אשכרה התקשר לחבר שלו כדי להכיר ביניכם, אלא על זה שהוא התייחס אלייך כאילו את זונה שהוא מסדר לחבר שלו..... באמת, מרינה.... עם איזה אנשים את מסתובבת?
חחחחחח סתם

יש לךא ת כל הזכות שבעולם...

לכעוס!!! לכי אחורנית, לאורך כל הדרך הוא הגן עלייך מפני כל דבר קטן שצץ...אפילו מהחבר הזה שלו. {אולי זה כי היית/עדיין בתולה (בחרי את התשובה הנכונה)}, אז מה עכשיו, כבר אין צורך להגן עלייך מפני אותו זיין?! עזבי, בואי נמשיך הלאה..נניח והוא הסכים להכיר ביניכם, מה קרה לדיבור התרבותי, "ממצב אחי, יש לי מישהי חמודה להכיר לך?" הוא היה חייב להציין שזה לשם זיון {ולדעתי הוא פירש את זה לשם זיון, ואת רק רצית להתחיל בהיכרות}... בקיצור את הראש שלי מכירה..ובדיוק יודעת לאן אני אגרור אותך.. אז תעשי חושבים לבד. אני כועסת בשמך בכל מקרה!!!

seeyou

New member
ואת רק רצית להתחיל בהיכרות?../images/Emo22.gif

על איזה סרט מדובר? היא כותבת :"רציתי לדעת מה סוד הקסם שלו שכל הבנות רוצות אותו".... איך לפרש "רציתי לדעת "?זה לא מדובר בילדה בת 8 ! זה לצורך מחקר ביולוגי-פסיכולוגי? בדיקות דם-DNA? ברור שיש לכול הבנות זכות לחיי מין זה דבר רגיל בטבע רק הבני אדם בנו חומות(נורמות חברתיות) מסביב לזה כאילו זה דבר "קדוש"... נוח להגיד ששוכבים עם רגשות-מאהבה!

pain is MY love

New member
אממממ

כשאמרתי שרציתי לדעת מה סוד הקסם שלו לא התכוונתי לביצועים שלו במיטה אלא יותר לסיבה שבנות נמשכות אליו עד כדי כך שהן נכנסות איתו למיטה כל כך מהר...

seeyou

New member
את מזלזלת על בנות אחרות ?../images/Emo54.gif

את לא שונה בכלל! במוקדם או במאוחר גם את תלכי אצלו.... סקרנות(וגם שקרנות) זה טבע השני של המין היפה...

seeyou

New member
תחשבי לבד מה פרוש המשפט...

בנות נמשכות אליו כמו מגנט והוא מזיין אותן, זורק אותן והן עוד חוזרות על 4 ומתחננות לעוד סקס...

pain is MY love

New member
בגלל זה אמרתי

שרציתי לבדוק מה כל כך מושך בו אני לא חושבת את עצמי מעל כולן רק רציתי לעושת תחקיר קטן כל העניין שידיד שלי לא רצה להפגיש בינינו כי הוא ידע שגם אני אפול ברשת.

pain is MY love

New member
טוב תעצרו את הכל! ../images/Emo26.gif

לפני שעתיים אני באתי לצאת מהבית ופתאום אני שומעת דפיקות בדלת. אני פותחת את הדלת ובפתח עומד הידיד הזה שלי עם זר ענק של פרחים בכל מני צבעים!
הוא חייך אליי וחיבקתי אותו חזק חזק.. הרגשתי את הלב שלו דופק במהירות מטורפת!!!! הוא סיפר לי את כל מעלליו בדרך אליי. וחשוב לציין שהוא גר במרחק חצי שעה נסיעה ממני ואין לו אוטו ככה שהוא היה צריך להריץ איזה חבר שלו בטירוף כדי להספקי לתפוס אותי בבית כי הוא ידע שאני הולכת. וזה כל כך נגע לי ללב כל המאמץ שלו.... הוא שוב פעם התנצל ופשוט לא יכלתי שלא לסלוח לו! הוא כל כך מקסים!!!
אז זהו... חלאס להתווכח. הוא בכל מקרה יצא גבר גבר!!!!

למעלה