מה אתם הייתם עושים לו

L a b a m b a

New member
מה אתם הייתם עושים לו

היה לכם בלוג על נושא מסוים, והנושא היה יורד מהפרק? כאילו כמו תוכנית שהסתיימה, או ספר שיצא, בלוג טי וי על ילדה בודדת בת 16 שמתה, וכאלה דוגמאות. כי אצלי זה די קורה בימים אלה. מה אפשר לעשות עם הבלוג אז?

wranger

New member
באופן טבעי, נפח הפעילות ירד

עדיין אפשר לכתוב קצת - פרטים על העונה הבאה, ספרים נוספים של אותו סופר או מאותו ז'אנר, <משהו על הילדה הבודדה בת ה-16 שמתה... מה, זאת סתם דוגמא או מישהי אמיתית?>, וכו'. זה כמו אותם פורומים של סדרות טלוויזיה, שנעשים ממש מלאי פעילות בזמן שידור עונה מסוימת ו"מתים" בהפסקות בין העונות. זה לא שהם ננטשים לגמרי ונסגרים, אלא עוברים לאש קטנה: יש שם ספוילרים לעונה הבאה, דיונים על "מי הכי חתיך", "איזו עונה הכי טובה" ו"אם הייתם מכניסים את קים באוור וטורף גדול ממשפחת החתוליים לאותו יער, מי הייתם רוצים שיצא ממנו?" - לא החומר הכי משובח שיש, אבל מחזיק מים עד הפעם הבאה שהפורום יפרח.אני חושב שאפשר לראות את זה גם בפורומים של סדרות שנסתיימו כבר (לא עולה לי כרגע דוגמא ספציפית). חוצמזה, אם חדוות הכתיבה לא נותנת לך מנוח, את תמיד יכולה ליצור לעצמך שם משתמש ולפתוח בלוג חדש על נושאים אחרים.

gesus

New member
פה נדרש יצירתיות

נקח לדוגמא סרט שהפסיק להציג. את יכולה לכתוב על הדמויות שלו כאילו הן המשיכו את החיים שלהן אחרי הסרט ואיפה הן היום. אם את באמת אוהבת את נושא הבלוג שלך אז תחשבי על נושאים יצירתיים ליצור פוסטים הקשורים לאותו נושא. אני חייב לכתוב משהו הקשור לחתימה שלך. תוכנית התגמול של תפוז לא ממסחרת את הבלוגים. לא ברור לי ההקשר שאת עושה בין קבלת תשלום, שזה דבר מאוד הגיוני כי את משקיעה מהזמן שלך לבין מסחור.

wranger

New member
אה, כן, פאנפיקים.

לא חשבתי על זה, כי זה מאוד לא כוס התה שלי, אבל זה יכול להיות רעיון שימושי לאחרים.

Witchcrafts

New member
אני לא חושבת שיש מה לעשות.

בגלל זה, לעניות דעתי, עדיף שהבלוג לאו דווקא יתמקד בנושא ספציפי אחד אלא יפנה לקהל רחב יותר. בלוגר שכותב רק על תחביב מסוים שלו, ועם הזמן נמאס לו מהתחביב וכתוצאה מכך הוא מגלה שאין טעם עוד לבלוג, לא יצליח לסחוב את קיום הבלוג למשך זמן רב. אז, כן, נניח הוא יפרסם רשומה אחת על כמה שהתחביב תרם לו, פיתח אותו וכד'; רשומה אחרת על כמה שהתחביב המדובר חסר לו וסיבות לכך שהוא פרש ממנו; ברשומה הבאה, שתכתב כבר מתוך אילוץ ולא מתוך רצון, לא יהיה מנוס מלפרוש בכבוד. הרי כבר כמה אפשר למצוא סיבות כדי להשאיר בכוח את הבלוג בחיים? יש גבול וזה לא ימשך לאורך זמן רב. אני ממליצה להמיר את נושא הבלוג. לא להסיר את הרשומות הקודמות, לא לפתוח אחד חדש. אלא פשוט מאוד – לסגור פרק. להעניק לבלוג כותרת חדשה ומהות נוספת. בסופו של דבר, ההחלטה היא שלך. אבל בדבר אחד אני בטוחה: לא להסיר את הבלוג, גם אם תם זמנו.

רק על עצמי לדבר ידעתי

אני הפסקתי למכור גלידה כ-4 חודשים אחרי שפתחתי את הבלוג... ועדיין הוא ממשיך לעבוד (כבר 4 שנים...
)

gesus

New member
תן קישור, אל תתקמצן!!!+הפתעה בפנים

יש גלידריה בונקובר עם מעל 350 טעמים (בצפון איטליה הדבר הזה הוא די נפוץ). זה האתר שלהם, אולי זה יתן לך רעיונות לפוסטים. בכל אופן, המקרה שלך שונה. אמנם אתה כבר לא מוכר גלידה ואני משער שהבלוג שלך נכתב כמוכר גלידה, אבל אתה יכול להרחיב את הנושאים שלו להמון תחומים, מתכונים, פסטיבלים של גלידה ואפילו להתחבר עם נציגי בן & ג'ריס בארץ כדי ליצור פעילות ותחרויות בבלוג.

ע ל ו מ ה

New member
בשורה שמתחת להודעות של בלוגרים בפורום

יש קישור לבלוג שלהם. מוכר גלידה, תזהר לפני שאתה נכנס לקישור ש-gesus נותן, הוא לוקח 40% עמלה על מתן קישורים
.

gesus

New member
אצלו אין קישור

את תמיד לוקחת כל כך קשה ציניות או שזה בגלל החגים?

ע ל ו מ ה

New member
חושבת שתמיד, או אולי בתלות במצב רוח

אבל לאו דווקא בגלל החגים. ו... לדעתי דווקא יש לו קישור לבלוג בתחתית ההודעה שלו - בשורה שמתחת ל"+הוספת תגובה", "+הוספת תגובה מהירה" יש "מסר למחבר", "שליחה באימייל", וכו' וכו'. יש שם גם "הבלוג שלי".

למעלה