מה אתם הייתם עושים

מה אתם הייתם עושים../images/Emo35.gif

שוטטתי היום בפורומים ונתקלתי בהודעה הזו, שהעלתה בי נשכחות: בקצרה, ההודעה מתארת סיטואציה בה בחורה מעברו של הבחור עוברת להתגורר באותה שכונה בה הוא גר. מערכת היחסים שלהם הותירה משקעים לא נוחים אצל כל אחד מהם - ועכשיו הם צריכים להתקל אחד בשני על בסיס יום יומי. הדרך בה שניהם בוחרים להתמודד עם זה לעת עתה - היא פשוט התעלמות הדדית. ההודעה הזו נגעה בי, כי גם לי היה משהו מאוד דומה בעבר: היה בחור, והיה איזה עניין, וכל פעם מחדש לא רציתי להתקל בו. אבל, מה לעשות, שכונה זו שכונה, ותחנת אוטובוס יש רק אחת - אז נתקלים. הפתרון שאימצתי לתקופה מסויימת היה זה של פחדנות אקטיבית: הייתי לוקחת אוטובוס מוקדם יותר, או הולכת לתחנה אחרת ומרוחקת יותר. מה אתם הייתם עושים בסיטואציה הזו
מעמידים פנים נחמדות בשביל הקורקטיות
מתעלמים בהפגנתיות
או פשוט מנסים להתחמק בכל מחיר

Noaal

New member
האקס שלי ואני

הסתובבנו באותם מעגלים חברתיים (ככה היכרנו) ולאחר שנפרדנו הייתה בעיה. רוב החברים שלו למדו איתי וחלק מהחברות שלי למדו איתו. נוצר מצב שיכולנו להתראות מספר פעמים באותו יום בדרכינו לכיתות. בכדי "להזכיר" לו מה הוא מפסיד הייתי דופקת הופעות.. ירדתי במשקל והייתי דואגת לומר לו שלום קורקטי. לחברים שלו (שהיו חלקית משותפים) הייתי מוסרת את המינימום אינפורמציה כי הם היו ישר מדווחים לו. היום, שנה אחרי, אנחנו נפגשים לעיתים לקפה באוניברסיטה. כשאנחנו מתראים במסדרונות אנחנו מחליפים שלום שלום ומה קורה. הוא מנסה לברר כל הזמן מה שלום חיי האהבה שלי (לא עניינו) ואני מסיטה את הנושא (איזה מז"א מגעיל יש, הא?!) ללא ספק הזמן (והמון תמיכה) עשה את שלו.

למעלה