מה אתם הייתם עושים..

nature1

New member
מה אתם הייתם עושים..

יש לי בלוג תחת שם משתמש אחר (בכוונה החלפתי ניק כדי למנוע זיהוי וכדי למנוע פגיעה באנשים מסויימים.. תכף תבינו על מה מדובר) ובאותו בלוג יש לי קורא קבוע ש.. מה לעשות, קצת מעצבן אותי לפעמים עם התגובות שלו. אני יודעת שהוא לא עושה את זה מתוך כוונה רעה, זה לא ממש השתלחות או ביקורת חריפה. הבלוג שלי הוא מאוד רגיש, אני כותבת בו מחשבות, רגשות, דברים אישיים. ולפעמים אותו גולש מגיב לי תגובות שאני מרגישה איתן מאוד לא נוח בלשון המעטה. מרגישה שהוא שופט ו/או מבקר אותי גם אם בצורה עדינה. פשוט מחוסר הבנה ומתוך זה שהוא פשוט לא מכיר אותי. וזה מעצבן והיות ומדובר בתכנים אישיים ורגישים זה קצת כמו אגרוף בבטן הרכה. אז אני מנסה לחשוב מה יכול להיות הפתרון. לחסום אותו זה לא יהיה פייר כי כאמור הוא לא עושה את זה מתוך כוונה רעה. וחוץ מזה הוא קורא קבוע שלי ואני תמיד שמחה שיש מישהו שאשכרה משקיע את זמנו כדי לקרוא את מה שאני כותבת.. לסגור את הרשומות לתגובות - זה אולי לא יפגע בו אישית (ככה הוא לא יבין שזה אישי נגדו אם הרשומות יהיו סגורות לגמרי לתגובות) אבל זה לא לעניין, הרי אני כותבת בלוג כדי שיקראו ויגיבו. או פשוט להתעלם ולא להגיב לתגובות שלו. למרות שאני לא בטוחה עד כמה אכפת לו אם אני מגיבה לתגובות שלו או לא. (כלומר לא בטוח שזה ימנע ממנו להגיב). אז מה באמת אתם הייתם עושים במקומי?

פנומן 72

New member
תשובה

כפי שנאמר את יכולה וצריכה להגיד לו שהתגובות שלו פוגעות בך. שנית, את צריכה לעכל את הפורמט. בלוג פתוח אוסף אליו הודעות חיוביות כמו גם שליליות ואת לא אמורה לסנן אותן אלא להתמודד איתן. מי שלא רוצה להתמודד צריך לסגור את הבלוג לתגובות.

nature1

New member
תודה לשניכם

אני מסכימה שאני צריכה להגיד לו מה התגובות שלו עושות לי. כנראה שעוד לא מצאתי את הדרך להגיד לו את זה בלי לפגוע בו. מסכימה גם בכך שבלוג צריך לספוג כל תגובה (אלא אם כן מדובר בתגובות נאצה או כאלו שפוגעות ממש וזה לא המקרה כאן). כנראה שבאמת אני צריכה ללמוד להתמודד.

wranger

New member
מה שפנומן אמר, וגם -

אם הוא לא עושה את זה מכוונה רעה, אז אולי הוא עושה את זה מכוונה טובה. כלומר, אולי כדאי להקשיב למה שיש לו להגיד ולא לחפש דרכים עוקפות/מסננות. אולי יכול להיות מעניין להקשיב למגיב ביקורתי אחד בים של מגיבים אוהדים.

למעלה