מה אתם הייתם עושים?

elihightec

New member
מה אתם הייתם עושים?

אז ככה, עובד בהייטק, לא מת על מה שאני עושה ועל המקום שאני נמצא בו בלשון המעטה . בזמן האחרון אין פרוייקטים ואני משער שיתכנו פיטורים (או שלא כמו שטעיתי בעבר ) מצד שני משכורת יפה. אשתי עובדת בבנק ועוד שנה וחצי לקביעות. תמיד חשבתי לעבור לחו"ל לאיזו שנה שבחזור לפחות לאשתי יחכה מקום עבודה (חל"ט או משהו). דרכון אירופאי יש לי אז זה לא בעיה אלא למצוא עבודה שם זו הבעיה. פתאום קיבלתי הצעה מחבר בחו"ל לבוא לשנה לעבוד אצלם בתחום שונה לגמרי (עדיין בהייטק אבל אחר) שצריך ללמוד מההתחלה. הקטע הוא שאשתי עוד ללא קביעות ואז כשנחזור תצטרך להתחיל לחפש שוב. מצד אחד אני מגיע למקום מובטח עם עזרה בקליטה וכ'ו אבל צריך להיכנס לתחום שלא ממש בתחום ניסיוני. מצד שני היה יותר קל אם לאשתי היתה את הקביעות אבל אין לה ולכן לא יהיה לאן לחזור. האם לנסות את מזלינו או לחכות עד הקביעות ואז לעזוב לשנה אבל אז אצטרך לחפש עבודה שם בעצמי בלי עזרה מחברים.
 

CostanzaG

New member
החסרת מאיתנו פרט חשוב

לא אמרת לנו מה הצד של אשתך, היא רוצה לעבור? היא מוכנה לוותר? איך היא מרגישה עם זה שצריך לעבור?
 

elihightec

New member
הצד של אשתי

היא עקרונית מוכנה. קצת חוששת לפעוט שכרגע בגן (שכחתי את הפרט
וקצת מביעה אי וודאות אבל בגדול מוכנה. הבעיה היא שאני ראיתי אותה בתור "הגב הכלכלי" שלנו, כלומר שיהיה לאן לחזור אח"כ. בלי קביעות זה לא מובטח. פשוט הצעה שקיבלתי מחבר מהרגע להרגע ואין לנו חודשים להחליט ולהתכונן.
 
אני דווקא

הייתי הולכת לנסות!!! גן הוא עדיין גיל שמכירים מהר מאוד ומתרגלים כל עוד אתם סביבות ועוזרים לו. קביעות....לא אומר שהיא לא תפוטר בכל זמן שהוא...... היום לצערי פיטורים הוא דבר של מה בכך ואין שום בעיה אז משלמים פיצויים וזהו.... אני בעד לנסות, ללמוד, לעשות הכל על מנת שיהיה טוב יותר ממה שיש כל עוד אנחנו צעירים ויכולים.... זה הזמן ! יש לך גם גיבוי מהאשה (שלא קורה בכל מקרה).....לך על זה!
לגבי כל מה שתחליט. מקסי
 
למעלה