מה-אתם-הייתם-עושים?

מה-אתם-הייתם-עושים?

אנחנו מין חבורה כזאת של 10 אנשים, נפגשים בליל שישי וכאלה.
יש בחור שהיה בחבורה יותר בעבר ועכשיו הוא יחסית בחוץ (סתם ככה יוצא, אנשים משתנים) אותו בחור מאד נחמד וממשיך להפגש איתנו באירועים קצת יותר רציניים מפגישות בליל שישי כמו ימי הולדת וכאלה.
הבחור הזה קצת מוזר, בעייה מולדת בהתנהגות שלו אבל מעבר לזה הוא מקסים. נקרא לו א'.
לחברוה הצטרפו מזה כמה חודשים זוג (בן ובת חח) את הבן הכרנו וגם הוא חלק מהמפגשים מידי פעם ולא בקביעות, נהייתה לו בת זוג ומאז הם החלו להצטרף אלינו למפגשים בקביעות. נקרא לבחור הזה ב'
היום לבחור א' ולבחור ב' יש יומהולדת. ככה נפל.
כמובן שאנחנו יותר קרובים לבחור ב' וככה שהוזמנו ליומהולדת שלו. בחור א' ניסה לארגן מפגש ונאמר לו שישאל את בחור ב' אם הם יכולים לחגוג ביחד.
הבתזוג של הבחור ב' לא הסכימה שהוא יוזמן משום שהוא מוזר (כמו שציינתי קודם) אפילו שיש לו יומהולדת היום. אותו בחור ב' נאלץ לשקר בעל כורחו לבחור א' ולומר שאין מקום - ביומהולדת שלו עצמו.
אף אחד מהחבורה לא רוצה להתערב למרות שכולם בדעה אחת שמה שהיא עושה ועשתה פשוט מפלצתי!
רק אני ועוד אחד מהחבורה הערנו לבחור ב' על העיניין וזה התעלם מאיתנו.
כרגע בחור א', לא מבין כל כך מה קורה כי כולם מסתירים ממנו- ביומהולדת שלו עצמו כולם נפגשים ביומהולדת של בחור אחר בעוד שהוא יכל להיות מוזמן. אבל בגלל שבחורה אחת החליטה שזה לא מתאים לה - הוא ישאר בחוץ.
כואב לי הלב. פשוט ככה. אומנם הוא לא הכי קרוב אלי אבל כשאנחנו נפגשים (פעם בחודש בערך) אנחנו מדברים המון.
ניסיתי לדבר עם בחור ב' ללא יועיל, אף אחד מהחבורה לא מוכן להתערב ולא מוכן לדבר עם בת זוגתו של בחור ב' על העינין.
מה אתם הייתם עושים במצב כזה?

חבל על ב' שככה החברה שלו מכתיבה לו את החיים

לא בסדר, ויכול להתנקם בו בעתיד. בכל מקרה כל העניין ממש מייסר ולא יפה. אולי תארגנו כמה חבר'ה שתשבו קצת עם בחור ב' וחברתו ואז תלכו לחגוג יחד עם א' בלעדיהם?

AlabamaW0rley

New member
אני חושבת שאת צריכה להפסיק לחשוב כקבוצה

ולהתחיל לחשוב כפרט, עם מי יש לך קשר קרוב יותר? עם מי יותר חשוב לך לשמור על קשר? ליום ההולדת של זה תלכי.

גם סתם מעניין אותי, במה מתבטאת המוזרות של הבחור? היא באמת כל כך מרתיעה?

הייתי לוקחת לשיחה את בחור ב' באופן אישי

ומסבירה לו שחברה שלו שמה את כל החבורה במצב לא נעים,
והיא מבינה שלו אין ברירה אבל לכם יש, ואתם רוצים לשמוח בשמחת כולם..
לכן אתם משאירים לו את היום לחגוג עם חברה שלו שיעשו מה שבא להם ועושה להם טוב,
ומארגנת את כולם ללכת ליום הולדת של בחור א' שלא עשה לאף אחד מכם שום דבר רע ולא מגיע לו להישאר לבד ביום הולדת שלו.

כשבחור ב' ימצא זמן וימצא לנכון להיפגש עם כולם אתם יותר מתשמחו לחגוג לו :)
הוא צריך להבין שחברה שלו לא יכולה להכתיב לו דברים כאלו והוא צריך לעשות תבחירות שלו לבד, או להבין תהשלכות שלהן.

newperson9

New member

את לא רצינית????

מה אם היו עושים את זה עליך ואת היית "א " .. מה את היית חושבת??
אני אישית חושבת שאתם צריכים ללכת למסעדה כולם ולארגן משהו ביחד ולא לשאול אף אחד
זה ממש מעליב , ומשפיל כאחד שהכל נעשה בגלל " חברה " של מישהו
וצריך להעיר את זה לבחורה ולבחור כאחד

Upgrade U

New member
בחורה שנמצאת כולה כמה חודשים

בקבוצה, מטילה וטו על בן אדם אחד ותיק?
מי היא בכלל?! ולמה ב' בכלל לא מעמיד אותה במקום?!

אני לא רק שהייתי הולך ליום הולדת של א', אלא גם מעמיד את אותה חברה במקום ועל הדרך את החבר הנמושה שלה.
גועל נפש של אנשים.

אל תשכחי שאת לא חייבת דין וחשבון לאף אחד ובטח שלא לאותה גלגל ספייר שהצטרפה לקבוצה 'על הדרך'. תעשי מה שהכי נוח לך ואל תתני לכל מיני אנשים שנמצאים כמה ימים בחבורה להשפיע עלייך.

למעלה