מה אתם הייתם עושים?

disarray00

New member
מה אתם הייתם עושים?

היי:)
מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה..
אשמח לשמוע את דעתך בעניין- התחלתי לצאת עכשיו עם מישהו לאחר שדיברנו כמה שבועות בטלפון (היה בחו"ל). האמת? היה דייט מעולה והבחור באמת הפתיע אותי, שונה מבחורים אחרים שיצאתי איתם, השיוות זורמות והוא גורם לי לחשוב על דברים שהא מדברים עליהם.
ועכשיו לבעיה- אני טסה עוד חודש ל-4 חודשים לאירופה במסגרת הלימודים (משהו שנקבע מראש והוא ידע עליו עוד לפני שנפגשנו). הוא שאל אותי מה אני חושבת והביע את דעתו שבגלל שזה מאוד טרי אין סיכוי שנשרוד כמה חודשים בנפרד, נראה שהוא ממש לא יודע מה לעשות. והאמת? גם אני לא.

אז מחד הייתי שמחה להמשיך להפגש ולא לחסום את עצמי בגלל מצד שני אני מבינה שזה לא הגיוני להיות בנפרד כשאנחנו מכירים רק חודשיים במצטבר..

מה דעתכם/ מה אתם הייתם עושים?
תודה!

לא ברור

לפני שנפגשתם, שניכם ידעתם על כך שאת תטוסי לחו"ל והסקרנות גרמה לכם להתעלם מהנתון הזה, ועכשיו בגלל שזה היה מוצלח אי אפשר להתעלם מזה.
הדבר היחיד שאני חושבת שזה לא סימן טוב שלפני כן זה לא הפריע לו להיות איתך בקשר ועכשיו הוא אומר שאין לזה הרבה סיכוי.
או שזה מראה שהוא לא בעניין שלך אחרי שסקרונותו ידעה שובע, או שהוא לא סגור על עצמו וחיפש ריגוש והרפתקאה בהיכרות איתך.

disarray00

New member
אנסה להסביר

סיפרתי לו על זה ממש לפני שיצאנו..עוד לפני שקבענו משהו, הוא ממש הופתע ושאל האם יש טעם להפגש ואז קבע- טוב אולי זה מוקדם מידי בשביל שזה ישפיע..
ואז אחרי שנפגשנו הוא שאל שוב, אמר שממש נהנה, שבא לו להכנס איתי לקשר, אבל שמצד שני קשר שהוא מסתיים אחרי חודש ומשהו סופו ששני הצדדים יפגעו.
אני כמובן לא ידעתי מה להגיב כי בתמוקדם מידי לדבר על מה יקרה כשאחזור, אנחנו עוד לא מכירים מספיק כדי להגיע למצב הזה.
אז אחרי שדיברנו על זה וכל צד לא ידע מה להגיד בנושא הוא סיכם ב- "טוב עזבי מוקדם מידי לדבר על זה"

ולכן, לא יודעת מה להגיד או לעשות.. חסמתי את עצמי בגלל הלימודים יותר מידי ועד שאני מכירה מישהו שמעניין אותי לא בא לי לחסום יותר. מצד שני אולי אין ברירה..
help?

אם

מרגישים שיש משהו מיוחד שווה לחכות בשבילו זה יצליח, אם לא, גם אם היה מהנה אבל לא רוצים להתחייב, אז חבל על הזמן.
מלהפגש עוד פעם פעמיים לא נראה לי שתפגעו אלא רק תראו אם יש קשר שכדאי לשמור עליו

רואה 6 6

New member
כולה ארבעה חודשים,ההיסטריה שלו מוגזמת

תיהיי טבעית עם זה,תגידי ברוגע שבארבעה חודשים המקסימום שינוי זה לגדל זקן וגם אותך הכיר כשהיה בחו"ל.

Shamy

New member
אני הייתי נוסעת

ואומרת לו שבמהלך התקופה תנסו כן ליצור קשר ולשמור על קשר ועל הקשר דרך האינטרנט ולהכיר הרבה יותר לעומק ותפגשו בחזרה כאשר תחזרי מהלימודים....נכון 4 חודשים הם אכן ארוכים מאוד אבל אולי במהלכם תוכלי לשריין סופש או שניים שהוא יבוא פעם אלייך ופעם את אליו וזהו...

זה נשמע לי פיירי מספיק שמעתי על קשרים ששרדו דברים קשים יותר מזה והחזיקו. סה"כ את קבעת את הלימודים מראש אני לא רואה סיבה לוותר על עצמך ולוותר על משהו שנקבע כבר מראש רק בגלל הזוגיות במיוחד כשהיא טרייה כ"כ ולא ברור אם תחזיק מעמד

ELLA1992

New member
היי

בעיניי הוא צודק.
כאשר הזוגיות כבר ארוכה, מבוססת ויציבה ואחד/ת מבני-הזוג חייב/ת לטוס לתקופה ממושכת בחו"ל , אין מנוס, שורדים,
אבל כאשר הזוגיות עוד בחיתוליה, יש סיכוי מאוד גדול שהמרחק והתקופה בנפרד עלולים לערער את הקשר ואף להרוס אותו.
יש הגיון בדבריו בהחלט.
אך יחד עם זאת, לא הייתי ממהרת לחרוץ גורלות..
טוסי לך, תהני לך, תנסו לתחזק את הקשר בשלט רחוק..
וכאשר תשובי ארצה, תבדקו, אולי תצליחו להמשיך מאותה נקודה שעצרתם בה...ואם לא? אז לא
לפחות תנסו..

בזמן הזה את יכולה לעבור את התהליך פעמיים נוספות

עם בחורים אחרים, וגם הוא... בכל מקרה אין מה לעשות ואין לאף אחד מכם שליטה על הצד השני.
אז הדבר הבוגר לעשות הוא מה שמרגיש לכם נכון. אפשר להיות ביחד עד הטיסה ולהחליט שזמן שבנפרד כל אחד יעשה מה שבא לו. השאלה אם היא לנסות לשמור על תקשורת מרחוק 4 חודשים או לנסות להמשיך מאיפה שהפסקתם רק כשתחזרי.
כשהוא אומר לך שאין סיכוי זה לא משנה אם יש סיכוי או אין, הוא בכלל לא מעוניין לנסות להלחם בכח על חודשיים.

למעלה