מה אתם הייתם עושים???

מצב
הנושא נעול.

פנינהט

New member
מה אתם הייתם עושים???

מה אתם הייתם עושים???
אז ככה. יש לי את הרופא שלי שהוא פרטי (גם מהטיפולים הקודמים של עומר ועידו) ואנחנו סגרנו סכום מסויים עד ההריון. הכל טוב ויפה ותודה לאל כמו שאתם יודעים נקלטתי בטיפול הראשון. העניין הוא, גם בשאיבה וגם בהחזרה הרופא שלי היה בחו"ל ומי שטיפל בי היה הרופא תורן. כשהגעתי לרופא שלי בהתחילה נתתי לו 700 ש"ח כהתחלה ואת השאר אני צריכה לתת לו עכשיו בהריון. אבל מה אני עושה? זה מגיע לו אם הוא בכלל לא עשה כלום חוץ מקשר טלפוני אחרי הבדיקות כדי להגיד לי איך להמשיך? בהריון הקודם הוא עשה לי את המעקב? האם כדי להמשיך איתו גם עכשיו או ללכת לכל רופא נשים אחר שגר יותר קרוב אלי? מה דעתכם? אני קבעתי לאולטרה ב-21.12 ואני צריכה להחליט לפני מה אני עושה.

תשמעי מה אני עשיתי

מה אתם הייתם עושים???
אז ככה. יש לי את הרופא שלי שהוא פרטי (גם מהטיפולים הקודמים של עומר ועידו) ואנחנו סגרנו סכום מסויים עד ההריון. הכל טוב ויפה ותודה לאל כמו שאתם יודעים נקלטתי בטיפול הראשון. העניין הוא, גם בשאיבה וגם בהחזרה הרופא שלי היה בחו"ל ומי שטיפל בי היה הרופא תורן. כשהגעתי לרופא שלי בהתחילה נתתי לו 700 ש"ח כהתחלה ואת השאר אני צריכה לתת לו עכשיו בהריון. אבל מה אני עושה? זה מגיע לו אם הוא בכלל לא עשה כלום חוץ מקשר טלפוני אחרי הבדיקות כדי להגיד לי איך להמשיך? בהריון הקודם הוא עשה לי את המעקב? האם כדי להמשיך איתו גם עכשיו או ללכת לכל רופא נשים אחר שגר יותר קרוב אלי? מה דעתכם? אני קבעתי לאולטרה ב-21.12 ואני צריכה להחליט לפני מה אני עושה.
תשמעי מה אני עשיתי
בהריון הקודם של עומר לקחתי רופא פרטי ושילמתי פר פגישה ועוד כסף על השקיפות, הסקירות, תפירת צואר הרחם והקיסרי. בהריון הנוכחי פניתי אליו שנית ואמרתי לו שאני בהריון ורוצה שהוא יטפל בי אבל אין לי הרבה כסף. הוא עשה חישוב מהיר ואמר סכום מסויים. אני אמרתי שאני יכולה לקחת הלוואה מהעבודה X סכום ורציתי להגיד לו שאשיג עוד, לא הספקתי לדבר על הסכום הנוסף והוא אמר בסדר, דהיינו רק סכום ההלוואה, וואוו כמה שמחתי
. בקיצר כמו בלימוד נהיגה "קבלנות עד קבלת הרשיון"
אז דעתי היא לא להתבייש ולדבר על מה שאת יכולה לשלם ואם הוא ממש שווה לעשות מאמץ, אם לא לנסות רופא אחר. מה עוד שיש לך ניסיון איתו וגם את שילמת קבלנות עד ההריון לא?

מצב
הנושא נעול.
למעלה