מה אתם הייתם עושים...

R-o-i

New member
מה אתם הייתם עושים...

מחר בבוקר יש לי אימון עם איזה גברת נכבדה... האימון הזה, אם יהיה טוב, הוא מאין דלת לאגודה של אותה גברת, (כלומר היא טובה בלפרסם את המאמנים שלה) הבעיה היא שכל מה שהיא רוצה, זה הליכה בים. סיכמנו על כסף סיכמנו הכל, אבל לצערי יש בעיה אחת, זה נישמע ממש דפוק, אבל אני עדיין בתקופת מאסה, מה לעשות
לתת איתה את ההליכה/ריצה שלה... ואח"כ לפי הפולאר לדחוף קלוריות... או להגיד לה שאני לא יכול לבצע את האימונים האלה, קרה לכם שאימון התנגש לכם עם העקרונות שלכם
אני כבר שבוע חושב מה לעשות, חבל שאני לא בחיטוב... רועי

חן M

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo13.gif

יש לי מספר שאלות אליך לפני ההמלצה: א-ניסית לבדוק או לשכנע אותה לבצע אימון אחר כגון אימון התנגדות? ב-היא לא מסוגלת ללכת לבד? ג- מהו זמן השיעור ? ד- שאלת אותה לגביי אופציה של להירשם לחדר כושר ואז להעביר לה את האימון [אירובי] שם? בלי שום קשר המון בהצלחה

R-o-i

New member
תודה רבה...

אז ככה: א- היא עברה לאחרונה צינתור
והרופא המליץ לה להתחיל בפעילות אירובית. ב- בגלל שזה מה שהרופא המליץ, ובגלל שיש לה אמצעים.... היא מעדיפה מדריך. שילווה אותה בהליכה. ג- זמן השיעור הוא שעה. כולל מתיחות והליכה. ד- היא רוצה ללכת בים. מי אני שאמנע זאת ממנה
רועי

R-o-i

New member
ועוד משהו... בגלל שאני דיי צעיר

בקטע של אימונים אישיים... יש לי הסדר עם חדר כושר ליד הבית שלי, שאני מכיר את הבעלים. השאלה היא, מה לגבי החדרי כושר הגדולים בתל אביב ? הם מסכימים שמאמנים שלהם יביאו מאמנים מבחוץ

חן M

New member
R-o-i

אם יש לך הסדר עם חדר כושר מסויים עדיף שתאמן שם משום שזה משום ש: -יותר נוח לך בהיבט של מה שציינת עם מטרותייך האישיות[באם היא תשתמש במכשירים האירוביים אינך צריך לבצע את הפעילות יחד איתה] -יראו אותך מעביר אימון וזה פרסום... חדרי כושר גדולים בדרך כלל עושים בעיות עם מאמנים חיצוניים.... אך אם זה מתאמן אחד ואתה תשלם את הסכום המתאים עבור כל אימון אז ייתנו לך לאמן.... בהיבט של האימון עצמו: מאחר שהיא עברה צנתור אז אני משער שהיא היתה בשיקום.... בשיקום אמורים לתת להם לבצע פעילות גופנית תחת ביקורת הן של מכשור והן של גורמים מקצועיים... האנשים שיוצאים מהשיקום אמורים לצאת עם הנחיות ברורות לגביי מה מותר ומה אסור ולגביי על איזה דפקים לעבוד... לדעתי בשעה אימון אתה אמור להרכיב:
אימון אירובי הדרגתי [20-30 דק'] לפי ההנחיות מהרופא/אנשי השיקום שטיפלו בה אחרי הצנתור...
10-15 דק' תרגילי התנגדות עם מאמצים קלים ללא כיווצים איזומטריים וללא שיפועים שליליים ....
10-15 דק' תרגילי מתיחות קלים לכל הגוף...

R-o-i

New member
האימון עבר סבבה...

עוד אחד ביום חמישי. תודה.

למעלה