מה אתם הכי אוהבים בהופעות של דה יוזד?

Rose131

New member
מה אתם הכי אוהבים בהופעות של דה יוזד?

הכוונה היא מבחינת שיתוף הפעולה של הקהל, הקול של ברט, הגיטרות, התופים, החיות על הבמה, או אולי זה מראהו המלבב של ברט? [NOT] חיפרו להנאתכם.

מממ... ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

הקול של ברט.. אוו הקול של ברט
אני הכי אוהבת הופעות שהם משתוללים קופצים ומתנהגים כמו חבורה של מפגרים
אני כל כך רוצה להיות בהופעה שלהםםםם !!! :-\

Because Of May

New member
אוקי../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

אני חושבת שהקול של ברט. אני לא מכירה כ"כ הרבה זמרים שנשמעים ממש טוב בהופעות (לפעמים אפילו יותר טוב מבאולפן
), ולדעתי, ברט ממש ממש טוב בזה, אני לא זוכרת שיש לו זיופים שממש שומעים או משהו
אבל בכלל, כל ההופעות שלהם תמיד כאלה מגניבות... אני לא יודעת ממש איך להסביר, אבל אני ממש אוהבת לראות הופעות שלהם ביוטיוב
בקיצור- הקול של ברט זה הדבר העיקרי, אבל כמובן שגם הגיטרות והתופים ודרך ההופעה עצמה מאוד מאוד חשובים
עשית לי חשק להופעה בארץ
(מישהו אמר עצומה?|שורק| למרות שזה לא יעזור כ"כ
)

Rose131

New member
גמני

הקול של ברט הוא בהחלט דומיננטי- האילתורים של הצעקות מדי פעם, חוסר הזיוף. הפעלת הקהל היא גם חלק ענקי- איך שהוא מבקש שיעשו כך והקהל משתף פעולה כי זה הקהל הכי בנזונה שיש. מבקש שיקפצו והקהל קופץ. מבקש מעגל גדול ויש מעגל גדול. מבקש שאנשים יעלו לבמה ואנשים עולים לבמה. ההליכה הזו אחרי הלהקה ושיתוף הפעולה והכימיה שבין הלהקה לבין הקהל זה משהו פשוט מרגש ויפה. בכלל- כל הקהל וההתנהגות שלו. למשל להיות בקהל בהופעה של יוסלס זה בדר"כ מייבש, בעיקר אם זה בירושלים- חצי סתם יבשים ובקושי קופצים ושלושתרבעי בכלל לא יודעים את המילים וזה מוציא מהחשק לשתף פעולה=\\ אבל לראות את כולם שרים ביחד עם ברט וצורחים את הנשמה שלהם וקופצים ופשוט.. משתתפים בהופעה ולא באים כחלק פסיבי? מדהים. תכלס, לא הרבה להקות מגיעות לכזו רמה של שיתוף הקהל. גם MCR בולטים בקטע הזה למשל.. ההפעלות של ג'רארד כמו בקייטנה? הכי אחי! בקיצור, הקהל, האחדות שבזה, העובדה שאתה פאקינג צורח את המילים ויודע שיש שם לפחות עוד 100 אנשים שמתכוונים למילים האלו בדיוק כמוך.. מרגש. D:

אח.. דה יוזד בלייב../images/Emo99.gif

אין דבר שהייתי רוצה יותר מלראות את דה יוזד בלייב. באמת, הם כאלה תותחים. הקול של ברט, את האנרגיות שלו של ג'פה קווין וברנדן/דן על הבמה. את איך שברט מתייחס למעריצים שלו בהופעות [מעלה אותם לבמה, מדבר אליהם בגובה העיינים- בהרבה הופעות לא רואים יחס כזה מהלהקה למעריצים], את איך שהם לא שמים זין על אפחד ועושים מה שבאלהם, ובסוף זה תמיד יוצא פצצה.

למעלה