מה אתם הכי אוהבים בהם?

faith2

New member
מה אתם הכי אוהבים בהם?

בהורים? בילדים? אני הכי אוהבת באמא שלי שהיא פשוט תמיד חושבת עליי...מהדברים הקטנים ועד הגדולים
אני מנצלת את הבמה הזאתי להגיד- אמא אני פשוט אוהבת אותך

faith2

New member
והכוונה...

תמיד דואגת לי, וחושבת עליי, דואגת שהיה לי הטוב שבטות תוך כדי התנסויות שלי בעולם- כי ללא למידה בדרך של ניסוי והטעייה, אי אפשר ללמוד

עינת

New member
אם יש קו שמחבר

את כל השלושה שלי זה טוב הלב שלהם המוכנות לעזור ולתמוך בחבר פשוט בני אדם אוהבת

oRockGirLr

New member
הגעתי למצב ש..

מה שאני אוהבת באמא שלי זה הכסף שלה. אחרי כל המריבות בזמן האחרון והעצבים שהיא דואגת להוציא עליי ולהזכיר לי כל יום כמה שהיא מאוכזבת ממני... כל מה שאני אוהבת בה זה הכסף שלה! וכן.. רע לי שהגעתי למצב כזה בחיים לא חשבתי שזה יהיה ככה הרי את אמא אהבתי הכי שבעולם

oRockGirLr

New member
../images/Emo122.gifהממ...

הנה העתקתי חלק מהודעה שרשמתי פה למטה, וזה בערך חלק אחד מההידרדרות של המערכת יחסים בינינו : לפני כמה חודשים סיפרתי לאמא שלי שאני ביסקסואלית - נמשכת לשני המינים. ושיש לי מישהי. באותו רגע היא אמרה לי לנתק את הקשר עם המישהי הזאת ומיד, היא ניתקה לי את המחשב, לקחה לי את הפלאפון ואסרה עליי להתקשר מהבית. היא גם אמרה לי "את לא תהיי ככה! הבת שלי לא תהיה לסבית" ואני מסבירה לה שעות שאני לא לסבית ושאני כן אגדל ואקים משפחה עם גבר והילדים שלי יחיו עם אבא ואמא שלהם. הסברתי לה גם שזה רק שלב בחיים שלי. אני לא אשאר עם אותה אחת לנצח אבל היא פשוט לא מוכנה לקבל אותי. אז זה או שאני אזרק לרחוב או שאני אשאר בבית ואפסיק עם "הסטיות המניות" שלי ככה היא מגדירה את זה. הדבר הבא היה זה שכל כך רציתי שהיא תחזיר לי את המחשב באותו יום ושתוותר על העונש אז אמרתי שהייתי על סף התאבדות ובאתי להוסיף , "עד שהכרתי את האנשים המדהימים האלה" (מהאינטרנט) אבל היא לא נתנה לי להוסיף שום דבר והתחילה לצעוק וסתם להילחץ יותר מדי... בקיצור, מאז.. אין לי כל כך פרטיות. היא לפעמים מחטטת לי בתיק. כל הזמן כשהיא מגלה משהו שלא סיפרתי לה היא מתחילה להתעצבן עליי, וכשאני באה ומספרת לה משהו היא צורחת ומוציאה עליי את כל העצבים שלה וכל הזמן משווה אותי לאחים הגדולים שלי. מאז אין לי בעצם את הפרטיות שהייתה לי תמיד, אין לי שלווה. אני לא נהנית לשבת לידה, לא נהנית לשתף אותה בדברים. כמעט ולא נהנית בכלום איתה, תמיד היא מתחילה לעשות פרצופים צבועים כאלה ואני כל כך שונאת את זה, אני לא יכולה להגיד שאני שונאת אותה. אני פשוט לא מחבבת אותה במיוחד. ועדיין, יש דברים שכן גורמים לי לאהוב אותה. רק חבל שהם מעטים מאוד. זה בעצם תקופה של כמה חודשים שגרמה למערכת יחסים איתה להידרדר. אין יותר אמא חמה ואוהבת. יש רק אמא עצבנית, לחוצה וצעקנית.

lady d23

New member
אמממממממ

לא משנה איזה עונש היא תפיל עלי, ברוב המקרים אחרי בכי (והמון), בדקה ה90 היא תבטל.. אבל מבאס שצריך לבכות כ"כ הרבה כדי לקבל את זה:/ ואבא? שהוא מקריב את עצמו למען הערבים (טוב נו, והמדינה..)
[הוא בן 56 ועדיין מבקש לעשות מיל' במחסומים כדי להקל על הערבים..]

BabyGirl 17

New member
אהמ..

אני אוהבת בהם את הצחוקים שאני משגעת אותם, אמא שלי היא מאוד תמימה ולוקחת כל מילה שלי ברצינות, ואני תמיד מדברת שטויות והיא מאמינה, זה מצחיק אותי
ואבא כזה מצחיק, בגלל המחשבות השונות (נו הגיל
) כל הקטע שהם מעבירים ביקורת על כל אחד שאני הולכת איתו זה מצחיק... וגם מציק... אבל מצחיק חחח ואני אוהבת גם שהם לא מתערבים לי בחיים, לא מדברים עם החברות שלי שהן באות וכזה... פרטיות

NoFi M

New member
אוהבת בהם? ../images/Emo15.gif

קודם כל-אוהבת אותם...מאד!! ובהם? אני אוהבת שאמא שלי יודעת לצחוק איתי, ויודעת להקשיב לי (גם אם אני לא תמיד משתפת אותה...), יודעת לעזור לי, יודעת לכעוס לפעמים-אבל גם יודעת לוותר... באבא שהוא דואג לי... נכון, דואג יותר מדי, אבל הוא אבא! והוא קצת נדבק בפולניות מאמא שלי.... אני אוהבת שהוא גם יודע להקשיב, ומבין שלפעמים לא נוח לי לדבר איתם, או שיותר נוח לי לדבר עם אמא... ושניהם? שניהם נותנים לי את הפרטיות שלי... אף פעם לא מחטטים לי בשום דבר.... זה פחות או יותר ערך עליון אצלם.... אני בטוחה שיש עוד מלא דברים ששכחתי, כי בתכל'ס, למרות כל התלונות, הם הורים פשוט מצויינים!!

s h o o s h a

New member
הכי אוהבת בעולם

שהם שלי ולי רק יש כאלו אוהבת שיכולה לצחוק אתם ועליהם לכעוס אתם ועליהם ובמיוחד גאה על כי גידלתי לתפארת ארבעה ילדים קסומים, נבונים וחכמים. ושהם שלי ולי רק יש כאלו כבר אמרתי?

s h i r k u s h

New member
הכי אוהבת בהורים...

שאיכפת להם ממני, שאמא שלי תמיד תדאג לי ותחשוב עליי.

למעלה