מה אתם הכי אוהבים ברכיבה?

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

בכלל בעבודה עם הסוס, התקשורת המדהימה שיכולה להיות עם יצור שלא מדבר.

תקשורת עם הסוס..

ואני מאוד אוהבת את החיבור עם הסוס בקאנטר ובגלופ.. זה הדבר הכי כיף שיש, להרגיש שאנחנו כאחד [=

Whiskey 2

New member
את התקשורת

החיבור ביני לבין הסוס שאנחנו מתואמים לגמרי (בידיוק כמו שתי הרכיבות האחרונות שהיו לי שהיו פשוט מושלמות). ולתקן/לאמן סוסים משוגעים/צעירים
בנוסף אני אוהבת את ההרגשה בגלופ, ששום דבר לא יעצור אותנו.

שפוצי

New member
הרכיבה היא שיעור שלם של החיים עבורי.

ברכיבה אני אחרת לגמרי מאיך שאני בחיים.. סוף סוף אני מרשה לעצמי לסמוך על מישהו(על הסוס) לעבוד איתו ביחד ובשיתוף פעולה ולהגיע ביחד להשגים ולא לחוד.. כל דבר לפני שאני עושה, אני צריכה לספר לו ולתכנן איתו את הדבר ביחד.. לשים לב אם שנינו מוכנים לכך.. לתת לו להיות המבצע ולי הנותן פקודות ולהתמקד בעבודתי שלי וכך לראות איך ככל שאני נותנת מעצמי לו , הוא נותן לי מעצמו יותר..הדדיות מאוד בולטת בדבר הזה. לתת מעצמי ,ולקבל לעצמי. זה הופך את כל הדבר למשהו מדהים, למשהו בלתי מוסבר.. מי שרוכב בטח מבין מה אני מנסה להגיד פה.. זה מדהים כמה שהדבר הזה יכול לשנות אותך...

fliperit

New member
לרכב מקצה...

כמה אדרנלין... כיף אדיר! 4 דקות של הנאה מושלמת...

התקשורת עם הסוס.

לאיזו רמת תקשורת אפשר להגיע איתו, ולאיזה שיתוף פעולה אפשר להגיע באמצעותה.

L O S

New member
את

החיבור את ההרגשה את הכול אני אוהבת את זה

בילי28

New member
לא אוהבת

האמת, התחלתי לרכב לפני 16 שנה אולם מהר מאוד גיליתי שאני לא ממש אוהבת לרכב. ההנאה האמיתית שלי היא לטפל בסוס ולדאוג לצרכיו הפיזיים והרגשיים הרכיבה פשוט דורשת ממני יותר מידי, דבר שלא השתנה במשך השנים

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif

אני מבינה את זה לגמרי. לקח לי המון זמן להבין ולהפנים את זה, אבל זה תמיד הסתובב אצלי בראש. אני אוהבת סוסים, נקודה. לא אוהבת את הרכיבה עליהם כמו שאני פשוט... אוהבת להיות לידם.

Deep Blue Sky

New member
גם אני

כרגע אני לא רוכבת, אבל העובדה שאני לא נמצאת ליד סוסים מפריעה לי... אבל למרות זאת אני אוהבת גם לרכב, כי כמו שאמרו פה, זאת הרמוניה...

shirli0811

New member
הכול.. פשוט ככה..

לטפל בסוס, להבריש, לפנק, לנקות את התא, לדעת שאני עושה טוב לסוסס עושה לי הרגשה טובה. ללטף, לדבר, לחבק כשעצוב, לנשק שטוב, להתבונן לתוך העיניים ולראות את הנשמה של הסוס
לתת לו את הנשמה שלי בזמן ההכנה לשיעור, לראות אותו מחזיר את הנשמה ברכיבה, להרגיש את הצעד, להרגיש את התנועה בשבילי זה להיות שלמה
בדראסז', לדרוש מהסוס מקסימום עבודה עם מינימום הפרעה מצידי, בקפיצות האדרנלין שמתחדש בכל קפיצה מחדש.

למעלה