מה אתם חושבות על זה שבריטני וג´סטין נפרדו ועל השמועות שניק ובריטני יעשו קליפ ביחד?
H help me Nick New member 22/9/02 #1 מה אתם חושבות על זה שבריטני וג´סטין נפרדו ועל השמועות שניק ובריטני יעשו קליפ ביחד?
T TetiBETTY New member 22/9/02 #2 תודה לאל... שהם נפרדו! הבוגד הזה,שיחנק!! לא פעם אחת-פעמיייייים!!! נפל על כל הראש.... ובקשר לקליפ-זה יכול להיות ממש מגניב!! לא?! ממני
תודה לאל... שהם נפרדו! הבוגד הזה,שיחנק!! לא פעם אחת-פעמיייייים!!! נפל על כל הראש.... ובקשר לקליפ-זה יכול להיות ממש מגניב!! לא?! ממני
T TetiBETTY New member 22/9/02 #3 לזו שג´סטין בגד איתה קוראים: ג´נה דווין גם לה מגיע להחנק קצת...(למרות שלא הייתי מתנגדת!) ממני
B brit14ney New member 22/9/02 #4 קראתי בראש 1 ../images/Emo4.gif שאחרי שבריטני וג´סטין נפרדו ג´סטין הפך לרווק הכי מבוקש. לפי דעתי זה בכלל לא נכון איך בכלל מישהו יכול להיפרד מבריטני
קראתי בראש 1 ../images/Emo4.gif שאחרי שבריטני וג´סטין נפרדו ג´סטין הפך לרווק הכי מבוקש. לפי דעתי זה בכלל לא נכון איך בכלל מישהו יכול להיפרד מבריטני
B brit14ney New member 22/9/02 #6 את צודקת ג´סטין באמת חתיך אבל הוא מניאק ובריטני יכולה להשיג מישהו הרבה יותר טוב והרבה יותר חתיך
H help me Nick New member 22/9/02 #7 ג´סטין חתיך?????????? מה אתם עיוורות???? סתכלו על השיער שלו דומה לכיבשה גם עם הוא יעשה קרחת כמו מקודם הוא יראה כמו עז???? אין לי מושג איך ראש 1 חושבים שג´סטין הרווק הכי מבוקש אולי זה שגיאה במחשב במקום מבוקש הפ התכוונו למכוער!!!!
ג´סטין חתיך?????????? מה אתם עיוורות???? סתכלו על השיער שלו דומה לכיבשה גם עם הוא יעשה קרחת כמו מקודם הוא יראה כמו עז???? אין לי מושג איך ראש 1 חושבים שג´סטין הרווק הכי מבוקש אולי זה שגיאה במחשב במקום מבוקש הפ התכוונו למכוער!!!!