מה אתם חושבים אל

shiups

New member
מה אתם חושבים אל

metallica לפי דעתי 2 השירים הכי טובים הם fuel וthe call of ktulu והדיסקים הכיי טובים הם reload master בקיצור וs&m אסמח לתגובות ואולי זה יעלה את העינין פה יייאלה גם אם זה פורום ל offspring שזו אחללללללללה להקה
תודה

voodoo

New member
טוב...

למרות שאני לא רואה סיבה לענות לזה אני יגיד שהאלבום הכי טוב לדעתי הוא Ride the Lightning כי כל שיר שם ממש מדהים ואני הכי אוהב שם את Escape וFor Whom the Bell Tolls שזה שירים ממש אבל ממש טובים בעצם כל האלבום פיצוץ ...אין כמו מטאליקה בשנות ה80!!! ( טוב אולי גאנז...)

OPERATi0N_iVY

New member
מה קשור מטאליקה לפורום?

דווקא בפורום הזה לא ציפיתי שכל ה"רוקרים" מפורום רוק יבואו ויזיינו את השכל על מטאליקה... אכזבתם אותי...

OPERATi0N_iVY

New member
מה קשור מטאליקה לפורום?

דווקא בפורום הזה לא ציפיתי שכל ה"רוקרים" מפורום רוק יבואו ויזיינו את השכל על מטאליקה... אכזבתם אותי...

.Metal_F

New member
סוף סוף

משהו שמסכים איתי שהאלבום הכי טוב שלהם הוא רייד דה לייטנינג. השיר הכי טוב שם לדעתי הוא Fade To Black למרות שאני גם נורא אוהבת את Creeping death, The Call Of Ktulu אין שם שיר אחד שניתן לומר עליו שהוא גרוע. למרות שגם Master ו And Justice For All מצויינים! זהו אז זה שלושת האלבומים הכי טובים שלהם לדעתי. ולגבי כותב ההודעה המקורית Fuel? השיר הכי טוב?! רילואוד ו S&M אלבומים הכי טובים?! כבר אמרתי לך בפורום רוק - אתה לא מכיר את מטאליקה כנראה.

jason newsted

New member
מטאליקה..

ממש טובים אבל רק 4 הדיסקים הראשונים.. השיר האהוב עליי אני חושב אנאסטאסיה מהדיסק קלי אם אול למה? בגלל שאני יודע לנגן אותו כנראה.. וגם אוריון מהדיסק מאסטר גם שיר מעולה..

למעלה