מה אתם חושבים ,אנחנו פראיירים...

שלגיה**

New member
מה אתם חושבים ,אנחנו פראיירים... ../images/Emo123.gif

יש לכם כאן עסק עם מישהי שאתמול התעצבנה וכיוונה את כל התכניות שלה לשעה 22:35 (הליכה ,כביסה,בישול לי ולחבר -בנפרד...,סידור הבית,קניות ) בקיצור התכוננתי התכוננתי ואופס...שידור אחר !!! לא פחות חשוב חלילה אבל למה לא ביטלו את התכנית של מני פאר למשל (כמה אפשר עם הקיטש שלו...)... ומה אתם חושבים עשתה המעוצבנת מאתמול,התקשרה הבוקר למחלקת תכניות בטלויזיה הישראלית ושם אמרה לה מישהי מפהקת...(עייפים שם אה..) שהתכנית תשודר ביום שני הבא באותה השעה (במסגרת תכניות דרמה בימי שני..),שאלתי אם בטוח...היא אמרה שכן !! אם ישדרו אולי אני אחליט לשלם סוף סוף את האגרה....(אמרתי אולי...). בקיצור יום שני הבא (בלי נדר...) יום טוב
לכל המאוכזבים והמאוכזבות וגם למי שלא מאוכזב. שלגיה

היי שלגיה

האמת שיש לי את הסרט מוקלט בבית ואים תרצי או כל אחד אחר ירצה אני אשאיל אותו ברצון. בזמנו כשהסרט הוקרן לראשונה נוצר בעקבותיו דיון ארוך ומעניין בפורום של אי.או.אל כשהדיעות היו חלוקות. אצלנו במשפחה הרט היווה זרז לאחותי שראתה את היפה הטוב והאופטימי שבסרט לעומתי שמשהו הטריד אותי הפחיד והרתיע אותי. מעניין מאד לדעת מה קורה היום עים כוכבי הסרט. את עומדת בהתחייבות שנתת? ביי

שלגיה**

New member
היי ענקון

שכחתי מה היתה ההתחייבות לפרטיה (בטוח קשור בהרזייה לא...?) תזכיר לי מה היו הפרטים..? עד היום עמדתי בכל התחייבות שהתחייבתי אז אני מאמינה שאם התחייבתי בפניך למשהו (ולא הייתי שיכורה באותו רגע) אז אקיים את ההתחייבות. ראיתי את הסרט שהיה אמור להיות משודר אמש אבל מנק´ מבט של מישהי שניתוח היה רחוק ממחשבה עליו בכלל... והיום כמובן חשיבה אחרת. ראיתי שרזית מעל 20 ק"ג ,גאה בך ומקווה שתמשיך בדרך השפויה והבריאה לקראת חיים מאושרים ובריאים יותר..וכמובן רזים יותר. שלגיה

למעלה