מה אתם חושבים (חושבות וחושבים)

מה אתם חושבים (חושבות וחושבים)

על אנשים כשאתם בדיכאון בגלל הבדידות (בידוד) החברתית שנובעת מטרנספוביה ? איזה שינויים אתם שוקלים לעשות כדי לא להיפגע מאנשים שונאים שרוצים ברעתכם, במותכם ובסבלכם ? האם אתם מתכוונים לחיות בהכחשה שיש לנו שונאים שלא רוצים בנו וכך להתמודד או שאתם מתכוונים להיות ריאליים ולעשות משהו הגיוני להימנע ממצבים שבהם אנשים ייפגעו בכם קשות ? לאן אתם מתכוונים לנסוע, לחיות ולמות שם ? איפה זה ?
איך אתם מתכוונים להגן על עצמנו (נפשית) כדי לא להיפגע שוב מאנשים ?
אשמח אם תשתפו כנות . . .

לא

כשרשמתי "למות שם" אז לא התכוונתי לתוכנית התאבדות. רק עכשיו אני רואה שזה עלול להתפרש כתוכנית התאבדות.
התכוונתי לחיות שם בשקט, בנוחות, עד שהזיקנה באה ומתים מזיקנה.

אבל, אתה צודק שההודעה שלי משדרת ייאוש. היא לא אישית אלא רצון לקבל שיתוף והזדהות ממכם במצבים של דיכאון שנובע מבדידות שנובעת מהעובדה שיש אנשים שלא אוהבים אותנו כל כך.

שבוע טוב

אז אולי כדאי

להתמקד באלה שכן? תמיד יהיו אנשים בורים אבל יש גם את אלה שתומכים ומקבלים.

הייפא1

New member
לא להתייאש

הי,
אני מתמודדת דרך זה שיצרתי חברים חברות ואיתם אני מדברת, נעזרת, מבלה, אליהם בורחת. הם האי שלי כשקשה לי ואני האי כשלהם קשה.
לא להתייאש

קשה לי לא להתייאש

אני שנים מיואשת ומחפשת לגרום לגוף שיהיה תואם לזהות האמיתית שלי, אבל תאי העור המשיכו בשלהם, פתאום בגיל 11 נהיו לי שיערות בעור שלא אמורות להיות בכלל, והעור גם השתנה ואני שונאת את העור. אבל, כל הבריחה שלי היא מהשינויים שקרו לי בגוף והייתי בטראומה מהשינויים שקרו לי בגיל ההתבגרות. נכנסתי לטראומה שגרמה לי להתייאש ורק בשנים האחרונות התחלתי בניתוחים פלסטיים, אבל גם בסיכון עצמי עם מינון עצום של בטא קרוטן וויטמין A, וטעימה ממשחת איזומד (משחה להבהרת עור) כל שבוע, אנטיביוטיקה (כשנשאר לי מוקסיפן מהגרון, ומינוציקלין שנשארים לי בגלל שהגילוח גורמים לדלקות בעור). אני לוקחת אסטרופם, ואני באמת משתדלת ואני יודעת שברגע שאני סוף סוף אגרום לעור לי ולמראה לי להיות תואם למי שאני אז אוכל לחיות בנחת. כל השינויים האלה גורמים לי להילחם בשינויים שהם לכיוון זיקנה וגבריות, אני נלחמת בכל כוחי ובסיכון הכליות והכבד שלי לסובב אותם לכיוון שלי (אני נערה תמימה בעור של גבר).

lily kane

New member
לגדל עור של פיל

אם זה א/נשים שלא מכירים אותי באמת דעתם לא חשובה
אם זה חברים להאמין שהם רוצים לטובתי גם אם הם לא לגמרי מבינים ושזמן היא תרופה מעולה

למעלה