מה אתם חושבים על "איב"/"ליביה"

Salem

New member
מה אתם חושבים על "איב"/"ליביה"

אני חושב שהיא ממש ממש מדהימה! אדריאן וליקינסון פשוט שחקנית אדירה! היא ניראת ממש ממש טוב ומשחקת ממש ממש טוב! היא גם אדם ממש נחמד! אני מכיר אותה :) בניתי לה אפילו את האתר הרישמי שלה בתור טובה :)

אז עליך היא דיברה??

כשהייתי בכנס בלונדון ואדריאן שמעה שאני מישראל היא שוב ושוב ושוב הזכירה כמה ישראלים במועדון מעריצים שלה שעזרו לה לבנות את האתר! היא אפילו הזכירה את זה כשצילמנו אותה בווידאו בשביל הכנס הישראלי בזמנו! אז אהלן
וסחטיין!

Salem

New member
כנראה...

כנראה זה אני! :) היא ממש נחמדה! אני בקשר איתה כבר שנה! אנחנו מדברים פעם בשבוע לפחות! דרך אגב... מתי יגיעו השחקנים לכנסים בארץ?!

*אם* וזה *אם* גדול....

יהיה עוד כנס, וכל הכנסותיו יתרמו לצדקה, האדסון הבטיחה לבוא בחינם בתנאי שנסדר לה טיסה ולינה. אולי תנסה לשכנע את אדריאן?

XenaBoy

New member
פששש... חברים במקומות גבוהים../images/Emo97.gif

וואי איזה מגניב זה בטח לדבר עם אדריאן בטלפון תגיד ... בן כמה אתה ? אספי

בואנה, אני ממש

מקנאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מדברים על זה בסגנון של ´אה כן, אני והיא חברים אבל זה לא ביג דיל´! אז יש לי חדשות - זה כן ביג דיל!!!!!!! סבבה לכם!

אז ככה...

לא יודע בקשר לשאר האנשים פה, אבל אני ממש לא "מדבר עם האדסון כל שני וחמישי". כשהיינו בכנס בלונדון היא שמעה שיש קבוצה של ישראלים שעושה כנס צדקה ואמרה לנו דרך האמרגנית שלה (ולאחת מאתנו אישית) את מה שסיפרתי לכם, ואז היינו בקשר עם האמרגנית שלה.

Salem

New member
זה לא כל כך ביג דיל

זה באמת לא כל כך ביג דיל... אני מחליף איתה אי מיילים בערך 3 פעמים בשבוע ולפעמים מדבר איתה בצ´אטים או טלפון. זה באמת לא כזה גדול

Salem

New member
תגובות לכל השאלות...

1. מתי שתדעו תאריך מדויק לכנס אני אדבר עם אדריאן ואני מניח שאם נספק לה טיסה ולינה היא תשמח לבוא בתנאי שהיא לא תהיה עסוקה. 2. כן זה מגניב לדבר עם אדריאן. 3. נטע? דרך מעניינת לפגוש קרובי משפחה... :)

vampire1

New member
קצת מסובך ....

אתה חושב שזה באמת קל להביא שחקנים לארץ ? כדי לספק "טיסה ולינה" צריך כסף ואין לנו אותו, תאמין לי שאם היה לנו מספיק כסף היינו כבר מזמנים את הכל הסט.

Salem

New member
זה ברור לי

זה די ברור לי, אבל אתה צריך להבין ששחקנים לא כל כך ששים לשלם על טיסות ולינה. למה להם לעשות את זה? הם צודקים... אין להם סיבה לשלם, המארחים שלהם צריכים לשלם עליהם. תראה, אני אנסה לדבר עם אדריאן גם על לשלם בעצמה, אבל קודם כל צריך לדעת מתי בדיוק הכנס. אפשר לעלות גם את המחירים של הכרטיסים ולפרסם את הכנס יותר, אם נביא שחקנים אפשר לדאוג להם לראיון אצל גיא פינס ואז זה יפרסם היטב את הכנס.

קודם כל, רוב הסיכויים שלא יהיה כנס

דבר שני, אי אפשר להעלות את המחירים בגלל שממילא 100% מזה הולך לצדקה בסופו של דבר, אז זה לא ישנה! לגיא פינס לא תהיה שום סיבה לראיין אותם, כי ביננו, הן לא כוכבות ראשיות, אף אחד חוץ מהמעריצים לא שמע עליהן, והן לא עושות שום דבר בימים אלה שאמור לעניין מישהו בעולם חדשות הבידור בארץ. בד"כ המארחים מסדרים טיסה, לינה, תחבורה, וכמובן יש גם תשלום על ההופעה, שהאדסון אמרה שאם נסדר את השאר וכל הכסף ילך לצדקה, אז היא תבוא. הבעיה היא הרבה יותר גדולה מזה. גם אם נצליח להשיג כרטיסי טיסה. גם אם נצליח להשיג תחבורה ולינה (פחות בעיה). גם אם נצליח להשיג מקום מכובד (!) (בעיה גדולה, כי זה חייב להיות לא בתשלום, מחמת הצדקה וכו´ וכו´). גם אם כל זה, לא שווה להביא שחקנית לארץ בשביל 200 איש. אפילו בהנחה שההכנסות יכסו את ההוצאות, שתהיה כלכך הרבה השקעה כספית של גופים שונים כדי שבסופו של דבר הסכום שיתרם יהיה מה שנשאר מהכיסוי (שלא יהיה הרבה)... זה פשוט לא שווה את המאמץ, הכאב ראש, וההשקעה של הכסף.

Salem

New member
למה

אני מניח שגיא פינס יראיין את כל מי שיתנו לו... תאמין לי. להשיג כרטיסי טיסה זו לא בעיה במיוחד, זו גם לא בעיה להשיג תחבורה ולינה. הבעיה היא להשיג כסף לכסות את זה. ולמה לא שווה להביא שחקנית בשביל 200 איש? אני חושב שזה מאוד שווה. ולמה שלא יהיה עוד כנס?

כל מי? לא ממש...

גיא פינס יראיין את מי שהולך להופיע בסרט מפורסם ומדובר בקרוב, לא כל שחקן שתביאו לו. תחבורה ולינה, זה לא בעיה להשיג, אבל להשיג את זה חינם זאת בעיה, כי כמו שאמרתי, הכל חייב להיות צדקה.

למעלה