מה אתם חושבים על אילנה?

מעיין51

New member
מה אתם חושבים על אילנה?

היא הייתה עם אביב רק בגלל הפירסום? כי היא הכירה אותו בגיל 14 נכון?< ומה אתם חושבים שמעניין ילדה בת 14? "אני באמת אוהב את אביב בגלל הלב הענק שיש לו" או "איזה מגניב אני עם זמר רוק גדול, אני יכולה להיות מפורסמת עכשיו" *****רק שתדעו.... אני לא יודעת כמעט כלוםםםם על אילנה.. אז יש מצב שדיברתי עכשיו סתם שטויות...

אם אני לא טועה..

שהם הכירו אביב לא היה מפורסם בכלל (אולי הוא היה הבן של) בקיצור לא נראה לי שהוא היה אז כזה מפורסם בשביל שהיא תצא איתו רק כי הוא רוק סטאר ענק....

מעיין51

New member
אבל הוא היה בהתחלה...

זה לא אומר שהיא לא חשבה שהוא יהיה גדול.. חוצמזה יכול להיות שהיא הייתה איתו גם בגלל יהנותן גפן

נתוש ז

New member
איזה שטויות =\

ממש ממש ממש לא סביר שהיא הייתה איתו בגלל אבא שלו
מה גם שאבא שלו זה לא אלוהים, זה כולה יהונתן. נשמע לי כ"כ מפגר..סליחה. אביב לא היה אז מפורסם, וגם לא חשבו שהוא יהיה כוכב רוק מפורסם. ואני בטוח שכשהיא הכירה אותו היא לא אמרה "אמ, אבא שלו זמר, אז אולי גם הוא יהיה..בוא נלך על זה". מה זה השטויות האלה? זה נשמע מגוחך
ואני בטוח גם שאביב לא הראה לה את שירו בפגישה הראשונה...ככה שאין ממש קשר. אולי זאת באמת לא הייתה הייתה אהבה אמיתית, סה"כ היא בת 14...ואולי הם התגרשו בגלל שהיא הבינה את השטות..אבל זה לא אומר שהיא הייתה איתו בתכנון שאולי הוא ילך בדרך אבא שלו ואז יגידו לה שהיא...=)

alwayschen

New member
וגם אילנה הייתה

מפורסמת כבר נראה לי...אחרי "אבא גנוב" לא?

Are You In

New member
אילנה ראתה תמונה של אביב

על השער של מעריב לנוער והיא חשבה שהוא יפה אז היא חיכתה לו מחוץ לרוקסן..וכשהוא יצא הם הכירו.. זה היה בתקופה שהוא עוד לא היה מוכר. ולדעתי אילנה מדהימה, וממש רציתי שהם ישארו ביחד לעד
חבל שהיא עזבה אותו...

מעיין51

New member
אז למה היא עזבה אותו?

ואמרת היא ראתה תמונה שלו בשער של מעריב.. אז הוא לא היה מוכר אז? ועוד משהו... היא חשבה שהוא יפה ובגלל זה היא רצתה לראות אותו? =\ לא יודעת.. אני בכלל לא מכירה אותה.. אפילו לא מראיונות ודברים כאלה ויש לי ממש הרגשה רעה אליה... ממש לא יודעת להסביר את זה..

Are You In

New member
כן...

הייתה תמונה שלו במעריב לנוער אבל הוא עוד לא היה מוכר.. בדיוק ביום שהוא פגש את אילנה הוא טס לחו"ל וזאת הייתה גם התקופה שייצא הדיסק הראשון שלו ואז אמא שלו התקשרה אליו ואמרה לו שמשמיעים את "מיליארד טועים" ו"אמש" ברדיו ושכולם מדברים עליו ואז הוא התחיל להתפרסם... ואילנה הייתה בת 14..היא לא באמת הבינה מהחיים שלה..היא סתם ראתה מישהו יפה אז היא רצתה להכיר אותו והיא עזבה אותו 7 שנים אחרי זה..

TairAtias

New member
צודקת

והוא קנה לה בלונדון אם אני זוכר נכון שרשרת כזאת... כשהוא חזר היא חיכתה לו בשדה תעופה והוא לא זיהה אותה אז היא אמרה לו חוצפן

../images/Emo121.gifהיא בנאדם סנובי בטירוף

אחותה ידידה טובה של אח שלי, ואבא שלה מכיר את אבא שלי .. אחי אמר לי שהיא מתנהגת כמו איזה סופר-סטאר וחשה בטירוף.. אגב, הידעתם שהיא עשתה קאבר על הקעקוע של אביב שהיה לה, והפכה את זה לדרקון ענק <ומכוער> ?

למעלה