מה אתם חושבים על אלבני40?

b0necrack3r

New member
מה אתם חושבים על אלבני40?

אני הולך לראיון עבודה שם לתפקיד ברמן, וקראתי באינטרנט שמכריכים את הברמנים להיתנפל על לקוחות, להכריח אותם להזמין ואם הם לא מזמינים לפנות לאשנים שיעיפו אותם מהמועדון! יש אמת בדברים האילה? תודה מראש.

lb22

New member
אמממ....

לי זה קרה בתור לקוח שם לפני כמעט שנתיים.... אם זה עוזר לך.. באנו אני וחבר שלי לקרוא לידידה שלנו שהייתה שם , ולא הזמנו כלום כי רק נכנסו להוציא אותה אז פתאום באו שני "מאבטחים" שכמעט והעיפו אותנו החוצה ....

maxfain

New member
מממ..

בתור עובד לשעבר של הבר השכן, שגם בו נהוגה השיטה הזו, אני יכול להגיד לך שכל מה ששמעת הוא נכון. אהה.. ומה אני חושב על אלנבי 40? לא היתי מתקרב למקום הזה גם אם הייתה שם שתיה חינם. למרות שאז היה נפטר הקונפליקט של להתנפל על אנשים.
שמע, בסך הכל, השיטה היא כזו כי הכניסה לא עולה כסף, והקהל שמגיע לשם, הוא בוא נגיד בעדינות, שאם לא תעשה את זה, לא יהיו מכירות. בסופו של דבר הכסף שם הוא לא רע אבל העבודה קשה.

אמממ..

מבחינת מקום זה מקום זוועתי. מלא ביצורים לא מוגדרים. הברמנים שם גם עושים עוד דברים חוץ מלברמן (לעלות על הבר ולרקוד, לתופף על כל מני דברים וכו'.. הזוי). בקיצור מקום נוראי אבל נראה שיש שם אחלה כסף והרבה עבודה.. אז בהצלחה :)

Ronnie O

New member
נשמע כמו אחלה מקום לעבוד בו

ולשאלתך- גברים בני 40 ממוצא אלבני.... נראה לי שתעשה על זה גוגל.. אין לי יותר מדי מה להגיד על זה

חמדונה

New member
פאב מעצבן ממש.

לא מעצבן כמו הג'ונסון, נגיד, אבל כן ברמנים מאד מתנשאים ומאד לוחצים. איך הלך הראיון?

למעלה