מה אתם חושבים על ג'ון ורוג'ר?

mysterious V

New member
מה אתם חושבים על ג'ון ורוג'ר?

ברור שבלהקה הם היו הזניחים יותר, אבל השאלה היא, עד כמה הם טובים, או גרועים? נראה לי שרוג'ר מתופף טוב מאוד, אבל מצד שני ראיתי ששפטתי לפי חלק מהשירים, ואח"כ ראיתי שבחלק מהשירים זה תיפוף סתמי, בסדר, אבל לא משהו מיוחד. אותו דבר עם ג'ון, חלק טוב מאוד, וחלק רגיל. עדיין קשה לי להחליט אם הם טובים מאוד, או רגילים. מה אתם חושבים?

mysterious V

New member
אאה, ונצל"ש

באיזה שירים בראיין שר? יש שירים שג'ון שר בהם בכלל?

I n n u e n d o

New member
הממ

יש כמה שירים מעטים שבריאל שר,אני לא זוכרת את כולם בעל פה וג'ון לא שר באף שיר,מסיבה פשוטה,כמילותיו הוא גרוע בשירה

Teo Toriatt

New member
הוא לא שר

ג'ון לא שר, לדברי אחד מחברי הלהקה( או בריאן או רוג'ר לא זוכר) We've heard John sing, which is why YOU will not

rainbow 1974

New member
בריאן שר בהתחלה של

who wants to live forever ובטח גם בעוד כמה שירים, אבל אני לא יודעת.. ואני בכלל חולה על השיר מהאלבום סולו שלו:driven by you זה שיר מהמם.

Teo Toriatt

New member
עוד כמה

Sail asay sweet sister חלק מMother love חלק מ I Want it all ויש עוד הרבה....

natali24

New member
בטח

באופן כללי, כל ארבעת חברי הלהקה שרים כקול "B", קול משני בשירים. רק שבאולפן מנמיכים קצת את המיקרופון של ג'ון, קצת מגבירים את זה של בריאן ופרדי, תלוי בשיר. אבל שיר סולו לבד לג'ון - זה אין. שירי סולו לבריאן יש המון, הנה כמה ככה בשליפה: SLEEPING ON THE SIDE WALK SOMEDAY ONEDAY SHE MAKES ME 39 SAIL AWAY SWEET SISTER

Teo Toriatt

New member
את בטוחה?

למייטב ידיעתי ג'ון בחיים לא שר (אין לי כוח לבדוק אבל לא זכור לי ששי לו קרדיט על Backing Vocal על אף אלבום) הפעמים שרואים אותו שר זה או למיקרופון מושתק (הופעות כמו וומבלי) או בקליפים (Somebody to love) זם זה רק לצילומים. ושמעתי וקראתי ביותר מראיון אחד שאף אחד מחברי הלהקה לא זוכר מתי אם אי פעם ג'ון הוקלט שר.....

natali24

New member
עכשיו

עכשיו שאתה מציין את זה, יכול להיות שיש משהו בדבריך, אבל גם לי אין זמן לבדוק קרדיטים ב BACKING VOCALS נשאיר את זה כחידה פתוחה... מעניין....

d i v e l

New member
יש גרסה...

של ג'ון לbohemian rhaphsody (סליחה על הטעויות...
), גרסה כזו לצחוקים, ומי ששמע את זה יכול להעיד שטוב שהוא לא שר יותר...

natali24

New member
על זה עוד לא שמעתי...

את בטוחה שזה ג'ון? כי אני זוכרת שיש גרסה של "צחוקים" של להקת BAD NEWS אבל אני לא חושבת שג'ון מעורב בזה....

Teo Toriatt

New member
אני די בטוח שאת צודקת

כבר שמעתי כמה אנשים מכנים אותה בתור "הגרסה של ג'ון" כי הם ממש מחרבים את השיר בצורה כל כך חיננית. זה רק מראה מה אנשים חושבים על השירה של ג'ון. אגב אני ממש אוהב את הגירסה הזו - בראין ממש התחרפן שם על הגיטרה ושבר כל סולם אפשרי - זה פשוט מצחיק.

Ekrembo

New member
יש לי גרסה של בריאן ל...

TOO MUCH LOVE WILL KILL YOU בריאן וגם רוג'ר שרים בLET ME LIVE.

Teo Toriatt

New member
מה ז"א "יש לי גרסה"

זו הגרסה המקורית.... יצאה לפני הגרסה של QUEEN וגם זו של QUEEN לא הייתה אמורה באמת להיות גרסה מלאה - היא היתה יותר של פרדי מראה לבראין "How it should be done":)

B a m B a m

New member
../images/Emo168.gif

ג'ון בסיסט אחד מהכי טובים ברוק בכלל.... ופעם הוא אפילו הוכרז כבסיסט הכי טוב ברוק. רוג'ר אחלה מתופף ויודע ללוות בקולות גבוהים אבל לא מתה על הכתיבה שלו

I n n u e n d o

New member
הממ

דוקא רוג'ר היה מבין הבולטים בלהקה[הוא גם היום ככה] ג'ון הוא זה שתמיד היה הצנוע,אולי אפילו המתחסד של הלהקה,הוא היה עם המשפחה והילדים

Teo Toriatt

New member
דעתי על רוג'ר ידוע

ג'ון הוא בסיסט טוב ואיש אולפן נהדר, הוא עשה המון עבודה אולפן וטכניקה של סאונד ללהקה...

למעלה