מה אתם חושבים על דאבל דייט?

מיטללל

New member
מה אתם חושבים על דאבל דייט?

(התוכנית של דנה מודן ורועי משהו. שמשודרת בערוץ ביפ) אוהבים לצפות בה? הייתם מוכנים להשתתף בתוכנית כזו? לדעתכם אפשר באמת למצוא בה אהבה? בכל מקרה עכשיו בערוץ 22 היא משודרת תוכניות מיוחדת בה מפגישים לסביות והומואים
:))

pain is MY love

New member
אחת התוכניות!!!!

אני לא פיספסתי אף פרק!!! ואני ממש אוהבת את התוכנית הזאת כי היא מהנה וכיפית ודנה מודן ורועי לוי הם שילוב מנצח, שנון ומצחיק בטירוף! אבל מה? הדייטים נראים מה זה מזוייפים.. הכל עושים בשביל הרייטינג! נו באמת.. להכניס שתי לסביות (שחמות גם ככה) לסאונה עם מגבת קטנטנה וגלידה בטעם תות... זה נראה לכם משו יומיומי כזה...? הכל מתוכנן כדי שיהיה יותר מעניין ומגרה.. וסבבה אין לי בעיה עם הדייטים כי לוקחים אותם לאחלה מקומות שבעולם! אבל אני הייתי מעדיפה לעבור את כל זה בלי המצלמות... הרבה יותר כיף

HyPeR SoNiC

New member
אממ....

ברור שהם עושים הכל בשביל הרייטינג! וברור שהם לא יעשו "דברים יומיומיים" ו"מזוייפים" בדייטים שלהם כי ככה התוכנית מעניינת...

HyPeR SoNiC

New member
אחלה ../images/Emo6.gif

מה!?!?! היא שודרה פעם שניה ואני פיספסתי!? פאק!! חחחחחח טוב חפיף.... אממממ אחלה תוכנית... אי דווקא אוהב אותה... להשתתף, אני ממש לא יודע כי אני לא כ"כ יודע כמה ביטחון עצמי יש לי מול מצלמה... ואני גם לא מת על פגישה עיוורת..... ולדעתי הסיכויים למצוא שם אהבה די קלושים.... לא יודע, פשוט נראה לי ככה....

pain is MY love

New member
גם תחשבו על זה

שמפגישים שני אנשים שמעולם לא ראו זה את זה ויכול לקרות מצב שהבחורה נגיד ממש אבל ממש לא מוצאת חן בעיני הבחור ובמקום לשבת איזה שעה על כוס קפה ולנסוע הביתה אז לאאאאאא יתקעו אותם שעתיים בבית קפה, 3 שעות בארוחת ערב, 5 שעות בועדון לילה יאללה כוס אמק הבחור מת כבר להיפטר ממנה ואי אפשר!

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחח ראסמי נכון

באתי לדבר גם על זה, אבל הקדמת אותי.... קבלי ח"ח

HyPeR SoNiC

New member
חי חי.... ואללה יש בינינו טלפטיה

אני באמת מדבר מניסיון חחחחח חברים שלי הכירו לי איזו אחת בטלפון, ואמרו לי שהיא קצת ביישנית... אבל הסתדרנו מצויין בטלפון. שיחות זרמו, והיא מצאה חן בעיני... קיצר, נפגשנו, והיא הייתה דווקא יפה מאוד, אבל כשחברים שלי אמרו לי שהיא "קצת ביישנית", כנראה הם דיברו מאוד בלשון המעטה... היא כמעט קפאה שם!!! היא בקושי דיברה, בקושי הצלחתי לפתח איתה שיחה, היא לא הייתה מסוגלת אפילו להסתכל לי בעיניים או בפנים או בי בכלל..... כל הפגישה היא רק ציחקקה מכמעט כל מה שאמרתי והסתירה את הפנים שלה עם השיער..... בעעעעעעעעעעעע ועוד אחרי הפגישה אמרתי לה שאני מצטער אם גרמתי לה להרגיש לא בנוח, ושאני רוצה להיפגש שוב, כשנהיה יותר משוחררים... היא אמרה סבבה, ומאז היא לא ענתה לי לטלפון........

בתאכלס-

אני לא חושב שהיו משדרים פרק איתי, אני יודע שהייתי הולך לשם בשביל הכיף שלי ואצלי זה לא היה עובר את הדייט הראשון... אני נהנה לראות את התוכנית כי, רועי לוי מצחיק אותי וכל השטויות שהם מקפיצים בזמן התוכנית, אבל אם הייתי משתתף- סרקסטיות וציניות היו יוצאים במחול

למעלה