מה אתם חושבים על המנחים?

מה אתם חושבים על המנחים?

מי אתם מעדיפים את ארז טל או את השני?ומי אתם חושבים שהיה יכול להנחות יותר טוב מהם את התוכנית?

oneboy1

New member
אסי עזר משתדל יותר מידי להצחיק.....

ולעוות את פניו , וכשמישהו נורא משתדל להצחיק זה פחות מצחיק אני אוהב את הציניות והסרקזם של ארז טל ואני מאוד אוהב את האחות הקטנה כשיוצא לי לראות- אני לא מתוכנן ממש על לראות את זה, לפעמים אני תופס שידור חוזר בשבת אני אוהב את הגישה הביקורתית יחסית של התוכנית אני לא אוהב מלוקקים

שניהם פשוט משתדלים יותר מדי, ובזה הם נופלים

יש הבדל בין להתלקק, ללבדר והם מתלקקים

oneboy1

New member
אני גם חושב שהשידוך בינהם מאולץ ולא טבעי

ניסו בהפקה להביא את הצעיר המגניב כזה כאילו , ואת המבוגר יותר הסמכותי כאילו וכל זה- אבל השתדלו יותר מידי בלמצוא שני ניגודים ובמקרה הזה הם אינם משלימים אחד את השני

יNOT

New member
ברוך הבא לתפוז ולפורום ../images/Emo24.gif

שמחים שנרשמת לתפוז במיוחד בשביל להגיע לפורום הזה. ומקווה שתהנה משהייתך פה איתנו
(ד"א לא עושים סקרים כאלה גם בפורום של קשת, או שזה רק פה?! )

אה תודה לך..

חח אני די נהנה פה תודה אמ לא יודע מה בקשר לקשת אני פשוט רציתי לדעת מה חושבים

קאראט

New member
תגיד, למה בכל תגובה שלך -

המשפט האחרון שלך נכתב בסוגריים. קיימת סיבה מיוחדת? (סתם, זו היתה הערת ביניים)

יNOT

New member
זה לא בכל תגובה שלי , זה מאוד תלוי

יש דברים שמתאים לכתוב אותם בסוגריים ויש שלא. ואתה צודק זו הייתה הערת ביניים, אז לשים אותה בסוגריים היה הולם.

droriko

New member
ארז טל מלך

הוא נותן לתוכנית הזו את המקצועיות והניסיון שלו , חד,נוקב ,שנון בסיגנון שאנחנו מכירים כבר 20 שנה , יש כאלה שאוהבים ויש כאלה ששונאים, אני מהקבוצה הראשונה. בקשר לאסי עזר ,לא יודע איזה כישרון בדיוק יש לבחור הזה,בטח לא כישרון קומי , אבל גם לשטויות שלו התרגלתי בסוף . הוא כבר לא מפריע , סתם עוד ליצן תורן שעומד בצד ועושה מעצמו צחוק

קאראט

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך לגמרי

לפי דעתי, אסי מיותר לחלוטין בהגשת התוכנית. אולם, ייתכן שלערוץ 2 יש תוכניות עתידיות עבורו ומאפשרים לו להתנסות כאן.

droriko

New member
ארז טל גם יודע להביא סמכותיות

זה חשוב מאד במשדר בסדר גודל של האח הגדול

ארז ואסי מלכים ../images/Emo185.gif

מת על ארז, ואסי על תקן "ילד" זה מגניב. כל הזמן הם עוקצים אחד את השני, ואסי דווקא מצחיק לדעתי. שאפו להם!

למעלה