מה אתם חושבים על העונה השנייה|ספו ?

Not4Sale2004

New member
מה אתם חושבים על העונה השנייה|ספו ?

כי מבחינתי זה היה ממש מאכזב במיוחד בפרק הפתיחה שם תוך פרק אחד נפתרו כל הבעיות של העונה הראשונה (לא נפרט בשביל לא לקלקל לכל מי שרואה עכשיו ) . ובכלל שחקני האורח השנה ממש גרועים גם שתי הבנות וגם הבנים בכלל כל המגמה הזאת של בוא נמצא לכל אחד שם חבר/ה בכוח גרוע ברמות ... ממש לא מעניינים כמו אוליבר או תרזה או אנה !! שהיו ממש אחלה ... סת' פחות מצחיק השנה , וג'ולי הולכת להשלים עם ג'ימי כאילו וואט ט'ה פאק עשו אותה כל כך מגעילה ומניפולטיבית ופתאום עכשיו כבר לא אכפת לה שהוא גר על יאכטה ....

../images/Emo58.gif עונה שניה

אני בכלל לא התאכזבתי, וזה לא נכון שפתרו את כל הבעיות בפרק הראשון אומנם ראיין וס'ת חוזרים לניופורט אבל תרזה עדיין בהריון וסאמר כבר לא עם ס'ת. ( וגם מריסה כבר לא עם ראיין החל מהפרק השני נדמה לי), קיילב עדיין בבעיות עם המשטרה, היילי עוזבת את ג'ימי, מריסה חוזרת לשתות. שחקני האורח- בעונה הראשונה היתה אנה שממש אהבתי את הדמות שלה, פחות אהבתי את הדמות של אוליבר שהיה הזוי לחלוטין. בעונה השניה די.ג'י מיותר לחלוטין, גם אלכס לא משהו אבל זק ובמיוחד לינזסי חמודים מאוד ( מה גם שהם לומדים באותו בית ספר אז כך שהם יותר קשורים לחיים של הדמויות מאשר אלכס ודי.ג'י). ג'ולי- היא ממשיכה להיות מגעילה, אומנם היא חוזרת לג'ימי אבל היא נשארת אותה ג'ולי בהמשך העונה ממה שהבנתי היא הולכת להציע לדי.ג'י כסף ע"מ להפרד ממריסה. ולא הבנתי מה הקשר, למה צריך להיות אכפת לה שהוא גר על יאכטה ???

Not4Sale2004

New member
אז ככה.. ../images/Emo58.gif

תרזה עדיין בהריון אבל ההגיון שמאחורי העובדה שאמא שלה תשכנע אותה שתגיד לראיין שהיא לא בהריון כדי שהוא יעזוב אותה ניראה לי מגוחך לגמרי . מה עוד שתרזה היא היספאנית קתולית , ואצלם הריון לא בא בלי חתונה (אגב אני טוען שהילד הוא לא של ראיין אלא של אדי מה שיתברר בסוף אחרת הוא יצטרך לחזור אליה ...או שהיא תפיל בסוף מי יודע..) היילי וג'ימי היה סיפור שצריך להמשיך הם בנו את המערכת היחסים כל כך הרבה זמן ואין שום הגיון שהיא תהרוס את הכל רק בשביל ללכת לעצב בגדים ביפן , מה עוד לא הגיוני זה שהיא נתנה לג'ימי לשכור את היאכטה כדי שהם יחיו עליה , בעקרון חיה על חשבונו ללא עבודה כל הזמן הזה ואז כשהוא הציע לה כסף להתחיל בעסק שלה איתו היא סירבה לו . זה ברור גם שעשו את זה בשביל לתת לג'ולי את ההזדמנות לנסות ולחזור לג'ימי. הסיבה שהזכרתי את היאכטה היא שלג'ימי אין אפילו דירה , וג'ולי עזבה אותו רק בגלל הכסף ..אמנם עכשיו יש לו קצת בעקבות איזה תיק השקעות מוצלח בבורסה אבל זה עדיין לא מסביר את הידידות המוזרה שנרקמת ביניהם .. לינדסי היא דמות יבשה והקטע להכניס אותה כבת של כיילב מחוץ לנישואים עם "רנה וילר " הוא ממש גרוע אז עכשיו ראיין מאוהב באחותה של קירסטן שהיא גם הדודה של סת' ...זה כבר מוגזם ... זאק הוא טיפוס ממש עלוב כאילו הוא מוותר על הכל ..אין לו עמוד שידרה לא מראה שום אופי הוא סתם שם כמו קישוט והקטע הזה שבוא נעשה אותו שיאהב קומיקס ממש עלוב ....הכל בשביל לנסות ולבנות מתח סביב החזרה של סת' לסאמר. אלכס היא גם דמות יבשה אבל לפחות היא מאוד יפה ...חח..תמיד לסת' באות הכוסיות ..

../images/Emo58.gif

ריאן לא מאוהב בלינדסי הוא הרגע הכיר אותה! אולי מחבב אותה. לדעתי הוא עוד מאוהב במריסה.

אממממ../images/Emo58.gif

אמא של תרזה לא משכנעת אותה להגיד לראיין שהיא לא בהריון, זו החלטה שתרזה לוקחת בעצמה, אמא שלה רק מנחמת אותה לאחר מעשה ואומרת לה (ובצדק לדעתי) כי זה לטובה. מה גם שראיין מעולם לא הבטיח להתחתן איתה, הם חיים יחד בשביל התינוק, ללא נישואים. נכון שתרזה היספאנית קתולית אבל זה לא אומר שאצלהם יש אמהות לא נשואות בארה"ב יש בשכונות העניות למניהן מלאאאאא אמאות חד הוריות בעיקר שחורות והיספאניות. מה גם שאני כבר מזמן הגעתי למסקנה כי יש לאמריקאים בכלל מעין מוסר כפול, מצד אחד נישואים זה לא קריטי כ"כ מבחינתם, אבל הפלה זה סוף העולם (אבל זה כבר נושא אחר). ולגבי הילד גם אני חושבת שהוא של אדי, למרות שאין לדעת ועוד יכולים להפתיע אותנו. הסיפור עם היילי וג'ימי-אני מסכימה איתך שהיו צריכים לתת לו קצת זמן, לפחות איזה 3 או 4 פרקים, אבל אין....בסוף היו חייבים לפרק את החבילה, כי אין מה לעשות זה טלויזיה, וזה קצת משעמם. הרומן עם ג'ולי- נועד למלות את החור שהשאירה היילי בחיי האהבה של ג'ימי (כי כבר כמה שחקני משנה הם עוד יביאו....) אבל יותר מהכל נועד לדעתי ל"תסבך" את מריסה עוד יותר. כי עד עכשיו אבא שלה היה מעין חוף מבטחים עבורה ועכשיו שהוא חוזר לאמא שלה הכול קורס עבורה.(
כנראה שזו גם הסיבה שבהמשך העונה היא מחפשת את עצמה ע"י פתיחה במערכת יחסים לסבית עם אלכס
) לינדסי-היא לא יבשה !!!! לא יודעת למה כולם לא אוהבים אותה, היא חמודה ובניגוד לבנות האחרות בסדרה, היא לא רק פרצוף יפה, היא אשה חזקה עם שכל ושאיפות, ובנוסף החיים שלה יציבים ונורמליים יחסית לשאר החברים בסדרה. בנוגע לקו העלילה שלינזי היא הבת של קיילב,למה אתה חושב שזה קצת מוגזם ?? אני חושבת שהסדרה כבר עברה מזמן את הקו האדום שבין סדרת נעורים לסבוניה, ולא שיש לי בעיה עם זה, פשוט שבסדרה מהסוג הזה יש לצפות לעלילה קצת מוזרה. זאק-נכון הוא קצת משעמם, ולדעתי הוא לא ישאר בקאסט עוד הרבה זמן, אבל אני באופן אישית דיי אהבתי את הדמות. ובקשר לאלכס- כן אמרת הכול, פרצוף יפה ותו לאו.

לדעתי ../images/Emo58.gif

אלכס מגניבה לגמרי, במיוחד הפס הסגול הזה בשיער, ולינדסי ממש מעצבנת. ודי ג'יי אכן מיותר לגמרי. וזק-רואים שהוא הולך להיעלם בקרוב (רק השערה).

../images/Emo58.gif עד 206

אני לא ממש אוהבת את לאן שהיחסים של ג'ולי וג'ימי מתפתחים. אהבתי שהם היו ידידים כאלה-שהם שינו את הגישה אחד כלפיי השני. שג'ולי באה לג'ימי שינחם אותה ויגיד לה שהיא יכולה, וג'ימי מסתלבט עליה ובכל זאת נחמדה אליה אחרי איך שהיא דפקה אותו. אני לא אוהבת את זה שהם חוזרים להיות ביחד :/ במיוחד לא את הסצינות סקס-זקנים המגעילות.

andrew161

New member
דעה עד 206../images/Emo58.gif

לדעתי העונה עד עכשיו חביבה לא יותר אין הרבה קטעים מצחיקים כמו בעונה ה-1 כול הדמויות החדשות האלה לא ממש אהובות עליי חוץ מלינדסי באמת.. היא ככה ככה אבל אני אוהב אותה בגלל היאמהקלאווס אבל כול הקטע עם ריאן ולינדסי לא משהוא.איפה ריאן ומריסה?? זה ממש לא פלוט יפה.. הקטע עם סת' וסאמר נחמד..אבל ריאן ומריסה לא ממש כי די ג'י סתם דפוק ולינדסי נחמדה אבל לא כאהבה לריאן. בכול עניין הג'ימי ג'ולי זה דווקא נחמד מאוד... אבל בינתיים חסר משהוא ושמעתם על הקטע הצפוי עם מריסה???ספוילר גדול!!!! היא תנשק את אלכס ולדעתי זה עוד דבר ממש דפוק.זה אמור להיות מריס ריאן לא מריס אלכס או מריס די ג'י כי זה פשוט לא זה.. אני מבין שצריך להרחיק אותם כי אם לא אז זה לא מעניין אבל זו לא הדרך... זה ממש לא סיפור מעניין,ולדעתי ג'וש קצת מגזים.

למעלה