לא מספיק בפורום" בז למי שהתנגד לעיסקה "
" בז למי שהתנגד לעיסקה "
אכן. לא מענין פורום שדוגל באהבה שמחוץ למסגרת…לא מספיק בפורום
"חורזים וכותבים"
מה תשיג ע"י פרסום בעוד פורום?
קראת את שם הפורום?
ממליצה למנהל למחוק.
אכן. בוז ולא רק בענין החטופים." בז למי שהתנגד לעיסקה "
רוב העם רוצה ועדה, כלל לא בטוח שרובו רוצה ועדה ממלכתית. אולם זה בכלל לא משנה. עובדתית חלק גדול מאוד בעם לא ייתן אמון בוועדה מסוג כזה ודי בכך, במקרה הספציפי דנן, כדי לפעול לוועדה שיהיה בכוחה ליהנות מאמון ציבורי רחב ככל שניתן. ככה פשוט. אם כבר משהו, התעקשות המתנגדים מוזרה. הממשלה הלא הציעה ועדה שיש בכוחה לזכות לאמון רוב הציבור, אבל היא מתעקשת להתנגד. למה? אין סיבה של ממש. רק בגלל שזאת הצעת הממשלה.אכן. בוז ולא רק בענין החטופים.
אם הממשלה היתה יוצאת בהצהרה ״ שיחרור אלפי רוצחים פוטנציאלים מסוכן מדי והמחיר גבוה מדי. נשתדל לשחרר את החטופים על ידי מבצע צבאי. אבל לא מבטיחים״
הייתי רואה בזה צעד אמיץ שיש לו הצדקה ותומך.
אבל: הממשלה הזו משכה עסקאות שיחרור מטעמים פוליטים. (בן גביר הצהיר) חוקקה במחטף חוקים קואליציונים (חוק הרבנים) מתנגדת לועדת חקירה ממלכתית בנימוק עלוב שרוב העם מתנגד ( הפוך-ראה סקרים)
אז בוז גדול ושותפים לי לדעתי שמאלנים ימניים דתיים וחילונים ואלי גם כמה חרדים. ולא הזכרתי כאן את המנהל הכושל של כמה וכמה משרדי ממשלה.
בוז ועוד הרבה בוז. !!!!
אני קורא סקרים. וסקרים שונים שנערכים על ידי גופים שונים. אז נותן אמון. רוב מוחלט כולל מי שמגדיר עצמו ימין. תומך בועדת חקירהממלכתית. מה עוד שזו הועדה היחידה עם שיניים שיכולה לשנות משהו.רוב העם רוצה ועדה, כלל לא בטוח שרובו רוצה ועדה ממלכתית. אולם זה בכלל לא משנה. עובדתית חלק גדול מאוד בעם לא ייתן אמון בוועדה מסוג כזה ודי בכך, במקרה הספציפי דנן, כדי לפעול לוועדה שיהיה בכוחה ליהנות מאמון ציבורי רחב ככל שניתן. ככה פשוט. אם כבר משהו, התעקשות המתנגדים מוזרה. הממשלה הלא הציעה ועדה שיש בכוחה לזכות לאמון רוב הציבור, אבל היא מתעקשת להתנגד. למה? אין סיבה של ממש. רק בגלל שזאת הצעת הממשלה.
אגב חוק הרבנים לא עבר בשום "מחטף", אלא עבר כדת וכדין.
גם על שאר דבריך יש מה להגיב, אבל נדמה שרוח הדברים (שלך) ברור מספיק כדי לייתר את הצורך בכך.
כבר בעיה .אני קורא סקרים.
נו, די בתוצאה זו כדי להבין שאין מה להקשיב לסקרים הללו.וסקרים שונים שנערכים על ידי גופים שונים. אז נותן אמון. רוב מוחלט כולל מי שמגדיר עצמו ימין. תומך בועדת חקירהממלכתית.
לא נכון עובדתית ומשפטית.מה עוד שזו הועדה היחידה עם שיניים שיכולה לשנות משהו.
הוא אומר במפורש מדוע, אז למה שאשאל שוב ? בכל מקרה דעתי בעניין איננה מבוססת על דעתו של ביבי. לא יודע איך זה עובד בצד השני של המפה הפוליטית, אבל מהיכן שאני מגיע אני מגבש את עמדתי על דעת עצמי, תהא דעתו של ראש הממשלה הנבחר אשר תהא. כך שגם אלמלא רוה"מ היה עונה על שאלתך במפורש ומתוך כך מייתר את השאלה החוזרת, לא הייתי טורח לשאול זאת כנראה.ביבי שדרש ועדות חקירה ממלכתיות על נושאים פחותים פתאום שולל! לא שואל מדוע?
שמישהו שבוי. הוא לא בודק עובדות.כבר בעיה .
נו, די בתוצאה זו כדי להבין שאין מה להקשיב לסקרים הללו.
לא נכון עובדתית ומשפטית.
הוא אומר במפורש מדוע, אז למה שאשאל שוב ? בכל מקרה דעתי בעניין איננה מבוססת על דעתו של ביבי. לא יודע איך זה עובד בצד השני של המפה הפוליטית, אבל מהיכן שאני מגיע אני מגבש את עמדתי על דעת עצמי, תהא דעתו של ראש הממשלה הנבחר אשר תהא. כך שגם אלמלא רוה"מ היה עונה על שאלתך במפורש ומתוך כך מייתר את השאלה החוזרת, לא הייתי טורח לשאול זאת כנראה.
אכן ובין השאר מסיבה זו הכל נסלח לאנשים כאלו. אולם זה לא אומר שלא נכון להצביע על כך שמדובר בדברי הבל ושטות. אמנם זה צריך להיעשות בצורה מכובדת, בדיוק כמו שהיה עדיף אילו הדברים לכתחילה היו מעט יותר מכובדים (ונכונים), אבל בכל זאת.שמישהו שבוי. הוא לא בודק עובדות.
רוב העם רוצה, אבל הימין אותו אתה מדברר בהתלהבות, כאן, לא בטוח שממלכתית, כי עובדתית - הלוו?? מה עשית מחקר סטטיסטי שעובדותיו קשיחות ולא נטולות בספק?רוב העם רוצה ועדה, כלל לא בטוח שרובו רוצה ועדה ממלכתית. אולם זה בכלל לא משנה. עובדתית חלק גדול מאוד בעם לא ייתן אמון בוועדה מסוג כזה ודי בכך, במקרה הספציפי דנן, כדי לפעול לוועדה שיהיה בכוחה ליהנות מאמון ציבורי רחב ככל שניתן. ככה פשוט. אם כבר משהו, התעקשות המתנגדים מוזרה. הממשלה הלא הציעה ועדה שיש בכוחה לזכות לאמון רוב הציבור, אבל היא מתעקשת להתנגד. למה? אין סיבה של ממש. רק בגלל שזאת הצעת הממשלה.
אגב חוק הרבנים לא עבר בשום "מחטף", אלא עבר כדת וכדין.
גם על שאר דבריך יש מה להגיב, אבל נדמה שרוח הדברים (שלך) ברור מספיק כדי לייתר את הצורך בכך.
איי נשמה" בז למי שהתנגד לעיסקה "
ה עם נושאיםלא מספיק בפורום
"חורזים וכותבים"
מה תשיג ע"י פרסום בעוד פורום?
קראת את שם הפורום?
ממליצה למנהל למחוק.
מדוייק כל כך אישוניאסור לבוז למי שיש לו דעה שונה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
מדינת ישראל משלמת מחירים נוראיים ברגע זה.
יש הורים שרואים את מי שאנס את ביתם ורצח אותה - יוצא לחופשי.
אז הם במשבר - לבוז להם?
מי הוא האבא שמקבל את ביתו מול אותם הורים?
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
האם לבוז להורים שהבן שלהם ירצח על ידי אותם מרצחים שישוחררו?
הרי מי שלא מבין שירצחו אנשים - לא מבין דבר.
אסור לבוז לאיש.
לכל אדם יש את הזכות לדע - גם אם היא שונה משלך.
כל אלה שמלאים בבוז תמידי - הם אנשים נכים וטיפשים - במקרה של הורי החטופות - מעל ל 400 יום בסבל נוראי - אני לא שופט איש.
אישוניאיש.
הדעה האחרת.
אלי התכוונת בתגובה?חלק ממשפחות החטופים ומשפחות השכול כולל חיילים שלנו
שחירפו נפשם למצוא רמז למקום הימצאות החטופים
גם נגד העיסקה
האם אתה בז גם להם ?????
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.