מה אתם חושבים על הרעיון הבא:

Nebelis

New member
מה אתם חושבים על הרעיון הבא:

תחרות שבועי בנושא מסויים לחברי הפורום? נגיד נקח איזהשהו theme או רעיון ויהיה לכולם שבוע לעשות משהו לאותו נושא....אחרי זה אפשר להצכיע אולי דרך הסקר או משהו כזה? מה אתה אומר אלדרין? לדעתי זה יתן גם אופציה לבניית תיק עבודות וגם...טוב אתם יכולים בעצמכם לחשוב על היתרונות :) אז שרשרו את געותיכם בעינין

ejay

New member
אני בעד אבל

תלת מימד זה בעייתי.. סצנות מלאות ומורכבות דורשות המון עבודה, הרבה מעבר לשבוע. בנוסף- זה לא פורום מקצועי או אחיד, יש כאן אנשים בעלי דרגות שונות מאד של נסיון ומומחיות - וזה עלול ליצור תסכול בקרב משתמשים. אני מציע פרוייקטים ידידותיים- בלי הצבעות, בלי מנצחים ובלי מפסידים. משהו שיתן תמריץ ליצירה ולמחשבה אבל לא יהיה מקור לתחרותיות ותסכול.

Nebelis

New member
אני מאלה

שמאמינים שתחרותיות מובילה ליצירות טובות יותר והשקעות אקטיביות יותר. זה נותן תמריץ ולדעתי תמריץ טוב. לא צריך לתת פה ניקוד של מה הכי טוב אם ומה לא גם בגלל מה שאמרת על הבדלי היצירה. אבל גם מתחילים יכולים להוציא דברים נפלאים. בקשר לתלת.אז מה קרה? קצת השקעה!

eldarinn

New member
תודה על היוזמה

אני א-י-ש-י-ת בדומה ל EJAY בדעה שהפורום הוא יחסית קטן ואינו כמו פורום עיצוב גרפי או אמנות שבהם גם מספר המשתתפים רב יותר, זה מעבר להבדלי הרמה שעשויים לגרום תסכול אצל מתחילים. למרות כל מה שאמרתי זה עתה, אני מאד מאמין ביצירתיות וב"תמריצים" מכבד רעיונות של כל מי שמציע ובהחלט מוכן לעבוד על פרוייקטים "מוגדרים" ו"פשוטים" (כלומר שיתאימו לכל אחד שמעוניין להתנסות) וגם נותן את מלוא הקרדיט והפידבק על מה שנסכם - אחרי הכל אני רק ה"גננת" פה והפורום הוא של כולם
. בהזדמנות זו אני באמת מבקש ממשתתפת שלא אזכיר את שמה (
) לדעת מה קורה עם ההצעה שלה להתחיל לעבוד במשותף פה מלפני איזה חודשיים. למי שיש רעיונות כלשהם ומעוניין להשתתף בביצוע מוזמן ליצור איתי קשר דרך המסרים של תפוז (למעלה משמאל).

radm

New member
אי,אלדר,המשתתפת הזו,שאלתי אותה

אמרה לי שהיא מה זה טרודה בלשרוד(היא מאוד דרמטית בניסוחיה,אגב),וקצת חסרה כוחות ליזום משהו,אבל כשמופיעה הצעה שמדברת אליה היא מיד מגיבה (מנסיוני בתקופה זו לא ניתן לסמוך עליה,היא מנסה לעשות איזו עבודה שמדברת על עוני וכאלה,ועדיין מפנטזת על מחשב חדש שיאפשר לה תלת רציני,ובכלל המשתתפת הזו בעצם לא מי יודע מה רעיונאית...ולמעשה סתם מנפוחה..) בשמה ובשמי אני מתנצלת.

אני בעד ../images/Emo45.gif

אבל יותר כמו ש- ejay הציע. לדעתי תחרות פשוט לא תעבוד בגלל מחסור במשתתפים.

למעלה