מה אתם חושבים על זה

נרקי

New member
מה אתם חושבים על זה../images/Emo35.gif

לפני שנה הכרתי מישהו. התחלנו ת'קשר כידידים טובים.. עם הזמן הייתה משיכה מינית אז הקשר קצת השתנה והיינו נפגשים לפחות פעם בשבוע
ביום בהיר אחד הוא הוציא לי תירוצים שהוא לא יכול להגיע.. ככה היה כל שבוע. התעצבנתי באותו זמן ואמרתי לו שאם הוא לא רוצה לבוא שפשוט יגיד את זה כי אני אוהבת לשמע ת'אמת גם אם היא כואבת.. רבנו קצת.. ונפגשנו בכמה מסיבות. לא היה בינינו כלום. היה מן קצר כזה בינינו.. היינו מדברים אבל לא כמו בהתחלה. לא נפגשנו אחד עם השני לבד כמו פעם כבר איזה חצי שנה.. אבל במסיבות כן נפגשנו
בנוסף לכל אנחנו גם מדברים פה ושם דרך המחשב פתאום הוא רומז לי שהוא רוצה לחזור לימים האלה של פעם.. ואני גם רוצה... מה עושים? איך להתנהג במצב כזה אחרי המון זמן? לוותר לו על היום הזה שהוא הוציא לי תירוצים שהוא לא יכול? או להמשיך לשחק אותה קשוחה?

נרקי

New member
הכוונה של "לחזור לימים של פעם"

זה פגישות מיניות
אני לא מאוהבת בו נכון לעכשו.. חעעע סתם בא לי עליו ולו בא עליי..

נרקי

New member
בא לי..

אבל כל הזמן הזה שהיינו בקצר. הייתי קשוחה אליו מה פתאום ללכת אליו ולזרום??

Cobe Anan

New member
נרקי- המלכה והשוט..

פלוגנגמכיימן!!! און און ואנדרסקס!!!

מיטללל

New member
נרקי כה התגעגעתי אליך :)

בגדול הייתי אומרת לך לשכוח מחשבונות העבר תשחקי את המשחקים במקומות אחרים
עשי מה שטוב לך ותזרמי :) הדבר היחידי שקצת מפחיד אותי זה שבעבר הוא היה דיי מניאק ואם יש לך עדיין אליו רגשות יש סיכוי מסויים שהוא יחזור לדרכיו ושוב שתיפגעי :/

נרקי

New member
../images/Emo24.gif

כן אבל למרות הוא היה מניאק פעם אחת ברוב הפעמים הוא מאוד מתוק. הוא אכפתי מאוד ודואג ואוזן קשבת.. חח בגלל זה אני לא יודעת מה לעשות
יאללה!

Cobe Anan

New member
אני מציע לך..

להקציף חלב חם עם אבקת סוכר וקינמון. אני יודע שאין לזה שום קשר למצב הנתון, אבל זה ממש טעים ועוד מעט מגיע החורף. בכל מקרה, עזבי אותך משחקי כבוד. הכבוד שלך לא ינשק אותך ולא יעשה לך מסאז`ים... רק תזהירי את הבחור שאם הוא יהיה מאנייק- את תצליפי בו עם השוט שלך עד שיתחילו לנשור לו העצמות.

comet9

New member
הכי טוב.

בלי הצהרת כוונות. והפעם תוכיחי לו שאם הוא יתנהג ככה, את תהיי יותר גרועה. בהצלחה

נרקי

New member
תודה לכולם!

אני דווקא יפגש איתו ולא ייתן לו לגעת בי! אין דבר יותר כואב מזה שהאישה לא נותנת לך לגעת בך
במיוחד אחרי שעשתה לך כאבי ביצים

בדיוק מה שחשבתי

לעשות מה שאת רוצה "לתת לן מה שהוא רוצה" לא לפני התעללות קצרה, ולא אחרי להראות ול מי באמת מכתיב את התנאים. להראות לו שלא תפגעי שוב. תבלי!!!!!!!!

למעלה