מה אתם חושבים על זה ?

uuuaaa

New member
מה אתם חושבים על זה ?

על גל נעים. מי שזוכר, פעם קראו לפורום שלנו "נטעים ומסורת יהודית". וזה עיצבן מאוד את גל, והוא פנה להנהלת הפורומים, והם כמובן הסכימו לשנות בדחיפות את שמו של הפורום ל"נטעים ומסורת חז"ל". הרי לא ייתכן שהדתיים יתפסו מונופול על היהדות וינסו להחזיר אנשים תועים בתשובה. אולם, כמה לא מפתיע, גל נעים ידידנו, חוזר בשאלה, החל לנהל לא מזמן פורום בשם "יהדות ראציונאלית". מובן מאליו, שהשימוש בשם "יהדות" נועד רק כדי למשוך אנשים, אך בפועל מנסים להעביר שם יהודים על דתם, ולהשניא את היהדות והחרדים על כולם (כאילו אין להם מספיק פורומים שהוקמו לשם כך). ואני לא מדבר מתוך קנאה, שהוא מנהל פורום. זה לא מעניין אותי. מצידי שיקרא לפורום שלו "יהדות אחרת" או "יהדות מתקדמת".

לא נשמע שאתה מדבר מקנאה

אלא מנקמנות. ברור לחלוטין משמו של הפורום (איפה בכלל הפורום הזה?) שאינו מתכוון ליהדות האורתודוכסית אלא למשהו אחר. אבל זו רק דעתי ומבלי שאני מכיר את הפרטים במלואם.

ינקידוד

New member
ua שים לב,

רק שם ובחופש מצליחים לדבר על יהדות מעלים נושאים ומתעענייינים אולי תלמדו גם אתם,,,,,,, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=619

תראה, טענתך טענה.

אבל אני לא בטוח שגל נעים מנסה להחזיר בשאלה. בעצם, לא ברור לי בכלל מה הקטע שלו, האם הוא רפורמי? או דתי למחצה לשליש או לרביע? לא הצלחתי לרדת לסוף דעתו, אם כי התרשמתי שהוא נחמד וליברל. אבל מצד שני, זו גם הייתה התרשמותי הראשונית מלייזר פלס,(מנהל פורום יוצאים בשאלה) עד שהתברר לי לאחרונה שטעיתי בענק! אז לך תסמוך על תחושות...

למעלה